Sprakeloos … verbijsterd

Geplaatst door

Wat ik ook van Peter vond of hoe ik ook tegen hem aankeek.
Dit had NOOIT mogen gebeuren!

Wat Louis ook van hem vond, ook hij vindt dat dit NOOIT had mogen gebeuren.

De schok was groot en zal nog lang blijven hangen.
Ik ben jaren bezig geweest om een potje te brainstormen met Peter.
Waarbij ik er ook heel vaak met een gestrekt been inging.
Nu kan dat niet meer.
Nooit meer!

Woorden schieten echt tekort.

Wij wensen de familie, vrienden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is condolences.jpg

Wil je een condoleancebericht achterlaten?
Klik dan op de link hieronder.

https://mensenlinq.nl/overlijdensberichten/peter-r-vries-9129982/

Wil je Peter zijn droom verwezenlijken in de strijd die hij voerde?
De stichting zal blijven voortbestaan.

Stichting de Gouden Tip

4 reacties

 1. Respect voor deze reactie, ook van Louis .
  Ik heb de uitzendingen van Peter R omtrent Louis H, altijd met interesse gekeken en ben van mening dat het moeilijk oordelen blijft. Goed en dapper dat deze man zijn weerwoord geeft en zijn kant van het verhaal verteld heeft.
  Ik hoop in elk geval op een nieuw en eerlijk process Daar heeft deze man, als ik zijn kant van het verhaal lees, recht op. Of in ieder geval, een gedegen en onafhankelijk onderzoek naar het feit of de vorige, wel eerlijk is verlopen.

 2. Zat met hageman vast vroeger.
  Glasbak zat op mijn afdeling hadden samen bezoek zag ik peter daar ook bij hem langskomen .

  Peter heeft heb wel die levenslang bezorgd

  Vind ook rot voor Peter.
  Maar hij heeft mensen ook onterecht laten opsluiten

  Louis heeft die moorden niet gepleegd dat weet iedereen deze man heeft vroeger wel dingen uitgespookt maar die moorden zijn in ze schoenen geschoven.
  Moet echt gerechtigheid komen voor deze man.

  Die ex en hoer heeft ook met Peter rd vries het bed gedeelt door die jaloerse ex zit hij nu levenslang

  Net als baybasin ook onschuldig

  Word in de doofpot gestopt

 3. heb bewondering voor jullie menselijke reactie op zijn overlijden…ik ben zelf een nabestaande van een coldcase en heb al 21 jaar strijd met het OM vanwege grove fouten nalatigheid en klasse justitie. Heb toen destijds hulp gevraagd aan peter omdat mijn zaak een doofpotaffaire was met als enige verdachte een lid van een vooraanstaande horecafamilie en ik [tot op de dag van vandaag]geen enkele inzage in het dossier kreeg. Heb zelfs een gesprek gehad met kees van der spek en er was mij hulp toegezegd maar als donderklap bij een heldere hemel kon hij mij ineens niet meer helpen want hij kreeg geen medewerking van de politie???? Hij was in die tijd een etterbak voor de politie dus dat heb ik nooit begrepen……

  Ook ben ik lid van de federatie nederlandse geweldsslachtoffers waar hij veel heeft betekend voor ons nabestaanden maar daar zijn de meningen onder ons nabestaanden toch wel over verdeeld. Tuurlijk commercieel aantrekkelijke zaken betekent geld en macht maar toch…..Maar ik ken enkele nabestaanden die hij werkelijk als een hond heeft behandeld en ik zeg je eerlijk wij hebben er geen traan om gelaten. Waar wij niet voor uit kunnen komen want dan worden we met de nek aangekeken soms zelfs gecensureerd of werden we er persoonlijk op aangesproken op bijeenkomsten.

  Maar goed ik heb de naam van je man gehoord in een podcast van lange frans en ben op deze site uitgekomen. Wat een verschrikkelijk verhaal!! Ik was er altijd van overtuigd dat ik in een prachtig land woonde waar de rechtspraak volkomen objectief en eerlijk was en dat je je recht kon halen en waar alles goed geregeld was. Totdat mijn partner werd vermoord 21 jaar terug……..Het is 1 corrupt zootje maar bijna niemand wil dat geloven dat kan toch niet in nederland? Wel dus en daar is je man helaas een voorbeeld van.

  Ik wou dat ik iets voor jullie kon doen ik zal in ieder geval jullie verhaal delen met eenieder die er open voor staat. Heel veel sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *