Stel dat!

Geplaatst door

Stel jezelf het volgende eens voor Peter R de Vries!
Een levenslange veroordeling na jouw bezoekje!

Voor jou is het goed afgelopen.
Voor Louis niet!

Doch zijn er overeenkomsten.
Alleen bestaan er van Louis zijn bezoek geen beelden.

Stel dat die vrouw met haar dochter na jouw bezoek dood aangetroffen zouden zijn geweest Peter!  Je staat op beeld! Bent binnen geweest en je hebt genoeg rancuneuze mensen rondlopen die genoeg zouden kunnen verklaren!

Louis heeft aangebeld, niemand heeft Louis naar binnen zien gaan.
Niemand heeft iets gehoord (vreemd als je bedenkt dat de OvJ razernij als reden opvoerde)

Louis ontkent 34 jaar lang dat hij iets met die moorden te maken heeft. Het enige wat bekend is, is dat Louis heeft aangebeld.

Kijk de beelden van dat vage bezoekje van jou eens terug en stel jezelf dan eens voor dat er nadien 2 doden werden aangetroffen.

Je had meer dan wie ook het haasje geweest Peter.
Geen ontkomen aan! Camerabeelden, DNA, geheimzinnigheid etc.
Uitspraak: levenslang

Zo eenvoudig kan iemand veroordeeld worden!

Lees nu de open brief die ik aan AG Harteveld gestuurd heb.

Stel dat Peter!

 

 

3 reacties

  1. Ik ben ook is op een zeer makkelijk metode veroordeeld geweest. En ik heb onterecht Mn straf uit moeten zitten dit rechtssysteem klopt niet en ik hoop dat Louis nog is op vrije voeten komt

  2. Hoi

    Ik zat in de glasbak in hoorn/zwaag dat louis werd binnen gebracht , ging onder luid gevloek naar de medische dienst met twee bewakers ,binnenkomst check , zal niet herhalen wat ie allemaal schreeuwde en peter r de pijper toewenste, hij kwam niet op de E binnen maar op de B
    Nou kerel het is zo ongeveer 18 jaar geleden inmiddels , mijn dochter kon net praten toen , nu gaat ze trouwen, sterkte !

  3. Het is heel simpel dan moet je kwaad met kwaad bestrijden , die viezerik de Vries rot in ze kistje daar heb je niks aan , de rest van die vieze vuile huichelaars , die Nederland regeren vinden het goed dat er onschuldigen mensen in het gevang zit opgeruimd staat netjes. maken zich druk om een telefoontje. warmtepompen wat allemaal afleid wat er echt aan de hand is , dan maar keiharde maatregelen .het recht moet zegen vieren noemen we dat alles word onder het tapijt geschoven ,of verdoezelde door Nokiagate.VI. Pompen. maar het drugsgebruik van onze bewindslieden wat heel erg is hoor je niemand over .ook maakt deze regering zich schuldig aan drugshandel, vandaar in het verleden dat er met bepaalde grote jongens deal zijn gesloten ,ik heb dat gehoord van 1 van hun. we worden geregeerd door dieventuig wat zich ophoud in het gebouw van Ministerie van Justitie en veiligheid daar zit Nederland BV , hun bepalen, wie de VVD steunt , steunt een Criminelen organisatie daar word het meest gesnoven op geheime feestjes mag er ook niemand binnen komen ,en de volgende dag zitten ze in praatprogramaas te vertellen hoe erg het is dat Johan Derksen een kaars heeft neer gezet. Vuile vieze teringlijers er moet iemand opstaan ala Pim dit land is VERROT. en we worden allemaal in het ootje genomen .Laat die mensen vrij geef ze een schadevergoeding en een eerlijk proces ,ik zal dit wel weer niet goed hebben getypt maar ik ben heel laag geschoold ,maar heb wel 45 jaar ervaring in die wereld. Louis Hagemann is genaaid 100% hij heeft het niet gedaan kan niet. En toch zit hij life binnen, hoe kan dat in een zogenaamd beschaafd land, Nog eentje voor het slapen gaan dan er zijn Rechters in Assen die pedofiel zijn geen gelul echt waar .heb ik ook gehoord van iemand die een hele lage straf kreeg omdat hij de man kon, (in vertrouwen tegen mij gezegd). en neem van mij aan ik ken nog iemand die leverden kleine kinderen aan deze smeerkezen zit nu ook binnen mond gesnoerd ,dat doen ze met je in Nederland ,weet je teveel gooien ze je naar binnen en maken je mond dood, dan kan je procederen tot je een ons weegt ,ze laten je lekker verrotten ,Byabassin het zelfde die man hebben ze gebroken ook onterecht binnen .Laurens ken ik ook (ouwehardloper haha) ook onschuldig, Met andere woorden de rechtbanken zijn onbetrouwbaar ,ben bezig met een podcast dan ga ik uit de school klappen ,want een hoop wat er op het internet staat is echt ,maar er zijn mensen die overdrijven en maken zo de zaak kapot. je moet de mensen kennen en weten wat echt is ,Alleen deze tijd kijken de mensen anders tegen de dingen aan dan 20 jaar terug ,ze maken zich druk om onbelangrijke dingen er hebben nooit wat mee gemaakt de welvaart maakt de mensen wel bespraakt , wacht maar als straks de mensen niet meer kunnen bellen en internetten omdat de russen dat gaan proberen en dan VOLK!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *