Geen nader onderzoek voor herziening II

Geplaatst door

Beslissing AG: geen nader onderzoek met het oog op herziening in zaak levenslang veroordeelde

bron: rechtspraak.nl 

De AG heeft negatief geadviseerd en ziet geen gronden voor nader onderzoek. Waarom zouden zij ook zij hebben al zoveel aan hun hoofd.

Echt slordig meneer Harteveld! daar waar 25 januari en 5 mei 2017 staat moet staan 25 januari en 5 mei 2018!

Bij schrijven van 22 december 2017 heeft de ACAS mij haar advies in handen gesteld. In het advies heeft de ACAS gemotiveerd waarom zij geen reden ziet voor een nader onderzoek als verzocht. Een afschrift van dit advies is u toegezonden. Bij brief van 25 januari 2017 (moet zijn 2018) heeft u gereageerd op het advies.”

Voorts heeft [Jacqueline Hagemann] op 5 mei 2017 (moet zijn 2018) mij nog een brief gestuurd met betrekking tot het verzoek, maar aangezien dat schrijven niet door een advocaat is ingediend heb ik daarvan in het kader van mijn beslissing op het verzoek geen kennis kunnen nemen.”

Mijn open brief aan de AG kan eindelijk online want dhr. Harteveld heeft mijn brief niet gelezen omdat het niet via de advocaat kwam.

SHOOT ME .. OvJ’s lezen anders met liefde briefjes van betrokkenen, nabestaanden, slachtoffers en mediareuzen.

In een paar simpele stappen zal duidelijk worden dat een nader onderzoek, het horen van in leven zijnde getuigen, de veroordeelde en een reconstructie wel degelijk van belang zijn!

Here we go .. klik even op iedere afbeelding om het leesbaar te maken. Apart zet ik ook een pdf bestand online.

Tot zover de afbeeldingen voor hen die geen .pdf bestand kunnen lezen. Zij die dat wel kunnen klik op >> openbrief-harteveld-onlineversie

Verder ga ik er niet teveel woorden aan vuil maken er staat genoeg leesvoer online. Als er vragen zijn dan zal ik deze beantwoorden neem dan gewoon even contact op met mij.

Bepaal zelf maar of er reden is tot nader onderzoek, het horen van in leven zijnde getuigen, de veroordeelde zelf en het belangrijkste van alles de reconstructie.

Ik sluit civiele en bodemprocedures niet uit.
Daarvoor ben ik echter aangewezen op een werkgroep en een aantal specialisten.

Have fun, enjoy your life voor je het weet ben je het haasje!

Tip voor het Openbaar Ministerie, CIE en de leden van de Hoge Raad

Hoe herkent u een vrouwelijke psychopaat / sociopaat / narcist

  • NPD Narcissistic personality disorder

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *