Reacties De Veroordeling

 

 

Laat hier je reactie achter en lees de reacties van Renetta van der Meer die tevens onder de naam Mark veel te vertellen heeft.

 

147 reacties

 1. @Firebird
  nog even dit,

  ze noemt haarzelf een “black widow”,
  maar hou alsjeblieft insecten erbuiten, die zijn nog nuttig

  ik denk dat ze kinderen nam uit financieel oogpunt,
  KINDER BIJSLAG!???

 2. @U.84 – Gut, de naam Angelica vond ze ook zo mooi. Angelica van de Adams Family.

  Zo had zij nog meer aliassen.

  Black Widow…..= dodelijk

  Maar The Black Widow zit nu als een spin in haar eigen web verwikkeld waar zij nog heel moeilijk uit kan komen.

  Kinderen uit financieel oogpunt? Echt wel!
  Los van het feit dat zij geen PIL wilde slikken omdat zij daar dik van zou worden. Waar zit je verstand.

  Maar goed, we hebben weer genoeg geroddeld en Barbie kan niet zo goed tegen roddelen. Dan roept zij Ken erbij en begint zij weer te klagen.

 3. Origineel gepost door admin@U.84 – Gut, de naam Angelica vond ze ook zo mooi. Angelica van de Adams Family.

  Zo had zij nog meer aliassen.

  Black Widow…..= dodelijk

  Maar The Black Widow zit nu als een spin in haar eigen web verwikkeld waar zij nog heel moeilijk uit kan komen.

  Kinderen uit financieel oogpunt? Echt wel!
  Los van het feit dat zij geen PIL wilde slikken omdat zij daar dik van zou worden. Waar zit je verstand.

  Maar goed, we hebben weer genoeg geroddeld en Barbie kan niet zo goed tegen roddelen. Dan roept zij Ken erbij en begint zij weer te klagen.

  LOL
  Barbie?

  ehemmm… Klaus Barbie?
  (dochter van?)

  nou ik zal je vertellen, ik ben heus niet bang uitgevallen, de tijd heeft mij gehard,
  al stuurt ze de maffia op mij af, ik heb ook mijn maffia, als ik wil,

  en die “Ken”
  die Ken me wat!

 4. Hmmmmm…..Kinderen uit Financieel oogpunt!, Let Me Guess, Ik heb ook zo’n Doortrapt Loeder Gehad, en die deed zelfs aangifte tegen haar eigen kinderen van iets wat ze achteraf, en wat ik als vader al wist niet gedaan konden hebben en hadden!.
  Verplicht steriliseren zulke Heksen!, In de 16 de eeuw hadden ze daar een zeer goede en gedegen oplossing voor!.
  P.S.: Mijn Kids zijn happy bij mij!, Al jaren terug bevrijd uit de klauwen van een “Black Widow”!.

 5. Origineel gepost door FirebirdHmmmmm…..Kinderen uit Financieel oogpunt!, Let Me Guess, Ik heb ook zo’n Doortrapt Loeder Gehad, en die deed zelfs aangifte tegen haar eigen kinderen van iets wat ze achteraf, en wat ik als vader al wist niet gedaan konden hebben en hadden!.
  Verplicht steriliseren zulke Heksen!, In de 16 de eeuw hadden ze daar een zeer goede en gedegen oplossing voor!.
  P.S.: Mijn Kids zijn happy bij mij!, Al jaren terug bevrijd uit de klauwen van een “Black Widow”!.

  heel erg voor je wat je is overkomen, ik wens je veel liefde, geluk, en gezondheid met je kindjes

 6. Oke dan!, We gaan door voor de Rontgenfoto van The Phantom off The Opera!. Heel snel en heel kort!!!.
  En met mijn Kids gaat het super, Thanks By The Way!!.
  En…Ik heb net weer Screencleaner gehaald 🙂
  Fijne avond allemaal 😉

 7. Ik heb weer even een stuk terug gelezen…..
  Punt 1 even een kotsbak voor maarten \________/
  Punt 2 Louis vrij maarten en renetta naast elkaar in de cel kunnen ze de hele dag slap ouwe hoeren want er komt toch alleen maar poep uit hun mond.
  Punt 3 Die rontgenfoto vind ik nog te mooi voor zo een vals loeder
  Punt 4 Zielig????? Weet je wat zielig is wat ze onschuldige mensen aan doet dat is pas ZIELIG…………………….

 8. Origineel gepost door FirebirdOke dan!, We gaan door voor de Rontgenfoto van The Phantom off The Opera!. Heel snel en heel kort!!!.
  En met mijn Kids gaat het super, Thanks By The Way!!.
  En…Ik heb net weer Screencleaner gehaald 🙂
  Fijne avond allemaal 😉

  Toppie 😉
  ach natuurlijk, screen cleaner :)))))
  Jij ook een fijne avond

 9. Hier heb je liters screencleaner bij nodig!, Wat een verschijning zeg, zat ik toch goed met The Phantom off The Opera!.
  Zelfs een varken trekt hier zijn neus voor op!

 10. Hallo Jacky,

  na lange tijd heb ik me weer ‘ns via je site verdiept in de zaak van Louis en ik heb het meeste op deze pagina gelezen en zeker wat de reacties van Renetta betreft.

  Renetta is mijns inziens niet gek noch gestoord, vanuit haar standpunt bezien dan, want het kwaad heeft z’n eigen intelligentie en rechtvaardiging.

  Het is duidelijk dat Renetta nog steeds een zwak voor Louis heeft, anders zou ze hem niet zo afbranden en wegzetten als de meest verschrikkelijke persoon aller tijden.

  Het is haar manier om hem uit haar gedachten te bannen door hem te demoniseren en door hem af te schilderen als satan himself.

  Uiteraard vindt ze jou maar een dom uilskuiken die zich voor het karretje van Louis laat spannen, en voor de seks, maar dat komt omdat ze zichzelf zo’n superwijf vindt waar alle kerels likkebaardend voor zouden moeten vallen, en waarbij jij met haar vergeleken in het niet zou vallen.

  Jij weet gelukkig beter!

  Het leven is gelukkig niet alleen maar onrechtvaardigheid wat de klok slaat, want op termijn blijft er niets over van haar trots die gebaseerd is op haar uiterlijke vertoon en dan zal de mooie bloem die ze ooit was zijn verlept.

  Wat blijft er dan van Renetta over en waar baseert ze dan nog haar trots op?

  Het is het aloude verhaal van de ziekelijk jaloerse Morgenster (Lucifer) die het niet kon verkroppen dat niet hij als schitterend mooi wezen, maar twee blote mensen de sterren waren in het scenario van de schrijver en bedenker van de wereldgeschiedenis, in wiens ‘toneelstuk’ wij allemaal onze rol hebben te spelen, of we dat nu leuk vinden of niet. http://xembryo.punt.nl/index.php?r=1&id=486696&tbl_archief=0#486696
  Er is niets meer over van zijn eens oogverblindende schoonheid, al kan hij zich nog wel zo voordoen voor wie hem niet doorheeft.

  Dat Renetta Louis niet voor haar heeft kunnen winnen heeft ze hem nooit vergeven, en daarom haar ultieme wraak die uitmondde in de samenwerking met Peter Rudolf de Vries, die er mede voor heeft gezorgd dat Louis levenslang werd opgesloten.

  Maar Renetta straft zichzelf, al beseft ze dat nog niet.
  Maar dat besef zal eens doorbreken, want ook zij is meer dan de verpakking waar anderen tegenaan kijken en die ze zelf ziet in de spiegel, want Renetta is gewoon maar een mens, hoe verrot ze ook mag denken en doen.

  Blijf beseffen dat het de rechter is geweest die het Louis en jou heeft aangedaan wat jullie is overkomen, en niemand anders, al zijn er 1000 liegende Renetta’s in het spel.

  Je weet dat ik gelovig ben, en ik weet wat je daarvan vind, maar weet ook dat ik je niet vergeten ben, en aan je denk.

  Ik kan helaas niets voor je betekenen wat Louis betreft, want je weet dat ik in zijn onschuld geloof wat de moord op Corina en haar twee kinderen betreft http://forum.deventermoordzaak.com/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=581&p=13122#p13122

  Ik ga niet gewapenderhand Louis bevrijden uit zijn gevangeniscel, ook al denk ik vaak dat het de enige optie is (als ik dat al zou kunnen) met een crimineel O.M. en suffe rechters die we in dit land hebben, want dan vallen er doden en gewonden, maar ik gun jou en Louis wel de bevrijding die ik ken want dan ben je ondanks de scheiding door gevangenismuren toch vrij in je hoofd.

  Weet dat je mijn morele support hebt en dat ik nog regelmatig aan je denk en hoe Fenny en ik je kwamen opzoeken in Almere.

  Groetjes van Hans

  1. Hoi Hans,

   Dacht je dat ik jullie vergeten was dan 😉
   Echt niet!!

   De tijd vliegt alleen aan mij voorbij en ik had nog een kerstkaartje gestuurd maar ik weet niet of die wel juist is aangekomen.

   Enneh ik heb wel eens rondgesnuffeld op xembryo.punt.nl 😉
   Zo je ook weet dat ik jouw geloof respecteer.

   Hoe is het anders met Fenny?

   Fijn je weer even gehoord te hebben Hans en ook ik denk heel vaak aan jullie.

   Groetjes,

   Jacqueline

 11. Hallo Jacky,

  Fijn dat we niet zomaar voorbijgangers waren in je leven, en die tijd vliegt ook aan ons voorbij.

  Ik kan me geen kerstkaart heugen, dus zal die wel helaas in de kerstdrukte niet zijn doorgekomen, maar maakt niet uit joh.

  Ik ben inmiddels 50 en mag nu lid worden van Omroep Max…;-)Matthijs van Niewkerk en Jeroen Pauw zijn later dit jaar aan de beurt.
  Met Fenny gaat het goed al is ze aan haar voet geopereerd en worstelt ze met de overgang, waar ik als man geen bal van snap, maar Karin Bloemen wel.

  Ik schrijf nog wel ‘ns wat op forum Deventer moordzaak en heel af en toe bij Maurice, maar je weet dat sinds Maurice niet meer zo met de Deventer moordzaak bezig is dat de publiciteit daarover flink is afgenomen.

  Ik blijf met jou en Louis hopen dat er toch nog een mogelijkheid komt om de zaak van Louis te heropenen.

  Groetjes van ons,

  Fenny en Hans

 12. Wisten jullie dat Renetta van der Meer in September 1991 te Amsterdam gescheiden is van Rene Cornelis Loo geboren in December 1965 te Amsterdam.

 13. @Tipje – Volgens mij lopen er nog 100 exen rond. Was zij nadien niet met haar strippenkaart overgestapt op lijn Rinus? Die arme man waar zij nu mee is wordt om de haverklap buiten de deur gezet. De reden is dat er enorm veel incasso schulden zijn maar er schijnen ook prive schuldeisers op jacht te zijn.

 14. Op een dag….Komt de echte waarheid boven tafel, en steeds meer mensen zien wie deze femme fatale is….Bah…wat een loser

 15. mijn commentaar is simpel er zit weer iemand vast die niet veroordeeld had mogen worden mensen!!! Levenslang !!!
  Jacqueline je hebt gelijk het gaat niet alleen om Louis
  Het is de manier van het o.m. en ook rechters om memsen gewoon
  uit de maatschappij te halen. Ik heb veel dossiers gelezen van veroordeelden en vaak dacht ik hoe is dit mogelijk maar mensen
  het is mogelijk en het gebeurt. Dit dossier heb ik niet gelezen maar zie wel gelijk de werkwijze terug van O.M. en consorte, levenslang op welke basis??? (lastige jongen die Louis mmmmmmmmmm levenlang klap met de hamer en klaar). Petje af rechters
  Jacqueline veel sterkte met het vechten tegen de bierkaai.

 16. En dit is dus de werkwijze van klasse justitie!
  Klap met de hamer, en de zaak is beklonken, Met geld is er nooit meer iets goed te maken mijn inziens, Wat Francito al zegt, De werkwijze is vaak indentiek!
  En nogmaals heel veel sterkte met deze verdomd moeilijke zaak!
  Keep up the Good work

 17. Volgens mij heb ik Barbie gezien in Frankrijk. Op zoek naar een oude vlam?
  Of weer op jacht?

  En dit is wat ik haar hoorde zingen……….

  Je ne regrette rien Edith Piaf cover:

  non, rien de rien
  non, je ne regrette rien
  ni le bien qu’on m’a fait,
  ni le mal.
  tout ça m’est bien égal.
  non, rien de rien.
  non,je ne regrette rien.
  c’est payé balayé, oublié.
  je me fous du passé.
  avec mes souvenirs.
  j’ai allumé le feu.
  mes chagrins mes plaisirs.
  je n’ai plus besoin deux.
  balayés mes amours.
  avec leurs trémolos.
  balayés pour toujours.
  je repars á zéro.

  non rien de rien.
  non ,je ne regrette rien .
  ni le bien qu’on m’a fait,
  ni le mal.
  tout ça m’est bien égal.
  non,rien de rien.
  non, je ne regrette rien.
  car ma vie .
  car mes joies.
  aujourd’hui
  ça commence avec toi..

  Vertaling:

  Nee, helemaal nergens van
  nee, ik heb nergens spijt van
  Noch van het goede wat me is overkomen,
  noch van het slechte
  Dat alles is me om het even
  Nee, helemaal nergens van
  nee, ik heb nergens spijt van
  Dat is afgehandeld, uit de weg geruimd, vergeten
  Ik ben blij met m’n verleden,
  met al m’n souvenirs
  Ik heb het vuur aangestoken,
  onder mijn verdriet en mijn vreugde
  Ik heb geen behoefte meer aan hen beiden,
  ‘k heb mijn geliefden de deur uitgezet
  met hun emoties die mij beroeren
  Voor altijd uit de weg geruimd,
  ik begin weer van voor af aan

  Nee, helemaal nergens van
  nee, ik heb nergens spijt van
  Noch van het goede wat me is overkomen,
  noch van het slechte
  Dat alles is me om het even
  Nee, helemaal nergens van
  nee, ik heb nergens spijt van
  Want mijn leven,
  mijn genietingen
  beginnen vanaf vandaag
  met jou…

  Geniet er maar van schat (nu het nog kan) xxxx

 18. Hallo Jaquelien, Ik begrijp jou situatie. En daarom steun ik jou ,in je strijd om je mannetje vrij te krijgen.
  ik hoop voor jou dat de zaak opnieuw bekeken word want zoals ik het begrijp is het nergens bewezen Of met welke vorm van dna aangetoont dat Louis de schuldige is in deze zaak.En mevr R verdiend een hoofdrol in haar eigenfilm,Waar de uitkomst van is dat zij de moorden heeft gepleegt uit wraak en jaloezie .Zou een mooi senario zijn dat zij dan levens lang krijgt.Ik wens je veel sterkte in deze met de hoop op vrijspraak van je man.Groet S’teuntje

 19. Origineel gepost door s teuntje
  Hallo Jaquelien, Ik begrijp jou situatie. En daarom steun ik jou ,in je strijd om je mannetje vrij te krijgen.
  ik hoop voor jou dat de zaak opnieuw bekeken word want zoals ik het begrijp is het nergens bewezen Of met welke vorm van dna aangetoont dat Louis de schuldige is in deze zaak.En mevr R verdiend een hoofdrol in haar eigenfilm,Waar de uitkomst van is dat zij de moorden heeft gepleegt uit wraak en jaloezie .Zou een mooi senario zijn dat zij dan levens lang krijgt.Ik wens je veel sterkte in deze met de hoop op vrijspraak van je man.Groet S’teuntje

  Bedankt voor je begrip en support, dat geeft mij de energie die nodig is om door te knokken.

Reageren is gesloten.