Reacties De Veroordeling

 

 

Laat hier je reactie achter en lees de reacties van Renetta van der Meer die tevens onder de naam Mark veel te vertellen heeft.

 

147 reacties

 1. Ik heb het hoge beroep en de cassatie nog eens goed gelezen jammer dat Nr.Boone die niet heeft behandeld.Maar de P.G.is echt onbekwaam wat een dom zwak juridisch gezwets

 2. Onderstaande reactie heb ik even van de site van Hendrik Jan Korterink eruit gelicht:

  “Het is bepaald niet zo dat L. geen straf heeft gekregen voor wat hij heeft misdaan. Hij heeft vele jaren van zijn leven in de gevangenis doorgebracht. Ik heb het al vaak gezegd: Het is waar, Louis was bepaald geen brave jongen, maar dat gaat op voor heel wat kerels.
  Punt is dat hij daarvoor echt wel gestraft is.

  Wat we ook niet moeten vergeten is dat justitie tot één dag voor de verjaringstermijn was verlopen, geen reden zag om een rechtzaak tegen L. te beginnen. Dat zegt toch wel wat. Dit wordt te vaak vergeten. Blijkbaar was er geen basis voor een proces.

  Elke onafhankelijke waarnemer die het arrest van de Hoge Raad heeft bestudeerd, zal tot de conclusie komen dat dit wel een heel slecht onderbouwd vonnis is. Het is van horen zeggen en dat is alles. Het bewijsmateriaal is weg, verloren bij een waterleidingbreuk op het bureau, ook DNA bewijsmateriaal, zegt de politie. L. zal zijn onschuld nooit meer kunnen bewijzen.

  Ik kan me echt wel voorstellen dat er mensen zijn die denken “zo dat is mooi opgeruimd, die vuilak!” Maar voor de rechtstaat is dat ten ene male onaanvaardbaar en DAAR gaat het om in dit soort zaken, niet om de verdachte in de eerste plaats! Wij allen zouden de rechtstaat moeten verdedigen, want dat is onze enige bescherming tegen willekeur, onterechte vervolging, wandaden van de overheid en de enige garantie van onze democratische, burger- en mensenrechten.

  Dat is waar het om gaat, niet om LH als zodanig of Cees B. of wie dan ook, het gaat om onze rechtstaat en om de bescherming van onze rechten. Enne Paul: Een journalist onwaardig? Veel te zwaar op de hand en beslist onzin.

  HJ doet het prima en dat ie ook fouten maakt, dat neem ik direct van je aan. Tenslotte is ook HJ ‘maar’ een mens. Maar jouw opmerkingen gaan veel te ver, zijn beledigend, denigrerend en bovendien bepaald ongepast. Je doet HJ echt tekort en dat heeft hij niet verdiend.”

  Geplaatst door: Gerrit | 3 februari 2009 om 5:00

 3. Hallo jos,en iedereen die dit leest.
  Let goed op! Want net als mijn vrouw Renetta v/d Meer is dit ook van mij een eenmalige reactie,.

  Renetta en ik zijn al 10 jaar samen en uiteraard ben ik van de hele zaak omtrent meneer Hageman op de hoogte.
  Ik kan een ieder die dit leest vertellen dat ik mijzelf een natte broek heb gelachen over alle leugens die jacqueline verteld.Ten eerste is joey in 1993 geboren, dus waar zij allemaal moeilijk over doet snap ik niet. Dat ik hier ook antwoord op geef snap ik niet, het is maar een futaliteit, wat doet het er toe?

  Ik kan jullie allemaal vertellen dat het renetta nooit om het geld te doen is geweest of uit wraakgevoelens. Renetta is een zeer integere vrouw, een vrouw uit duizenden, een zorgzame moeder, een vrouw die elke man zichzelf mag toe wensen. LOUIS WAT BEN JIJ EEN ENORME STAKKER DAT JIJ DAT DEZE LIEVE VROUW ALLEMAAL HEB AANGEDAAN, GELUKKIG VOOR MIJ,WANT IK HEB NU EEN FANTASTISCHE VROUW EN NIET TE VERGETEN VIER GEWELDIGE ZONEN, WAARONDER ZORAN, man je weet niet wat je mist!!!

  Het is een plaatje van een gozer met een enorm lief karakter, en is bovendien ook nog eens hoogbegaafd, en dat is NU mijn zoon, niet meer van jou en ook nooit geweest!

  Maar jaqeline zou jij niet eens de waarheid op tafel gooien dan alleen maar leugens te schrijven, en louis in een mooi dag licht zetten, of ben je ZELF BANG VOOR LOUIS? Jij zet je eigen man flink te kakken en jezelf ook, door te zeggen dat hij tijdens zijn relatie met renetta vreemd ging terwijl ze al samen een kind hadden. Betrouwbare echtgenote heb je. En dat jij of louis steld dat Renetta bezit wilde nemen van louis, het is net anders om! Of heeft de arme ziel nooit verteld dat hij zelfmoord wilde plegen toen ze het had uitgemaakt met hem.

  Ze werd toen in paniek opgebeld door tante Marie, zijn overbuurvrouw aan de muurbloemstraat, dat louis een injectienaald had geregeld en zichzelf met lucht heeft geinjecteerd in zijn aderen, maar is er niet aan overleden,dat is raar.

  Misschien is het ook leuk om te vermelden dat zijn eerste zoon louistje zijn achternaam heeft laten veranderen,dat is niet voor niets.Hij zoekt zijn eigen vader niet eens op,waarom niet? Het is toch zo n goede man en vader. Ook leuk om te melden is dat louis de woonboot van zijn eigen moeder in de brand wilde steken met haar erin, dit heeft renetta weten te voorkomen.

  En dan over het ziekenhuis: Ten eerste is renetta niet met de taxi naar huis gegaan maar door een vriendin opgehaald, en waarom er geen aangifte is gedaan, die vrouw was pas bevallen, dan heb je wel iets anders aan je hoofd, dan aangifte te doen waar de politie toch niks mee deed. Dat geld overigens ook voor alle andere zaken die louis renetta heeft aangedaan, ze heeft gewacht op het juiste moment. Hier kon ook de politie niet meer omheen,de wurging etc.

  Dan het geld waar je het over hebt. Ik heb een relatie met renetta sinds 1999, en het enige wat zei mij altijd heeft verteld is dat louis nooit een stuiver in zijn zak had om zijn vieze reet te krabben! En weet je waarom niet? De sukkel vergokte en verzoop en snoof elk dubbeltje die hij in zijn broekzak had. En vervolgens kon zijn moeder de huur en de energielasten betalen, elke maand weer! En dan heb je het over dat renetta geen geld had, ten eerste werkte ze elke dag in cafe de spreeuw en niet als striptease danseres,dat was in de tijd van Rini.
  En al zou ze dat doen, Renetta had toen al een prachtig strak lichaam en dat heeft ze nu nog nadat ze vier kinderen op de wereld heeft gezet, dus wat zou dat. Naar de hoeren toegaan terwijl je vriendin ligt te bevallen, VARKEN!!! en dan ook nog naar de non stop, een vierderangs hoerenkast met omgebouwde niggers, wat je maar lekker vindt louis!

  Oja en over het lijken neuken, dat heeft de rechter tijdens een van de rechtzaken zelf voorgelezen, eigenlijk ben je maar slecht op de hoogte, je wil alleen de dingen vertellen die jullie niet schaden. En dat hij de purple wing had, heb je je man wel eens gevraagd wat dat inhoud? voor de genen die het niet weten, je hebt dan met een AIDS patient geneukt zonder condoom, ook dit kwam ter sprake tijdens de rechtszaak. Helaas wist renetta dit niet anders had ze het nooit met die smeerpijp gedaan.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik heb genoeg kennis over de zaken van louis dus ik weet waar ik het over heb, helaas jij niet!

  En deze is voor jouw louis: Ik vind jou nog minder dan een varken, je hebt gekregen wat je verdient. Ik hoop dat je wegrot in je vieze celletje.

  Dan nog even over Joey, die jongen is bijna 17 en 1 meter 93 en groeit nog steeds, hij is zo sterk als een beer en hoopt van ganze harte dat jij vrijkomt, hij heeft nummer 1 getrokken en kan niet wachten voor de dingen die jij zijn moeder hebt aangedaan,VIESTERD!!!

  En van mij persoonlijk aan jouw: WIE SOEP WIL ETEN MET DE DUIVEL MOET EEN LANGE LEPEL HEBBEN!!!!!!!!!

 4. ps. het is mij trouwens net opgevallen dat je lekker veel animo hebt op je nietszeggende website, de laatste reactie dateert uit juli.

  Whahahaha wat zul je blij zijn met mijn reactie, heb je eindelijk weer wat te doen! Droefheid! Jos heeft gelijk je maakt jezelf keer op keer belachelijk! en dan heb je het over vrienden op je website, HET ZIJN ER 3…. WHAHAHAHAHAHA DROEVIG WIJF!

  JIJ BENT GEWOON MEDIAGEIL! DAAAAAAAAAAG VEEL SUCCES IN JE TRIESTE LEVENTJE, WIJ ZITTEN VOLGENDE WEEK WEER IN ONS HUISJE IN ZUID FRANKRIJK, WE ZULLEN AAN JE DENKEN….enne wat ik nog ben vergeten te vertellen, Renetta heeft de beloning uit de zaak Bolhaar aan een goed doel geschonken.

 5. @mark

  Welkom terug Renetta 😉

  De (haat-wraak)vonken spatten er weer vanaf dame, wederom over wat jou allemaal is overkomen.
  Weet Marco wel dat je onder zijn naam aan het posten bent?

  Veel plezier in Frankrijk, zorg wel dat je de rekening betaalt okay.

  Normaal gesproken betrek ik kinderen niet in het verhaal maar ik denk dat Zoran het recht heeft om te weten dat Louis waarschijnlijk niet zijn vader is maar je ex-werkgever.

  Verdomme, vergeet ik weer die rode loper uit te leggen.

  Je handgeschreven brieven in het dossier zeggen heel veel.
  Waarom vertel je niet gewoon de waarheid vrouw of komt er dan nog een schuldeiser bij?

  By the way, zijn zoon komt gezellig op bezoek en zijn dochter belde ook nog om haar vader te feliciteren… tja…..

  Nog een tip, zorg dat je niet doordraait vanwege je slechte geweten 😉
  Je begint aardig wat wartaal uit te kramen en van alles door elkaar te halen. Maar ja ouderdom komt nu eenmaal met gebreken.

  Vertel Joey de waarheid, je hebt Louis leren kennen medio 96.
  In ’98 kreeg Louis 6 jaar door jouw toedoen.
  Joey heeft Louis maar een korte tijd gekend.

  Al die jaren die daarop volgen zijn het gif wat jij als duivelse moeder hebt toegediend aan Joey. Wat een slecht mens ben jij, bah. Maar dat wisten we al.

 6. Even een reactie op dit bovengenoemde verhaaltje.(Renetta).
  Jouw Vrouw nu al 10jr. !!?!!?!!
  De wonderen zijn de wereld nog NIET UIT…!!!
  Ik ken haar NIER beter als een vies viswijf die vroeger ook Nr.1 haantje de voorste alle mannen voor haarzelf wilde hebben…!!!
  Toen zij in de Spreeuw Werkte…en met Louis ging …,
  Neukte zij voor openingtijd ff snel die Eigenaar en maar roepen dat ze zo werd lastiggevallen door de Eigenaar …Vies Wijf..!!!
  Zij vondt ’t ook Heerlijk om zonder slipje bij een van Louis z’n vrienden onverwachts op visite te gaan en spontaan wijdbeens te gaan zitten.
  Ach weet je…:”Zij kan NIET eens aan Jaqueline tippen, EN IS DE MOEITE NIET WAARD OM VERDER OVER TE SCHRIJVEN..!!!”
  Anders wordt DIT Verhaaltje nog groter als de Dikke Van Dale Over Renetta..

 7. Tjonge jonge jullie weten van gekkigheid niet meer wat jullie moeten schrijven!
  dit is Renetta zelf, mijn man zit naast me, en ziet rood van het lachen!
  En wie is Petra??
  Neuken met de eigenaar v/d spreeuw? Allard bedoel je, hahaha je bent denk ik in de war met jezelf!
  Maar in een ding heb je gelijk, Zoran is inderdaad niet de zoon van Louis, maar van Mark.
  En dat je steld dat louis altyd oppaste op mijn zoon, vergeet het maar!
  Mijn moeder woonde bij mij in, aangezien ik 7 dagen in de week werkte paste zij op, en zeker niet Louis, dat kon ook niet want die was altijd dronken!

  En dat kleine ( inmiddels grote Louistje op bezoek komt lieg je ook) ik heb regelmatig kontakt met recherche en deze weten mij te vertellen dat de enige die die stakker bezoekt jij bent.

  En wat betreft indira, zij had nadat hij haar een paar meppen in haar gezicht had gegeven bij mij thuis schoon genoeg van jou lieve echtgenoot.
  Maar weet je lelike heks, jij weet drommels goed dat Louis die kindjes en moeder vermoord heeft, evenals joanne wilson maar jij geild gewoon op dat soort mannen, je hebt een steekje los in je bovenkamer.

  En maak je over rekeningen mijnerzijds maar geen zorgen meid! Mijn man is vastgoedhandelaar dus geld zat!
  En de allergrootste giller vindt ik toch wel dat je twee uitgekotste rechercheurs voor je karretje spant, en daar je laatste hoop op vestigt.
  Zij hebben geblunderd in Enschede, en nu gaan ze bij jou blunderen, ik lach me kapot!

  Weet je wat ik alleen in dit verhaal heel erg jammer vindt, en dat meen ik oprecht, dat Zoran nooit zijn halfbroer zal leren kennen, want Louistje is altijd mijn pikkie geweest, louistje mocht je dit lezen, je bent nog steeds net als vroeger mijn schatje. ik hou van je. liefs Renetta.

  En dat

 8. Dit is mark>

  Natuurlijk weet ik dat renetta op mijn e mail dit doet,ik weet namelijk wel wat mijn vrouw doet. Maar ja zoals die jos jou al heeft verteld antwoord je niet op de dingen die er geschreven of gevraagt worden, want dat komt jou volgens mij niet zo goed uit. Nog meer zaken die door jou verzwegen worden komen nu aan het licht, en natuurlijk gaat het alleen over wat renetta met die kwal heeft meegemaakt, maar andere slachtoffers van jouw zwijn zouden ook eens hun verhaal uiteen moeten zetten. En dan over het op jouw manier alles door elkaar heen halen het is nu al zo lang geleden en elke keer dat ik met renetta over jouw varken heb komt er weer van alles boven wat nooit eerder ter sprake is gekomen, maar jij doet je nu ook voor als een soort van advocaatje van louis en denkt dat je verstand van zaken hebt.

  En petra wie je dan ook bent, ik heb de trouwfoto s gezien op deze site en ik heb me werkelijk kapot gelachen over dit trieste stel. Louis die net 54 is geworden met zijn kale grijze rotkop en een staartje hahaha en dan dat lelijke wijf er naast. Ik ben nog een jonge vent van 36 jaar en weet echt wel wat een aantrekkelijke vrouw is of niet, DAT BEN JIJ DUS NIET JAQUELINE. Normaal gesproken heb je het over een vlag op een modderschuit, maar in dit geval zijn er twee modderschuiten.

  En dan nog even over zoran, als de eigenaar van de spreeuw zijn vader was dan had hij nu een soort van kroeskop gehad in plaats van lange pijpenkrullen tot aan zijn billen, en zee groene ogen, lijkt behoorlijk op louis.

  Ik laat het hier weer bij,vreet je zelf weer lekker op over onze antwoorden, en nogmaals het zijn van ons geen haat-wraak gevoelens maar de waarheid. Maar dan kan natuurlijk niet, want iedereen liegt en bedriegt behalve jij en louis. we hebben bijna medelijden met jullie.

  groetjes mark

 9. Dat Mark met een rood gezicht naast jou zit geloof ik graag, want in jou leven zijn meer pikken in je kut gegaan.
  Dan dat er moeren in de Moerdijkbrug zitten.
  Eigenlijk is Renneta een Black Widow alle mannen waar ze een vaste realtie mee aan gaat eindegen dood of in een cel.
  Daarbij zeg je zelfs dat je maar eenmalig reageer en dan kom je weer beetje contraditie hoor,maak jou dan ook gelijk ongeloofwaardiger per minuut.

 10. @Jaquline

  Gezien de reactie´s die ene Mark op deze website geplaatst heeft adviseer ik jou aangifte te doen en een PV op te laten maken o.v.v. diverse overtredingen zoals Smaad en Laster en beledigingen.

  Reageerder geeft meerdere malen aan om met de intentie van jou en je partner een beeld te schetsen die ontoelaatbaar is.

  Het feit dat zij ook verwijzen naar een andere zaak waar Dhr.Hagemann van vrij gesproken is door de rechter is dus strafbaar.

  De sugesstie die een van de reageerders wekt met de opmerking“ik heb regelmatig kontakt met recherche en deze weten mij te vertellen dat de enige die die stakker bezoekt jij bent´` is ook strafbaar!

  Mocht zij om de een of andere reden in een beschermingsprogramma zijn opgenomen is het de gecontracteerde uitdrukkelijk verboden contact op te nemen.

 11. Beste mensen, maak jullie niet zo druk om die pathologische leugenaar die met zichzelf een dialoog is aangegaan.

  Die zichzelf voordoet als Mark en vervolgens gaat vertellen wat voor een prachtig strak lijf ze wel niet heeft. Dan moet je toch wel een klein beetje de weg kwijt zijn.

  Je valt zo verschrikkelijk door de mand Renetta.
  Je bent nog net zo jaloers als destijds.
  En jaloezie kan een levensgevaarlijke ziekte zijn!

  Ik wens je veel sterkte met jezelf te ontwarren uit het spinneweb waarin je terecht bent gekomen.

 12. long pik john en mike en mihael , het was ook de bedoeling om eenmalig te reageren maar jullie laten geen andere keus. Ik zie ernaar uit dat politie mij komt ophalen. Maar het is een feit dat er nog steeds geen antwoord word gegeven op de dingen die wij voordragenen en schrijven. LONG DICK IS DAT NIET EEN BEETJE EEN TRIESTE NAAM? HET ZEGT MEER OVER JEZELF DAN OVER RENETTA!

  Hee lange pik even een reactie van renetta the black widow hahahha ja ik heb inderdaad met veel mannen sex gehad, en heb ervan genoten.
  jij bent blijkbaar hopeloos, als je jezelf long dick noemt whahahhaha doe lekker aangifte sukkel! je zult wel een pikkie hebben als een pick up naaldje.

  Nou het was weer dolletjes, we gaan inpakken morgen lekker een weekje naar ons vakantiehuisje. Doe de groetjes aan de inmiddels bejaarde Louis.

 13. Nou Rennetje je gaat mij niet wijsmaken dat je nu meer niet weet wie ik bent want toen was je nog zo nauw.
  En met een vent als Rini en Louis zal Markje wel die gene zijn met het kleine pikkie whaha!!!
  En dreigen met een kleuter van 17 is ook niet zo verstandig, moet jij toch wel weten en geen onzin verhalen meer over wings graag daar zijn wij niet zo van gediend knoop je dat even goed in je oren.

 14. @renetta

  Ik verwijs de lezers even terug naar Renetta vertelt

  Lees hier het verhaal over die dode vrouw

  Nu verteld onze schattebout weer dat het om een aidspatient gaat.
  In de jaren ’80 wist men niet eens wat AIDS was truffeltje.

  Fijne vakantie 😉

 15. Met de informatie die Michel had geleverd, zoals adressen waarop Louis H. ook met andere personen had samengewoond, kon hij uitmaken met welke vrouwen H. contact had gehad. Een van hen was zijn ex-vriendin, Renetta van der M. De Vries wilde haar natuurlijk graag spreken over Louis H., maar dat ging niet zomaar. De vrouw was niet te vinden. De Vries had weinig gegevens over haar: alleen haar naam, geboortedatum en haar oude adres. Op 23 januari 2002 belandde dan ook het verzoek op Michels bureau: graag naam, adres en woonplaats van Renetta van der M. “Zo spoedig mogelijk dus graag vandaag nog,” had Roy Goderie er op de opdrachtfax bij geschreven. Dat ‘vandaag nog’ lukte en de manier waarop dat gebeurde was zelfs voor Michel bijzonder. “Ik moest in dit geval natuurlijk wel met heel weinig informatie beginnen. Daarom herinner ik me het ook nog zo goed.”

  Hij begon met bellen naar ambtenaren van de afdelingen burgerzaken bij gemeenten. “Het leek op niks uit te lopen, omdat in de laatste gemeente waar ze naar toe zou zijn gegaan niemand met haar naam stond geregistreerd. Ik vond dat vreemd. Hoe kan iemand nou zomaar zijn verdwenen? Ik vroeg toen een ambtenaar van de afdeling burgerzaken van de laatste gemeente waar ze nog als Van der M. stond ingeschreven om in het computersysteem met de Gemeentelijke Basis Administratie te selecteren op haar geboortedatum. Doordat het geen grote gemeente was kwam er slechts een mevrouw met die geboortedatum uit het systeem rollen. Dat was ze. In het jaar 2000 bleek ze haar naam te hebben veranderd.”

  Haar huidige en voormalige woonadressen, met wie ze was getrouwd geweest en gegevens over haar kinderen werden allemaal door Michel geleverd. Waar de politie verzuimde haar op te sporen, slaagde Michel er op deze manier snel in Van der M. te traceren. Roy Goderie kon zo opnieuw waardevolle informatie verkopen aan Bert Santema, die het weer aan zijn kameraad De Vries kon presenteren. Michel K. deed het zelf allemaal weer voor een schijntje. “Dit koste me maar een half uurtje en ik rekende hiervoor slechts 25 euro.”

  Met de gegevens van de ex-vriendin van Louis H. op zak, kon De Vries haar thuis confronteren. In het gesprek dat volgde, deed Van der M. een schokkende uitspraak: Louis H. zou tegen haar meerdere malen de moord op Bolhaar en haar kinderen hebben opgebiecht. Tijdens een ruzie met haar zou hij hebben gezegd dat hij al eens eerder ‘een wijf met twee koters’ had omgelegd. Zelf zou ze nooit naar de politie zijn gestapt – uit angst – en de politie wist haar ook niet te vinden. R. van der M. werd door haar uitspraken tegen De Vries uiteindelijk een kroongetuige in deze zaak. Dat vinden ze ook bij het Openbaar Ministerie. Woordvoerster Els Leuftink noemt haar ‘een zeer belangrijke getuige’. “Mede door Peter R. de Vries kwam deze zaak weer aan het rollen. Hij heeft verklaringen boven water gehaald die nieuwe inzichten brachten,” aldus Leuftink in de week voordat het gerechtshof in Amsterdam de zaak verder behandelde.

  Op de website van het Openbaar Ministerie is te lezen: Een bijna achttien jaar oude zaak, geen ooggetuigen, geen motief, geen verdachtensporen. De moord op Corina Bolhaar en haar kinderen staat op het punt van verjaren. Tot Peter R. de Vries met een getuige op de proppen komt en officier Nicole Voorhuis op de zaak wordt gezet.

 16. Origineel gepost door DTV
  Zelf zou ze nooit naar de politie zijn gestapt – uit angst – en de politie wist haar ook niet te vinden. R. van der M. werd door haar uitspraken tegen De Vries uiteindelijk een kroongetuige in deze zaak.

  Weet je wat nou zo raar is?
  Dat renetta een verklaring heeft afgelegd voordat Peter R aan de deur kwam. De recherche heeft een datum ingevuld die na het bezoek van Peter R gedateerd was. Maar wat zij vergeten waren was de datum te wijzigen van ondertekening. 😉

 17. Bij deze wil ik toch nog even wat kwijt..,
  Jij Bent toch zo Media-Geil Renetta of moet ik zeggen Barbie..,zo moest Louis je altijd noemen toch…!!!
  Jouw Hele Leven was en is nog steeds een farce.., jammer dat je daar nooit van geleerd hebt…!!!
  Als je weer eens aan kwam rijden met je BMW-tje en je Stafford…met de zoom van je rokje X-press Hooggetrokken tot je Navel…. volgens mij vergat je wel eens dat werktijd met palen al voorbij was…!!!
  Louis deed alles voor je met altijd je zin te krijgen.., En nu met schaam en schande met een uitkering in je pocket weer aandacht zoeken zodat je weer een lichtpuntje hebt om over te vertellen hoe geweldig jij wel niet denkt dat je bent..!!!
  Maar wij weten wel beter:”Want van een Hoer kan je GEEN Huisvrouw maken…!!!”
  Dus Schoenmaker Blijf Bij Je Leest…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Loeders zijn de wereld nog NIET UIT…!!! (Helaas)
  Barbie Ga Maar Weer Lekker Paaldansen…Back In Business..!!

 18. @petra

  Petra, ken jij haar goed? Ik ken haar namelijk helemaal niet al denkt zij dat ik een relatie met Louis had ten tijde dat zij een kind van hem had.

  Ze heeft het denk ik niet goed gelezen.
  Ik was met Louis begin jaren negentig tot begin ’96
  Nadien heeft hij Renetta leren kennen.

  Wat ik wel weet is dat zij vaak ruzie maakte en dat Louis
  toen is teruggegaan naar zijn eigen woning.

  Aldaar kwam Renetta hem weer lastig vallen met handgeschreven brieven.

 19. Beste Jacky,
  Ik ken haar dondersgoed..,
  als Louis bij haar thuis was maakte zij inderdaad altijd ruzie..zelfs als zij stond te koken smeet zij ’t eten neer en Louis maakte ’t af om toch te zorgen dat de kinderen te eten hadden…!!
  Zij was er ook vreselijk goed in om Louis de ogen uit te steken wat Betreft de aandacht die zij van mannen wou..!!
  Renetta Creërde haar eigen waarheid en wist met man en macht die verhalen een eigen leven te geven..,
  waardoor er heel veel verdiet ontstond..!!!
  Renetta werkte in de Spreeuw en werdt volgens haar eigen zeggen altijd lastiggevallen of betast door mannen..,
  terwijl ze wel lag te wippen voor dienstijd met de eigenaar van de toko..!!
  En weet je Jacky..,
  eigenlijk zijn woorden nog te schoon om aan dat vieze loeder vuil te maken..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik denk maar zo..:”Komt tijd komt raad..”
  De Onderste steen zal boven komen …..(Watch Me)

 20. Hallo Petra, ik weet niet wie jij bent,en het gekke is mijn vriendin renetta ook niet.
  JIJ bent een enorme fantast!
  Louis zijn eten werdt altijd gebracht door de vriend van zijn moeder charel!
  Hij was toch nooit bij renetta?
  je moet niet zo liegen meid!
  en jou vocabulaire is erg min!

  weet je wat mij trouwens nog steeds verbaast? dat het paspoord van joanne wilson achter het behang van louis zijn woning is gevonden! is er zeker vanzelf achter gekropen!
  ik was ook bij de rechtzaak, deze man hoort niet in de gevangenis, maar in een inrichting.

  en Petra, Renetta kent jou niet, doe dus niet zo interssant!

 21. @koenenvanassen

  Zal ik je dan maar even uit je dromen helpen?

  Wat in een rechtzaal behandeld wordt is niet altijd hetgeen in het dossier staat. Daarom heeft Louis vrijspraak gekregen.

  “Uit de oude politiejournaals blijkt dat Louis nooit verhoord is geweest in 1985, noch verklaard heeft een afspraak met Joanne te hebben gehad en noch op zoek is geweest met Stephen de leugenaar.

  Zo heeft Peter ook nog een foute datum weergegeven. Hij begint met de wandeling van Joanne op 20 september 1985 plaatsvond. Joanne was vermist sinds 10 september. De vriend van Joanne heeft op 13 september 1985 aangifte gedaan van vermissing en heeft daarbij het paspoort van Joanne afgegeven.

  Liegt jouw vrindin Renetta ook al tegen jou?

  Toen Louis zijn buik vol had van Renetta kwam Charol eten brengen op het adres waar Louis woonde. Vervolgens kwam Renetta Louis daar weer lastig vallen.

  Dat weet toch iedereen.

  En je hebt gelijk, Louis hoort niet in de gevangenis noch in een inrichting.

  Ik heb even met Petra gemaild en misschien gaat er een lichtje branden bij Renetta toen zij haar genitalen aan Bennie liet zien.

 22. @renetta v/d meer – hij luister he wat praat jij mijn vader zwart jij luister heb een tijdje bij je geslapen he en met je mishandeling hoe durf jij dat woord uit te spreken ik weet hoe mense er uit zien als ze mishandeld zijn en jij leek er nog niet een beetje op hoe durf jij dat te zegen bah

 23. @louis – Ach, Louis jr. je wist het eigenlijk al maar begint nu werkelijk in te zien hoe het werkelijk zit.

  Ik heb altijd geroepen dat de waarheid boven tafel komt. En dat komt ie ook.

  xxx aan je ma, indira en wendy.

  ps. Indira is toegevoegd op Hyves, neem ook hyves 😉

Reageren is gesloten.