Reacties De Veroordeling

 

 

Laat hier je reactie achter en lees de reacties van Renetta van der Meer die tevens onder de naam Mark veel te vertellen heeft.

 

147 reacties

 1. Fantast?……..Intreseant?……..Dan zal je even de naam om moeten draaien ipv petra renetta zo te noemen ze weet dondersgoed wie ik ben maar hou je lekker van de domme doe je al je hele leven!!!!Komt ervan als je je hele leven op je kop hangt,als paaldanseres dan willen je hersens nogal verzakken………..En die foto hierboven past inderdaad heel goed bij je,want zo zat je namelijk ook bij ben dat die louis moest bellen……….gappie je meissie zit hier zonder onderbroek jammer he renetta je had er natuurlijk weer 1 op je lijstje willen zetten met je marathon geneuk maar helaas………….

 2. hoi jaqueline
  met stijgende verbazing zit ik je website te lezen en met name deze commentaren,
  het lijkt er op dat jullie allemaal zo je eigen belangen hebben.maar feit blijft voor mij dat louis schuldig is (lijkt)…..dus stop met deze onzin site doe je zelf een lol

 3. Origineel gepost door george
  maar feit blijft voor mij dat louis schuldig is (lijkt)…..dus stop met deze onzin site doe je zelf een lol

  Lees even goed terug wat je zegt. O.a. (lijkt) en met name gaat het dan om dat gedeelte. Op “lijkt” kun je iemand niet veroordelen tot levenslang!

  En tuurlijk hebben wij allemaal zo onze eigen belangen.

  Mijn belang is het ontmaskeren van personen die allerlei leugens hebben opgehangen om iemand achter de tralies te laten verdwijnen.

  Wat is jouw belang dat jij mij gaat vertellen dat ik moet stoppen met deze onzin?

 4. @renetta

  Ik wil je even laten weten dat de foto van Zoran in goede orde is aangekomen. Louis is er in ieder geval blij mee.

  Bedank je Zoran even voor die mooie foto?

  Ik zal een kopie laten maken voor Louis Jr. en Indira

  Je mag er ook 1 van Joey sturen hoor.

 5. @Renetta

  Ik zal even je geheugen opfrissen, vind je niet erg he?
  Je verklaart hier op de website dat je door een vriendin bent opgehaald toen je uit het VU ziekenhuis kwam.

  Renetta alias Mark verklaart: Ten eerste is renetta niet met de taxi naar huis gegaan maar door een vriendin opgehaald, 8e alinea

  Een stukje uit het proces verbaal van Renetta (dossier 2002)

  “CITAAT RENETTA

  Ik ben naar mijn auto gereden in een rolstoel. Ik zag dat mijn mooie auto helemaal geruineerd was. In de auto was ook nog de hond zijnde een staffordshire terrier.
  In de asbak lagen allemaal gebruikte condooms.

  Ik ben met een taxi naar huis gegaan en een buurvrouw heeft later de auto opgehaald.Aan dit geheel heb ik een nekstress overgehouden van de spanning.
  Ik kon toen plotseling mijn hoofd niet meer rechtop houden, dat viel steeds opzij.

  EINDE CITAAT UIT DOSSIER 2002

  We gaan weer even terug naar het bericht van Renetta alias Mark, 8e alinea

  Hoe zat het ook alweer?

 6. nou nou wat een gescheld allemaal!!! ik zeg als louis 100% schuldig is dan zit ie terecht een levenslange gevangenistraf uit!!maar als voor 100%kan worden bewezen dat hij de moord op vrouw en kinderen bolhaar niet gepleegt heeft dan moet er een nieuw onderzoek gestart worden!!! en de echte dader gezocht worden!!! maar tot nu toe heb ik veel verhalen gelezen over de zaak en tot nu toe zeg ik dat ik van de onschuld van louis nog niet overtuigt ben,maar ook niet van zijn schuld!! het probleem in deze zaak is dat jacky de enige hoek is waar de verhalen vandaan komen van zijn onschuld!!! laten de mensen eens opstaan die meer over de zaak weten en weten dat louis onschuldig is!!! maar die hebben zich nog steeds niet gemeld!!! trouwens waarom horen we niets van zijn advocaat? die zou toch moord en brand moeten roepen als je client onschuldig vast zit??? hoor hem maar weinig,in de zaak van putten horde je constant de advocaat in kranten en in het nieuws!!

 7. beste jacky mischien word het tijd dat de mensen die nu nog leven en weten dat je louis onschuldig vastzit hun mond gaan open doen!!! volgens mij is het strafbaar als je als getuige je mond niet opendoet als er een onschuldige vastzit!ik vind het zwak van de mensen die je op de achtergrond steunen willen dat hun naam niet bekend word,waarom niet??? jacky heel veel sterkte met je strijd,dossier mischien helemaal op internet zetten zodat mensen hun oordeel kunnen vellen??? ps wel eens aangedacht om een universiteit te vragen naar het dossier te kijken heb er wel eens over gelezen dat er strafrecht studenten zijn die in strafzaken duiken mischien willen die jou helpen/ groetjes john.

 8. @john – Er valt niets te getuigen, niemand is er bijgeweest. Lees de arresten en dan de pleidooien. Dan zul je een conclusie kunnen trekken.

  Ik snap je goede bedoelingen en op Hyves kun je ook alles volgen, zo ook kun je mijn krabbels lezen want je staat in mijn lijst.

 9. Nog een geheugensteuntje voor onze vrindin Renetta van der Meer.
  Hieronder een link met enkele citaten uit die verklaringen.

  Zij stelt dat ene Tante Marie in paniek Renetta opbelde omdat Louis lucht in zijn aderen zou hebben gespoten. In de verklaring staat dat Renetta wel eens gehoord zou hebben…..

  Verders verteld zij/Mark dat er niet meer aan een paal gedanst werd na de relatie met Rinus. Lees de verklaring 😉 en ontdek dat zij stiekem afsprak met een andere man en hem uitnodigde in een club waar zij werkte 🙂

  In de verklaringen is Louis het ene moment niet verslaafd en het andere moment een alcoholist en junk.

  Klik hier voor citaten verklaringen Renetta 2002

  Vergelijk deze maar mede het bericht van Renetta alias Mark

  Klik hier voor bericht van Renetta

  Renetta verteld ook graag dat Louis haar naar het leven stond omdat zij niet meer van hem hield. De handgeschreven brieven van Renetta aan Louis vertellen iets heel anders.

  Stay tuned want ook die zal ik toevoegen.

 10. Hier mijn commentaar!

  Beste Jacky,lezer(s),
  Met stijgende verbazing heb ik het een en ander gelezen hier!
  Ook de met laster en of smaad geschreven verklaring van “Mark”,art 64 en 65 wbstr.
  De manier waarop “hij” schrijft, zegt heel veel over hem!.
  Ook de verklaring de verklaring van Renate is uiterst discutabel, dit ondermeer over het coke en veelvuldig drankmisbruik!.
  Wat mij echter bevreemd, is dat Renate er al van op de hoogte is dat het “nummertjes”trekken wordt voor een ophande zijnde liquidatie mocht Louis vrijkomen!., Dit noemt men juridisch voorkennis!
  Aangaande de laster en of Smaad zou ik zeer zeker een P.V. laten opmaken, dit om op deze manier het een van het ander uit te sluiten!
  Ik vind de verklaring van Louis j.r. eerlijk en oprecht!.
  Heel veel sterkte met deze zware strijd!
  En Petra b.v. is een in mijn ogen open en oprechte vrouw

  Grtz. Firebird

 11. @allen

  Wederom heeft Louis een pasfoto van zijn zoon Zoran ontvangen met een begeleidend schrijven.

  De inhoud spreekt weer voor zich.

  Renetta doet nu ontzettend haar best om te doen voorkomen alsof Zoran dat briefje geschreven heeft.

  O.a. wordt geschreven dat “Ik mag op bezoek komen van mama en papa maar dat door toedoen van je vrouw zal dat er waarschijnlijk niet van komen.”

  Wat heb ik er mee te maken Renetta?
  Ben je op de gemoedstoestand van Louis aan het inspelen?
  Ook dat gaat niet werken vriendin.

  Dat zegt het veel over het feit dat Louis kinderen heel hoog heeft zitten of niet dan? Anders zou je niet over de rug van een kind trachten de boel op te jutten.

  Helaas voor jou, Louis en ik kennen elkaar al langer dan vandaag en hij weet dat mijn deur openstaat voor al zijn kinderen.

  Zo ook weet hij wat er hier geschreven is dus het verhaaltje dat ik jou zou hebben uitgescholden gaat ook niet op. Wel het tegendeel.

  En dat er geschreven wordt dat ik jou zelfs als koe aan een paal laat dansen zegt ook weer genoeg.

  Net als dat jij hem hebt uitgekotst door hem op leugens veroordeeld te krijgen heeft hij jou uitgekotst. Hij zit nu al 11 jaar binnen en heeft amper 1 jaar van Zoran kunnen genieten.

  Kijk eens in de spiegel en vraag jezelf eens af waarom jij denkt dat je alles en iedereen om je vingertje denkt te kunnen winden. Zo ook waarom jij denkt dat je zo onweerstaanbaar denkt te zijn voor het mannelijke geslacht.

  Zoek je trouwens nog werk?

  1. Welke kindermoordenaar bedoel je?

   Ik moet toegeven dat je aardig wat tijd hebt besteed aan het lezen van de site. Misschien dat je daardoor in de war raakte.

   Ook toevallig dat je een klant bent van consepts.nl.
   Gebruik je van het ADSL of glasvezel netwerk?
   Nog toevalliger is dat je binnenkomt via het forum van de Deventer Moordzaak.

   Volgende keer beter!

 12. Even een reactie op wat hierboven staat………Ik mag op bezoek komen van mama en papa Hoe val je toch door de mand renetta de man die jij zo uitkotste VALS beschuldigde en gevaarlijk is volgens jou en OPEENS mag zoran bij louis op bezoek???????????? Daaruit blijkt dat je 1 grote leugenaar bent want anders laat jij niet zoran op bezoek gaan bij die gevaarlijke man toch………Denk toch is na wat je allemaal hebt aangericht en noggggggg ze noemde louis het beest maar het BEEST BEN JIJ ………

 13. Hier mijn reactie!,

  Renetta, het feit dat zo spontaan Zoran op bezoek mag gaan bij deze zeer gevaarlijke man, die jij zelfs Het Beest Noemt, geeft te denken!.
  Waarom ga jij zo door met pathalogisch liegen en bedriegen en zeker manipuleren van deze zaak!
  Want in mijn ogen heb jij hier zo’n onherstelbare schade aangericht, waar de honden idd. geen brood van lusten!
  Laat je geweten spreken als je die tenminste nog hebt!, En kom nu eens met de echte waarheid!
  Steeds meer mensen lezen deze stukken, Steeds meer mensen zien dat er hier meer gaande is!
  En in mijn ogen ben jij het BEEST!!!!.
  Kijk jezelf eens goed in de spiegel aan! Heel erg goed!!!

 14. Goh Renetta je bent wel erg lang op vakantie he,had je de rente gespaard van het geld wat je hebt gekregen voor de leugens die je vertelde…………….

 15. Iedere dag leven met leugens!
  Ik ben blij dat ik niet in jou schoenen sta Renetta!!!.
  En jouw leugens zijn steeds beter te doorgronden…

 16. Hier ff een van jou grenzeloze fantasieen Renetta!
  Je verklaarde b.v. dat je Louis nog nooit drugs had zien gebruiken!, maar nog geen twee tellen later beweer jij dat Louis drugs en gokverslaafd was!!!.
  Een beetje raar vind je niet???
  Uiteraard zijn er nog wel meer tegenstrijdigheden!
  Wordt eens een keer eerlijk als dat nog in jou woordenboek voorkomt!.
  En kom eens met de echte waarheid, en niet met een gecensureerd verhaal!

 17. Whahahahahaaa……Zeker weten!Jacky!!!.
  Volgens mij heeft ze het aan een sensatie programma op zondagavond uitgegeven….Met die mediageile…Soepkip!

 18. Ik weet niet of jullie goed lezen wat Renetta allemaal verteld.In plaats van antwoorden kan je het beter gaan uitfilteren.

  Jack. groet van jij weet het wel

Reageren is gesloten.