Reacties De Veroordeling

 

 

Laat hier je reactie achter en lees de reacties van Renetta van der Meer die tevens onder de naam Mark veel te vertellen heeft.

 

147 reacties

 1. weet niet wat waar is en wat niet! weet wel dat een vrouw je makkelijk tot levenslang kan laten veroordelen als ze erg haar best doet! laten we wel wezen louis is geen fijne jongen en er zijn menig vrouwen door deze man zijn verkracht dmv start kabels en accu`s dit waren vrouwen van zijn vrienden!!!! en natuurlijk heeft hij ook mensen van kant gemaakt! ik bedoel als niemand een goed woord over heeft voor iemand zal er ook wel iets aan de hand zijn. ik ken louis van verhalen van me vader lid van de nomads in de jaren 80 net als louis. daar was al bekent dat louis niet iemand was om mee te spotten en wat ik van mensen uit mijn omgeving weet is louis toch echt wel een killer hoor!! en die renneta of ze nou de waarheid spreekt of niet ze heeft zeker hier en daar overdreven!!!! neemt niet weg dat er een heel link persoon van de straat is maar of hij bolhaar en haar kids heeft gekilt?????????????

  1. Bennie Withoud de zoon Willem?

   En de verhalen worden steeds fraaier, als het niet zo triest was, lachwekkend.
   Men zou er een horror film van kunnen maken.
   Die zou zeker aanslaan bij de fantasieen van figuren die zoveel weten te vertellen over Louis
   maar hem persoonlijk niet kennen. Wil men zo graag in zijn schoenen staan ofzo?

   Startkabels, Accus’s? Twee plussen of twee minnen?
   Geen uitlaten of trekhaken?

   Vertel wie heeft hij van kant gemaakt?
   Ben ontzettend nieuwsgierig?

   Trouwens even een andere vraag?
   Hoe doen inbrekers het?

   En als je Renetta spreekt, doe haar dan de groetjes.

 2. De verhalen worden steeds spannender, Er komen steeds meer annekdotes bij van deze en gene! die werkelijk kant nog wal raken!.
  Verkrachtingen met startkabels al of niet + of -.
  Aan de ene kant wil je dan gelijk denken aan een nieuwe Steven Spielberg versie, daarnaast om het op zo’n verkapte manier te brengen.
  Ik heb gehoord, via via via via…Tja mensen uit de omgeving zijn klaarblijkelijk waarheids bevinders, Give me A Break Please!.
  Het wordt hoogtijd voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek, Zonder mensen met vooroordelen, Zonder inmenging van die mediageile P. r.de V.
  Het is toch voor een ieder helemaal duidelijk dat deze zaak totaal niet kloppend is!.
  Ook de vaak op sensatie beluste personen die helemaal niets met de zaak te maken hebben, doen geen goed aan deze zaak, door met allerlei vage verdachtmakingen te komen, en of op de een of andere manier na willen en moeten trappen!.
  Daarnaast zou het eens heel erg verstandig zijn om Renetta v/d M. eens nader onder de loep te nemen!.
  Als je zo haar verhalen eens leest, haar opmerkingen etc, dan ga je als je goed leest, bij jezelf eens een aantal vragen stellen!.
  Dan weet een iedereen die goed kan lezen, en zeker ook tussen de regels dat het hier draait om veel meer!!!.
  Wat dat is?, Weet ik ook niet!., Maar in deze zaak, en andere zaken die gigantisch zijn misgegaan, is er in het begin al een verkeerde schakel gebroken, en zo worden er mensen ten onrechte veroordeeld!

 3. @Firebird – Die anekdotes werden ook anoniem verklaard en ingebracht alszijnde “getuigenverklaringen”

  Dr. Hannibal Lecter stelt, gelet op de annekdotes jegens Louis niets voor. Snap dan ook niet dat de hoofdrolspeler in de film Silence of the Lambs gespeeld is door Anthony Hopkins. 😉

  Maar goed, men wil graag mee praten, zo gaat dat.

  Zal eens vragen of Jody Foster mee gaat op bezoek 🙂

 4. Dat zou een hele andere blik op deze zaak gaan geven!,En de ontknoping zou dan o zo anders worden!,Dus ik wacht met adembenemde spanning af, hoe de ongecensureerde versie van Spielberg gaat worden, en dan met Jody Foster als bovengenoemde paaldanseres, Whahahaaaaaa!!!!.
  En rekenen is heel belangerijk, Toen de jaartelling begon waren de oude egyptenaren al bezig met rekenen, 1+1= 2×40=80+6= 86!
  En als je dus goed deelt vermenigvuldigt optelt, and last but not at least aftrekt, dan krijg je een goede rekensom met de juiste oplossing
  En give Jody a big hug from me, xxx

 5. Wel de echte Jody dan he!
  Niet die afgelebberde temeijer!
  Ik wil geen soaatje van deze afgekeurde huismoer, en zoals Petra al schreef een hoer is geen huismoeder

 6. hee admin ik ben niet de zoon van willem! en renetta ken ik evenmin! maar je mag toch je commentaar geven hierzo of niet gab? of alleen als het in voordeel is van louis? en wat is er dan zo verkeerd aan wat ik zeg? gab voor mijn part komt hij vrij, of sterft hij de moord!!!! kan mijn geen kanker schelen!! ik vertel gewoon wat er vertelt word, dat staat er toch ook bij of niet soms? en inbreken doe ik al heel lang niet meer knakker! ik sta hier ook gewoon onder me eigen naam ouwe! neem aan dat admin niet je eigen naam is he of wel? zegt ook wel meer over jouw dan over mijn he? en luister pipo mijn vader was ben van lil onthoud die naam ouwe!! want als jij louis zogoed kan moet je ook weten wie mijn vader is? nogmaals maakt mijn geen ene kanker uit wat er met louis gebeurd en of hij het nou wel of niet heeft gedaan. maar ga niet van die rare dingen zeggen ik zeg toch niet dat hij het wel gedaan heb? maar om nou te zeggen dat het een goeie kerel is?? GA SPELEN MAN!!!en ik kan wel namen noemen hoor van meisjes in zaandam die door jouw gappie 100% zeker zijn verkracht is geen broodje aap verhaal!!! maar ik weet niet of dat op prijs word gesteld door deze dames en dan meng ik me ergens in wat me niet boeit! wou alleen even me mening laten horen. veel plezier met jullie strijd!!!

  1. Beste Bennie,

   Als jij niet normaal kunt communiceren dan kun je beter niet reageren, snap ie!
   Een mening geven of lulverhalen neerzetten die jij hebt van horen zeggen zijn twee verschillende dingen.
   Op “van horen zeggen” is namelijk “levenslang” uitgesproken.

   Nogmaals, je hebt het “van horen zeggen”.

   Zaandam? The place to be voor paaldanseressen.
   Er staan er zat in het dossier die uit Zaandam komen maar die Louis amper kennen. Allerlei wild west verhaaltjes gaan de rondte in en waarschijnlijk ben je in de war met iemand anders uit Zaandam. Was je erbij toen die meisjes voor 100% zeker verkracht werden. Of spreekt hun verbeeldingskracht.

   Ken jij Louis persoonlijk Bennie?

   Nou Bennie, mijn naam is Jacqueline de vrouw van Louis en ik heb niets te verbergen. Ik ken Louis al een jaartje of 17.
   Hou je mening bij de feiten en niet bij sprookjes uit Zaandam waar jij in die jaren nog geen deel van uit maakte.

   En ik vind het heel knap dat een motorrijder met een accu en startkabels op zoek gaat naar vrouwelijk schoon.

   Laat dit voor menigeen een goede les zijn. Zodra de kat van huis is dansen de muizen. Of zullen we er ratten van maken?

 7. Kijk eens naar degene die post!, En de persoon die ondertekent, is dit een schrijffout, of doelbewuste actie, what ever, het stuk is zeer rancuneus van opzet!, En wijst op een en dezelfde persoon!

  32. mark zegt:
  november 8th, 2009 op 13:01
  Tjonge jonge jullie weten van gekkigheid niet meer wat jullie moeten schrijven!
  dit is Renetta zelf, mijn man zit naast me, en ziet rood van het lachen!
  En wie is Petra??
  Neuken met de eigenaar v/d spreeuw? Allard bedoel je, hahaha je bent denk ik in de war met jezelf!
  Maar in een ding heb je gelijk, Zoran is inderdaad niet de zoon van Louis, maar van Mark.
  En dat je steld dat louis altyd oppaste op mijn zoon, vergeet het maar!
  Mijn moeder woonde bij mij in, aangezien ik 7 dagen in de week werkte paste zij op, en zeker niet Louis, dat kon ook niet want die was altijd dronken!

  En dat kleine ( inmiddels grote Louistje op bezoek komt lieg je ook) ik heb regelmatig kontakt met recherche en deze weten mij te vertellen dat de enige die die stakker bezoekt jij bent.

  En wat betreft indira, zij had nadat hij haar een paar meppen in haar gezicht had gegeven bij mij thuis schoon genoeg van jou lieve echtgenoot.
  Maar weet je lelike heks, jij weet drommels goed dat Louis die kindjes en moeder vermoord heeft, evenals joanne wilson maar jij geild gewoon op dat soort mannen, je hebt een steekje los in je bovenkamer.

  En maak je over rekeningen mijnerzijds maar geen zorgen meid! Mijn man is vastgoedhandelaar dus geld zat!
  En de allergrootste giller vindt ik toch wel dat je twee uitgekotste rechercheurs voor je karretje spant, en daar je laatste hoop op vestigt.
  Zij hebben geblunderd in Enschede, en nu gaan ze bij jou blunderen, ik lach me kapot!

  Weet je wat ik alleen in dit verhaal heel erg jammer vindt, en dat meen ik oprecht, dat Zoran nooit zijn halfbroer zal leren kennen, want Louistje is altijd mijn pikkie geweest, louistje mocht je dit lezen, je bent nog steeds net als vroeger mijn schatje. ik hou van je. liefs Renetta.

  En dat

 8. Ik zie het al voor me, Startkabels en een accu extra mee in mijn toolbag, en dan ff gaan Bike’n,Give Me A Break, wat een lekker gecencureerd verhaal, Ja ik hoor ook wel eens din gem en lees ook wel eens dingen, Maar of ze dan daadwerkelijk waar zijn, dat is nu eens een feit!, Niets meer, en zeker niets minder!.
  Schoenmaker blijf bij u leest zeg ik altijd!.

 9. okee ik heb het van horen zeggen maar dat heb ik er ook bij vermeld toch? maar als zoveel mensen nou iets zeggen zal er toch ook wel een kern van waarheid in zitten? en sorry voor de manier hoe ik reageer! was meer uit kwaadheid omdat ik zo`n reactie terug kreeg! misschien bemoei ik me met dingen die me niet aan gaan. maar ik hoor twee verhalen die lijn tegenover elkaar staan de ene zet hem neer als monster en de ander als een goeie kerel met een hart van goud! ik weet het niet en ik hoop voor iedereen dat de waarheid boven water zal komen! ps hoe kan het dat je zoveel weet over mijn? waar kennen wij elkaar van dan?

 10. wat ik eigenlijk bedoel te zeggen is dat ik inderdaad niet mag oordelen op roddels! ben er ook nooit bij geweest en had misschien even beter moeten nadenken voor ik mijn reactie plaatste! bedenk me ineens dat ik mee doe met de roddels als ik deze zaken naar voren breng dus bij deze mijn excuus!

 11. Hoi Bennie,
  Ik vond jou reactie ook erg overreacted, maar ik vind het tof dat jij toch openlijk je excuses aanbied!. En idd. er wordt teveel geluld, het begint meestal met twee nof drie woorden, na 5 minuten heb je een wazig verhaal, en een paar jaar later een bestseller!.
  En ik ken Jacqueline ook, evenzoals Louis van vroeger!.
  Door stom gepraat en dom gezwets zijn de meeste oorlogen gevoed!
  Hele fijne dag vandaag!

 12. Zo ben even eruit geweest ben weer terug,dus moest alles even terug lezen.Was even zwaar in shok van de taal van bennie maar daar in tegen ook weer top dat hij excuus aanbied.Weet je bennie ik ken louis persoonlijk en renetta ook dus weet wel wat ik schrijf hier,kijk en van horen zeggen dat weet jezelf dat 1 vind een muis en op het eind is het een nijlpaard zo gaat dat nou eenmaal……….En je krijgt nou eenmaal gauw een naam als je met ppolitie in aanraking bent geweest,maar dat neemt niet weg dat als je inbreker bent en je word onterecht opgepakt voor verkrachting dat je het maar meteen gedaan hebt.Mensen gaan dan heel snel oordelen ja het was al een bekende van de politie dus dat heeft hij wel gedaan,je mag alles denken maar je mag niet alles zomaar zeggen……………..Ik heb zelf kinderen en ik zo nooit een kindermoordenaar bij me kinderen laten daarom weet ik voor 1000% dat hij onschuldig vast zit.Maar ja het recht hier SUCKS beleave me ………….Maar komt tijd komt raad

 13. Jacky schreef:

  Renetta verteld ook graag dat Louis haar naar het leven stond omdat zij niet meer van hem hield. De handgeschreven brieven van Renetta aan Louis vertellen iets heel anders.

  Stay tuned want ook die zal ik toevoegen.
  ——————

  Heb je die brieven inmiddels al toegevoegd?

 14. Ik heb ze als pdf Wieteke en zal deze binnenkort online zetten.
  Door ziekte en kleine noodzakelijke verbouwing is er weinig van terecht gekomen.

  Dus “stay tuned”

  Met kunst en vliegwerk gaat het niet lukken 😉
  Soms moet ik even prioriteiten stellen.

 15. Bericht voor bezoekers,

  Er hebben kortstondig berichten gestaan van een ex-vriend van Renetta van der Meer. Deze heb ik op verzoek en privacy van U.84 verwijderd en met toestemming van U.84 prive opgeslagen.

  Normaal gesproken verwijder ik geen reacties maar na een telefonisch onderhoud ben ik van mening dat persoonlijke belangen zwaarder wegen.

 16. Ik heb zijn verklaringen en berichten goed gelezen, en hier spreekt wel een heleboel uit, wat ik min of meer al had verwacht!.
  We hebben hier te maken met een vrouw die haar hele leven al te maken heeft met diverse pychoses die bijna voor haar zelf niet meer controleerbaar zijn, en elkaar overlappen met de ene na de andere leugen.
  Je zou zeggen dat ze daadwerkelijk shizofreen is, dus idd. er is zeker wel een steekje gevallen!

  1. Hallo John,

   Begrijp jij uberhaupt de opzet van deze site wel?

   Die berichten van Renetta, die door de rechtbanken en het OM als geloofwaardig werd geacht spelen een hele grote rol in de veroordeling van Louis.

   Die worden dus NIET weggehaald!

   Dan kunnen we Joris Demmink ook wel zielig vinden of niet dan John. Die site wordt toch ook niet ontdaan van berichtgevingen.

 17. hoi admin je hebt gelijk!! maar vond haar berichten zielig en iritant aan het worden,daar is de zaak hageman niet mee gedient!!!,deze site is toch bedoelt om hem vrij te pleiten? gr john

 18. @john

  Met haar berichten wordt wederom aangetoond dat men te maken heeft met een pathologische leugenaar die meerdere levens verwoest heeft. Dat heeft U.84 getracht duidelijk te maken door zijn bijdrage te leveren. U.84 liet zijn emoties spreken. Emoties waar hij vanaf 1984 mee te kampen had mede door toedoen van Renetta.

  Helaas, hij was niet de enige die zij met sporen van psychisch geweld de nodig schade heeft berokkend.

 19. dan word het tijd dat die renetta eens een tijdje opgeborgen word voor haar eigen best wil als j zo veel mensen de vernieling in help hoor je in een inrichting thuis!!! gr john

  1. Nee John, het wordt tijd dat Louis vrijgelaten wordt en een herziening krijgt!

   Vergeet niet dat zij moeder is van 4 kinderen, kinderen zijn aan de goden overgeleverd als jeugdzorg
   die opvoeding gaat overnemen. Dus wat mij betreft hoeft zij niet naar een inrichting.

   Wat wel nodig is, is een verhoor bij haar thuis zodat zij de waarheid gaat vertellen.

   O.a. hoe zei in contact is getreden met Peter R de Vries in 2001.
   Haar relatie tot Bob Schagen.
   Naam van persoon die haar in 1998 mishandeld heeft.

 20. “Dat zegt het veel over het feit dat Louis kinderen heel hoog heeft zitten of niet dan?”

  Vandaar dat hij tot levenslang is veroordeeld voor moord op o.a. 2 kinderen zeker.. 3 rechters hebben alleen maar t.v. zitten kijken tijdens zijn rechtszaak en hebben hem zonder enig bewijs verooordeeld hahaha tuurlijk… LEKKER LATEN ZITTEN EN DE SLEUTEL WEGGOOIEN en jou in het celletje ernaast zetten want jij ben echt te dom dat je uit je ogen kijkt dat je deze onzinsite voor zo’n opzet.. Die bewaarders daar liggen in een deuk elke week als jij daar naar binnen loopt 🙂

  kijken of je zo tof ben deze reactie te plaatsen, zal wel niet; past niet in je straatje natuurlijk

 21. @maarten

  Waarom zou ik jouw berichtje niet laten staan?
  Ik weet zo onderhand wel uit welke hoek dit soort berichtjes komen.

  Hadden ze maar een celletje ernaast dan konden wij er een klein appartementje van maken en gezellig samen televisie kijken 😉

  Vertel nu eens wat jou werkelijk dwars zit misschien dat ik dat niet laat staan. Grote kans dat ik medelijden met je krijg.

 22. Maarten of is het Mark akka Renetta…..Ja je weet maar nooit!!!!!.
  Feit is dat Renetta als een pathalogische leugenaarster bekend staat!, En ja Maarten welke bewijzen heb je het eigenlijk het over, het ligt als je alles eens heel goed doorleest, allemaal op drijfzand, en is gebaseerd op verklaringen die eigenlijk allemaal tegenstrijdig zijn!
  Koekje er bij soms Maarten!

 23. Origineel gepost door admin@john

  Met haar berichten wordt wederom aangetoond dat men te maken heeft met een pathologische leugenaar die meerdere levens verwoest heeft. Dat heeft U.84 getracht duidelijk te maken door zijn bijdrage te leveren. U.84 liet zijn emoties spreken. Emoties waar hij vanaf 1984 mee te kampen had mede door toedoen van Renetta.

  Helaas, hij was niet de enige die zij met sporen van psychisch geweld de nodig schade heeft berokkend.

  Inderdaad!

  Ik heb gevraagd mijn vorige reacties te laten deleten, want mijn hart sprak, die van 1984,

  inderdaad ze had me flink geknakt, mijn emotionele kant is dus danig beschadigd, mijn gevoelens uitgeschakeld, maar door ik 2 zonen kreeg in mijn leven is er weer iets gaan bloeien, maar het gevoel gaat nooit meer weg, ik heb dus een Trauma van Renetta Van Der Meer, ze zal wel denken, “aaah wat een zielig mannetje”

  maar het is zij die zo is,
  maar goed, laat haar maar,
  op een dag krijgt ze haar portie terug,
  ik zin niet op wraak, of iets dergelijks,
  ik laat me nooit verlagen tot haar niveau, maar goed,
  ik praat over niveau, ik vraag me af of ze wel onder een Niveau valt, want wat is lager dan Laag- Niveau?
  ik noem het:
  “Renetta Van Der Meer” niveau

  (dit commentaar mag blijven staan!)

 24. Heel mooi gesproken U.84, lager kan je je niet verlagen, en ik heb jou comment goed gelezen wat er eerst staat!.
  En dat zegt mij zoveel!
  Respect voor jou, en idd. met wraak en haat rond lopen is ook niet goed!.
  Want zoals jij stelt, what goed around, comes around!
  En het is idd. een Renetta van der Meer Niveau: Lower Be Low Zero dus!

Reageren is gesloten.