Reacties De Veroordeling

 

 

Laat hier je reactie achter en lees de reacties van Renetta van der Meer die tevens onder de naam Mark veel te vertellen heeft.

 

147 reacties

 1. Reactie van Martin van Pothoven op 10 januari om 21:10u
  Zie http://www.standejong.nl/2006/11/21/louis-hagemann/#comment-6575

  Hierbij wil ik iedereen duidelijk maken dat ik met Louis binnen heb gezeten en weet dat hij onschuldig tot levenslangegevangenisstraf heb gehad voor niks voor een tv opvulsul P.R de Vries die het zo draait dat je oma nog een massamoordenaris is het is een schande in dit land dat er tv recht word gesproken zonder bewijs dat er iemand word veroordeeld tot life een beest zegt men onzin het is een goede gozer en recht uit het hart een beest zit in artis en Peter de vries die hoort in Fabeltjesland zie de zaak Joran van de sloot beggrijp de hele ophef niet er was totaal geen enkel juridiche aanknopingspunt de hele wereld in rep en roer hier door maar het is een wassenneus gespeeld door een snuiver en bij louis een dronken ex waar gaat het heen met dit land onschuldigemensen in de gevangenis Louis en Jacquline veel sterkte en alle liefde toegewenst door Martin Pothoven.

 2. 31-01-09

  Nou daar ben ik dan!
  Hier heb je geloof ik lang op gewacht,lees dan maar aandachtig,want dit is de enige en de laatste aandacht die jullie van mij krijgen.

  Jacqeuline,

  Ik heb vernomen dat jij de nieuwe vrouw bent van Louis. Gefeliciteerd.Je bent een van de weinige vrouwen die daar zin in heeft. Maar dat terzijde, ieder zijn meug tenslotte. Waar het mij om gaat is dat jij onschuldige mensen welke Louis helemaal niet kennen,(persoonlijk) probeert wijs te maken via internet dat er een onschuldig vogeltje achter de tralies zit.

  Niets is minder waar, maar ik kan mij bijna niet voorstellen dat jij die mening bent toegedaan. Ik heb in mijn hele leven nog nooit een dommere vrouw gekend dan jij blijkt te zijn. Waar ben jij in hemelsnaam mee bezig! Jij bent zeker niet helemaal goed bij je verstand? Nou dan hebben jullie elkaar gevonden want dat is jouw man ook niet! Je probeert een vrouwenverkrachter en kindermoordenaar in een helder daglicht te stellen, ik sta helemaal verbaasd!

  Daarbij haal je mensen door het slijk zoals de Heer Bob Schagen,welke met beide benen recht in het leven staat, een fatsoenlijk en gerespecteerd mens die leeft voor zijn werk. En er ook erg goed in is, dat is wel gebleken. Hoe durf jij! Kijk naar die zielige stakker van je, wat heeft hij nu eigenlijk in zijn leven bereikt? Hij verwoest mensenlevens bij de vleet, laat overal een spoor van vernieling achter, en zit al bijna zijn hele leven vast!

  Nou dat is naar mijn stellige overtuiging knap beroerd! Maar jij schijnt daar trots op te zijn. Weet je wat ik van jou vind? Ik vind jou een stakker! Net als die psychopaat waar je mee getrouwd bent. Ik ben ruim 2 jaar zwaar mishandeld geweest door die mafkees! En wel zo erg , dat durf jij niet te dromen. En ik heb nieuws voor je. Mocht hij ooit vrij komen,(wat ik nooit geloof) ben jij het volgende slachtoffer! Want dan begint het gesnuif van coke en het gezuip van hem weer, en dan word hij weer zo gek als een deur! Als hij niet voor die tijd geliquideerd is ,want daar moet je ondertussen een nummertje voor trkken!

  Je denkt dat hij van je houdt, maar geloof jij dat nu echt? Hij kan geen andere stomkop vinden zoals jij, die al die tevergeefse moeite voor hem doet. Hij gebruikt jou,dit is wel heel makkelijk voor hem, iemand die voor hem vecht , en hij heeft ook nog wat om te neuken, want zo denkt hij Jacqeuline! En jij maar denken dat dit liefde is, ha laat me niet lachen! Hoe kun jij zo stom zijn om te denken dat deze man onschuldig is! Maar dat je niet een van de slimste bent blijkt wel uit het feit dat je mijn familieleden jou telefoonnummer geeft in Almere. Leuk waar je woont,ik heb er vroeger dichtbij gewoont Maar dit terzijde.

  Ik heb twee jaar in een regelrechte hel geleefd met die gestoorde gek! De kogels zijn om mijn oren gevlogen toe ik zwanger van hem was! Hij heeft mij gedreigd het kind uit mijn buik te snijden met een slagersmes! Hij heeft mijn oudste zoon welke toen drie jaar was te vermoorden! Ik ben aan mijn haren over de grond gesleurd hoogzwanger, hij gooide een doos eieren stuk op de grond en haalde mij met mijn gezicht erdoor heen! En dan de sex met die man! Vind je het ook zo fijn? Ik weet niet waar jij allemal opgewonden van raakt, maar als hij tijdens het vrijen tegen mij zei” denk maar dat je door drie negers geneukt wordt” raak ik daar niet echt opgewonden van.

  En erger nog, hij heeft het gepresteerd om met een dode vrouw te neuken! Of wist je dat soms niet? Ik neem aan dat je de rechtzaak hebt gevolgd toch? Vieze necrofiel! Mijn oudste zoon welke nu 16 is ,kan zich nog herrineren dat Louis een frontje van een autoradio in mijn mond stampte waardoor mijn hele tandvlees open lag, mijn zoontje van toen 3 jaar heeft een washandje gepakt en nat gemaakt en zo mijn mond schoon gemaakt.

  Toen Louis en zijn vriend benny B,een keer in de non-stop(bordeel)bleken te zijn geweest heb ik hem dit gevraagd. Ik ben toen verschrikkelijk in mijn gezicht slagen en hij heeft sigaretten op mijn lichaam uit gedrukt.

  En dan de dag dat ik naar huis mocht met mijn pasgeboren baby. zijn baby! je wilt niet weten wat ik toen heb moeten meemaken. Hij zou om negen uur in he VU Ziekenhuis zijn, maar was er pas om 12 uur. Weet je waar hij vandaan kwam? Jawel, uit de hoerenkast! Hij was STOMDRONKEN! En kon nog maar amper op zijn benen staan. Hij was daar met een man welke ik amper kon.
  Leuk he! Wil je niet snel zwanger worden van die stumper!

  Hij heeft de hele kraamafdeling gedreigd, hij zou alle baby,s vermoorden omdat ik weigerde met hem en de baby in de auto te stappen. Alle moeders waren doodsbang dat hun kindje iets zou overkomen, en de politie werdt gebeld. En als klap op de vuurpijl heeft hij mijn auto die nacht total loss gereden, en lagen de gebruikte condooms in mijn asbak! Fijne vent!

  En heb jij wel eens aan de enig overgebleven zoon van Corrina gedacht? Die weet ook dat jij enorm je best doet de moordenaar van zijn moeder zusje en broertje vrij te krijgen. Je moest je ogen uit je achterlijke kop schamen!

  En dan de avond dat hij besloot dat ik maar dood moest, ik was moeder van een kleuter en een baby, zijn baby! Zonder enige aanleiding pakte hij mij bij mijn keel en begon mijn keel dicht te knijpen. Ik heb deze wurging nog maar net overleefd,ze zeiden in het ziekenhuis dat het niet één seconde langer had moeten duren.

  Ik had verlammingsverschijnselen, een opgezwolle tong, en het gezicht van een dode vrouw, mijn ogen waren bloeddoorlopen.
  Twee onschuldige kindjes waren bijna hun moeder kwijt.
  En weet je! Ik wist dat dit ging gebeuren, want enkele weken daarvoor drong hij er heel erg op aan de jongetjes op zijn naam te nemen. Ik wist direct wat er ging gebeuren, maar kon niet anders dan afwachten. Dan zeggen mensen”waarom ga je niet bij die man weg dan”?

  Ja als dat had gekund had ik dat zeker gedaan! maar als ik hem de deur wees dreigde hij het slot open te schieten, en daarna mij en mijn oudste zoontje neer te knallen! Ik heb er nog over zitten denken om de politiefoto’s als illustratie bij te voegen. Kijken of jij nog zo onder de indruk bent van die SOEPKIP!

  Maar zo kan ik nog wel uren verder vertellen maar dat heeft totaal geen zin. Jij bent blijkbaar net zo ziek in je hoofd als hij.

  Maar jij moet stoppen mensen zoals de heer Bob Schagen en Peter de Vries door het slijk te trekken! Want als er iemand verdiend door het slijk te worden getrokken is het die gedragsgestoorde vent van je!

  Jacqeuline jij mag hier uiteraard een reactie op geven, maar ik zal het niet lezen.
  Ik ben die bull shit van jou meer dan zat.

  Ik hoop dat je nog eens bij zinnen komt en je een fatsoenlijke man ontmoet.

  Renetta van der Meer.

 3. @renetta v/d meer – Jeetje wie is er nog meer in het bezit van het dossier.

  Personen die hier reageren kennen Louis ook persoonlijk “Renetta”

  Voor alle anderen, voordat Renetta v/d Meer in Louis zijn leven kwam heb ik enkele jaren een relatie met Louis gehad en zo moeilijk was het niet om die relatie te beeindigen.
  Mijn kinderen heeft hij nimmer bedreigd en zijn tot vandaag de dag nog steeds gek met hem. Noch heeft Louis ooit een hand tegen mij opgeheven!

  Is Louis nou veroordeeld vanwege het bovenstaande verhaal waar hij 6 jaar voor veroordeeld werd of is die moord op 2 kinderen en een vrouw een verlengstuk geworden van wraak en hebzucht?

  Stuur die politiefoto’s maar, geen enkel probleem.

  Bob Schagen heeft aantoonbaar gelogen.
  Bob Schagen heeft aantoonbaar een getuige dhr. M.A. gemanipuleerd en beloofd dat Louis Hagemann “levenslang” zou krijgen.

  Peter R de Vries verkondigt niet de gehele waarheid op zijn site. Lees hier

  En bovenstaande zijn de woorden van een vrouw die in Amerika een oscar zou hebben gekregen voor haar acteerprestaties. Ruim twee jaar een relatie?

  Laten we het houden op een latrelatie die eind ’96 begon daar hij dagelijks bij zijn andere vriendin vertoefde en zijn eigen woning had. Diezelfde vriendin kwam ook bij Renetta aan de deur voor Louis, zo verklaarde Renetta zelf. Begin ’98 werd Louis veroordeeld tot 6 jaar wegens mishandeling en verkrachting. Ook gedeelten van dat dossier zullen eerdaags beschikbaar worden gesteld.

  Zij wist dat Louis de Actueel las en enkele maanden na haar verkrachting, waar ruim van tevoren fotoshoots voor gemaakt worden, stond Renetta naakt in de Actueel met zeer provocerende teksten. Zij ging volgens haar zeggen stappen in Harlingen…ra..ra..wat moest zij daar zoeken dan?
  Ik geef het je te doen als je zo zwaar mishandeld en verkracht bent geweest.

  Zo ook dat zij met een gezicht van een dode vrouw, opgezwollen tong, verlammingsverschijnselen en bloeddoorlopen ogen nog uren na die vermeende wurging heeft zitten kletsen door de telefoon. Geen 10 minuten maar enkele uren. Of had zij enkele uren nodig om 1 woord uit te spreken? H.e.l.l.u.p.

  s’Nachts rond 04.00u is Renetta door de politie opgehaald van huis om vervolgens een verklaring af te leggen op het bureau. Een dokter en een ambulance zijn ook bij het bureau langsgekomen. Renetta is echter niet meegenomen noch zijn er die dag foto’s genomen. Een onwaarschijnlijk verhaal als je meer dood dan levend bent en ook nog eens verkracht bent geweest. Naar mijn mening wordt je dan direct meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. En die foto’s worden dan ook niet 1 week later gemaakt of wel dan?

  Dan rest mij nog een ding…Renetta verklaarde ook dat Louis zijn oudste zoon getuige is geweest van mishandeling. Hij was destijds 10/11 jaar. Een leeftijd waarop je toch wel het een en ander voor de geest kan halen. Die zoon is reeds 20 jaar en herinnert zich helemaal NIETS van die mishandeling.
  Die zoon is echter nimmer gehoord in die kwestie.

  Waar was het je nu werkelijk om te doen Renetta om het geld of om feit dat er geen feiten boven water kwamen zoals jij dat met deze of gene in de planning had zitten en je daarom van Louis af wilde komen?

  Hij moest er in geluisd worden destijds maar dat lukte niet snel genoeg.
  Vandaar al die afluisterapparatuur die in je woning verstopt was in kunstplanten!
  En nog vertellen dat je het vreemd vond dat Louis boos werd als jij die planten water wilde geven.

  Vandaar je telefoontjes en buzzjes naar Louis waarof hij op dat moment uithing!
  Want waar Louis was stond jij plotseling of Bob Schagen.
  Wordt je soms betaald om mensen veroordeeld te krijgen?

  Ik mis toch echter het allerbelangrijkste in jouw verhaal of gespuug van gal.
  Je hebt het totaal niet over die zogenaamde bekentenissen van Louis aan jou maar puur over jezelf!

  Zo ook mis ik de ondersteuning in de verklaringen van jouw nichtje, vriendin en nog enkele anderen. In jouw verklaring noem jij allerlei namen aan wie jij verteld zou hebben dat Louis jou zogenaamd iets opgebiecht zou hebben. Geen van allen weet hier iets van. Zelfs je moeder niet. Die kon alleen maar zaken benoemen die algemeen bekend waren.

  Renetta heeft het over nummer trekken voor een liquidatie.

  Daarmee bedoeld zij dat men in de rij staat om Louis te liquideren.

  Welk volgnummer heb jij Renetta?

  “Hij heeft de hele kraamafdeling gedreigd, hij zou alle baby,s vermoorden omdat ik weigerde met hem en de baby in de auto te stappen. Alle moeders waren doodsbang dat hun kindje iets zou overkomen, en de politie werdt gebeld. En als klap op de vuurpijl heeft hij mijn auto die nacht total loss gereden, en lagen de gebruikte condooms in mijn asbak! Fijne vent!”

  Je bent nadien toch met de taxi naar huis gegaan?
  Wat vreemd dat je toen geen aangifte gedaan hebt?

  Ach en toen hebben jij en Louis nog maanden voor de kinderen gezorgd is het niet? Hij woonde toen ook niet geheel meer bij jou. Je bleef Louis bellen voor geld om boodschappen te halen of om op te passen. Je vond 250 gulden om een kadootje voor je moeder te halen te weinig en begon Louis uit maken voor vrek e.d. Zo ook gaf hij jou enkele honderden guldens om boodschappen te halen, hij bracht je nog naar de drogist en het enige waar jij mee naar buiten kwam……1 pak luiers en een fles eau de toilette voor jouw oudste zoontje destijds 3 jaar.”

  Geen haan die kraaide naar die nare voorgeschiedenis waar ook destijd geen aanhouding voor heeft plaatsgevonden noch een procesverbaal voor was opgemaakt.

  Renetta verteld tevens dat hij een dode vrouw geneukt heeft. Wie heeft jou dat ingefluisterd Renetta?

  Lees hier het verhaal over die dode vrouw

  Dat wist Renetta dus naar eigen zeggen gedurende de gehele periode dat zij een los-vast relatie had met Louis en zat daar toen waarschijnlijk helemaal niet mee.

  Renetta vervulde ook geen slachtofferrol gedurende de periode dat zij een relatie met Louis had. Zij deed namelijk gewoon waar zij zin in had. Strippen en stappen en overal maling aan hebben terwijl Louis zat op te passen.

  Renetta ik ben eigenlijk vergeten een rode loper uit te leggen voor je, want zo een exclusief interview krijg ik waarschijnlijk nooit meer.

  Louis zat graag op zijn eigen woning en bij die goede vriendin. Daar was jij niet happy mee. Jij wilde hem bezitten en heen en weer slingeren door hem iedere keer te manipuleren en voor de keuze te zetten alhoewel je ook al heel lang wist dat je helemaal geen trek had in een relatie met Louis.

  Hij was makkelijk om geld uit zijn zak te troggelen en om op de kinderen te passen. Maar de rode draad is voor mijn gevoel die val die gezet moest worden i.v.m zakelijke doeleinden. Alleen dreigde die te mislukken dame.

  Wat je er ook vergeet bij te vertellen is dat je nog steeds met je ex-vriend omging, door wie je jezelf ook gewoon thuis liet brengen terwijl Louis op zat te passen. Die ex-vriend was ook geen kleine jongen of wel dan? Ik zou mijn man in ieder geval niet op die manier vernederen zoals jij hem in die paar maanden vernederd hebt.

  Naast die ex-vriend heb je ook nog aan Louis verteld dat je door een andere vriend, Mike met een zweep geslagen werd en dat je Rini destijds gevraagd hebt om even een hartig woordje te spreken met Mike.

  Dan resten mij eigenlijk nog enkele vragen….die je waarschijnlijk niet zult beantwoorden.

  Waarom was jij niet welkom bij Rinus (de vader van je zoon) toen hij in het ziekenhuis lag?
  Waarom wilde hij niets meer van jou weten?

  Rini Meerveld werd op 3 april 1996 doodgeschoten. R.I.P

 4. Als ik dit lees zakt mijn broek van me …., er komen steeds meer verhalen omhoog zit dit persoon soms zelf zijn of haar neus vol duwen, dan schijn je ook waanverhalen te gaan vertellen.
  En inderdaad als een afdeling in het ziekenhuis bedriegt word, dan volgt hier 100%
  een aanhouding, en proces verbaal ect ect. ron

 5. Er is een woordenwisseling geweest in het ziekenhuis maar overdrijven is ook een vak. Woordenwisselingen komen wel vaker voor. Als daar levenslang aan ten grondslag ligt dan kunnen we beter gaan emigreren. Wat een eng mens die Renetta.

  Maar zoals ik al eerder aangaf zal ik in alle bescheidenheid wat documenten over het bovenstaande verhaal gaan publiceren.

 6. Voor alle duidelijkheid ik ben niet de Mike met de zweep,anders gaat dadelijk heel SmNederland mij bellen.
  Ik zou die foto,s wel willen zien uit de actueel want een foto zegt meer dan 1000 woorden althans bij mij dus.
  Als dit de echte Renate is die gereageerd heeft ook intersant de analyse van de opstelling en optelling.
  Renate blijf vooral reageren dat is goed voor allerlei verwerkingsprocessen echt waar.

 7. @michael – Die Actueel dateert van november 1998 waarin Renetta o.a. verteld dat zij al anderhalf jaar vrijgezel was. Dat zij niet van flirten houdt en vervolgens vertelde dat zij met haar vriendinnen gaat stappen in een kort rokje, met hoge naaldhakken en gaat flirten.

  Wie is hier nou gestoord, gedragsgestoord en een pathologische leugenaar?

  Haar zoontje had ADHD en was onhandelbaar voor haar. Louis nam het kind overal mee naar toe. Louis heeft haar zelfs een keer van die kleine jongen af moeten trekken. Zij zat bovenop het kind waarbij zij het kind bij zijn keeltje had vastgepakt.

  Mwah..ik weet het niet hoor

 8. Jacky
  Ik dnk dat het volgende wel genoeg zegt over haar getuigenis etc.

  Murdercase Meerveld
  3 April 1996 was the former Hells Angel Rini Meerveld from Zandvoort shot dead by the new friend (30) of his former girl friend, Meerveld was stripper with the Vikings.

 9. @michael – Dat was de nieuwe vriend van zijn nieuwe ex-vrindin, dus niet Renetta. Die was al weer oud nieuws 😉 Het kan natuurlijk zijn dat Renetta in de veronderstelling was dat Louis de dader was. Die veronderstelling hebben zovelen zonder enig draagvlak.

 10. Renetta schreef:
  Mijn oudste zoon welke nu 16 is ,kan zich nog herrineren dat Louis een frontje van een autoradio in mijn mond stampte waardoor mijn hele tandvlees open lag, mijn zoontje van toen 3 jaar heeft een washandje gepakt en nat gemaakt en zo mijn mond schoon gemaakt.
  ———————————————————————–

  Beste Renetta, is dit in huis gebeurd? Kun je hier iets meer over vertellen? Heb je aangifte gedaan? Ik vind dit namelijk wel heel erg en ben echt blij dat het niet verder uit de hand is gelopen.

  Ik hoop dat je hierop wilt reageren.

 11. Renetta, als je zoon van nu 16, toen 3 deze vreselijke ervaring heeft mee gemaakt en het zich nog steeds kan herinneren, heb ik spontaan medelijden met je, incluief je zoon, er blijft bij mij iets kliens knagen, nu 2009-16=1993. Waarom wat gebeurd is en ik betreur dit echt, komt dat anno (laat daar de meningen over verschillen tussen 2002 en xxxxxxxx) pas zoveel later boven, en niet direct bij de aangifte van 1998, net als de rest van je verhaal , en lees dit niet verkeerd,ik vind het stijlloos als dit echt met je gebeurd is RON

 12. @ron – Eigenlijk is dit de som

  Was J in 2008 al 16 jaar dan is hij in 1992 geboren
  Is J begin 2009 16 jaar geworden dan is hij in 1993 geboren
  Ik weet alleen dat Renetta een feestje heeft op nieuwjaarsdag.
  Om het nog verwarrender te maken verklaard Renetta op 5 maart 2002 dat J op dat moment
  8 jaar oud is, dan zou J in 1994 geboren zijn.

  Als J in 1995 3 jaar oud zou zijn geweest dan kan dat niet want Louis had toen geen relatie met Renetta.

  Als J in 1996 3 jaar oud had geweest dan vraag ik mezelf af wanneer dat in 1996 gebeurd zou zijn geweest.

  Renetta is vrij snel zwanger geraakt van Louis.
  Zij leerde elkaar na de helft van 1996 kennen.
  In ’97 is Z geboren, de zoon van Renetta.
  Begin ’98 kreeg Louis 6 jaar voor het verhaal wat Renetta verteld.

  Vergeet niet dat Renetta haar interview inclusief erotische beelden in de Actueel van ’98 heeft laten plaatsen. Daarin verteld zij dat zij al 1 1/2 jaar vrijgezel is. Vrijgezel vanaf begin/medio ’97. Snap jij het nog?

 13. Nee, daarom ook mijn oprechten vragen, in de hoop dat er iets meer uitleg komt van Renetta, ook al had ze gereageerd van eens nu en daarna nooit meer, wil ik personlijk ook haar kant horen, want het eerste stuk vroeg bij mij zoveel vragen op dat ik bij mij zelf dacht, misschien krijgt dit verhaal twee kanten, want daar heb ik altijd oren naar ron

 14. @ron – Ik hoop inderdaad dat zij jullie te woord wil staan. Laat ik voorop stellen dat zij het recht heeft om antwoord te geven op een ieder die hier vragen heeft.

 15. Er schiet mij nog iets te binnen.

  Als ik het juist heb was Renetta met Rini al voordat Louis in 1989 werd veroordeeld. Dat was volgens mij ook een knipperlicht relatie.

  Louis en Rini stonden ooit als twee kemphanen tegenover elkaar.
  Beide waren clubleden en Rini was het niet eens met Louis. Wilde toen op Louis schieten maar Louis was iets sneller.

 16. Hoi Jacquline,
  Mijn internet doet het weer (verhuizing) en lees op jou site de reactie van Renetta. Compliment dat je hem aan iedereen laat lezen daar ze erg negatief over jou/jullie doet. Vind dat je erg goede kanttekeningen plaats waardoor je haar reactie toch in een ander perpestief ziet. Jammer dat ze niet meer wilt reageren op de opgeworpen vragen.
  groetjes Rob

 17. @Rob – Welkom terug Rob en ik meen in het verleden al aangegeven te hebben dat ik of Louis geen geheimen hebben aangaande deze veroordeling. In ieder geval bedankt voor je compliment. Het duurt nog even voordat de verklaringen gepubliceerd worden daar ik namen moet wegstrepen.

 18. @allen

  Ik heb zojuist nog even het surfgedrag van “Renetta” opgezocht.
  In de 1e kolom vind je de datum, in de 2e de tijd, de 3e een IP nummer en in de 4e kolom de pagina’s die bezocht zijn……
  Al met al bar weinig gelezen maar wel veel te vertellen.

  20090131|”11:37:43″|”83.247.92.xx”|””|
  20090131|”11:37:49″|”83.247.92.xx”|”page_id=22″|
  20090131|”11:38:05″|”83.247.92.xx”|”page_id=50″|
  20090131|”12:51:21″|”83.247.92.xx”|”page_id=50″|
  20090131|”12:55:22″|”83.247.92.xx”|”page_id=51″|

  https://www.louishagemann.nl/
  https://www.louishagemann.nl/?page_id=22
  https://www.louishagemann.nl/?page_id=50
  https://www.louishagemann.nl/?page_id=51

  Renetta was ook een kroongetuige die haar verklaringen mocht teruglezen. Ook iets wat tegen alle regels in is!

 19. Vraagje, waarom heb je het gedeelte van de uitzending van P&W van Ernest Louwes op je site gezet?
  Komt bij mij niet erg overtuigend over.Je had beter de gehele uitzending kunnen plaatsen of komt jou dat niet zo goed uit?:-))
  De ene terecht veroordeelde moordernaar, die verklaart dat de andere terecht veroordeelde meervoudige moordenaar onschuldig is.

 20. Is geen antwoord op de vraag waarom niet de gehele uitzending is geplaatst :-)) Komt zeker niet zo goed uit!!

 21. jacquelientje…Goede raad van mij en dringend advies, voor het te laat is, stop er mee. Ruim al deze rotzooi op. Maak jezelf niet verder belachelijk.

  En nog iets jacquelientje….In principe ben ik tegen de doodstaf,echter in dit geval…. Maar misschien kan de komende Mexicaanse griep in deze nog iets betekenen. Zou toch mooi zijn, een soort van selectieve ziekte, die in een klap alle moordenaars, en aanhangers van die moordenaars, in een keer opruimt. Ken je “Het geheim”? Als je maar lang genoeg aan iets moois denkt komt het op een gegeven moment vanzelf uit. Ik begin nu daaraan te denken. 🙂

 22. Josje
  Ik weet niet waar je op uit bent maar van mij had je allang een ban gehad.

  jou IQ is van een level die ver onder het medisch vermogen ligt,mensen uit een bepaalde jaar getal zijn fresident voor de Varkensgriep,aangezien jij je hier gedraagt als een varken wens ik jou dan van harte alles toe wat jij je medemens toewenst!!

Reageren is gesloten.