Louis Hagemann zonder bewijs veroordeeld

Geplaatst door

Deskundigen: ‘Louis Hagemann zonder bewijs veroordeeld’


Indien je de uitzending op deze pagina wilt bekijken even cookie accepteren

Deskundigen: Hagemann kán het niet hebben gedaan

Zie hier de uitzending en bijbehorend overzicht op de site van EenVandaag,

In nog geen half uur wordt de veroordeling van Louis Hagemann op een neutrale en duidelijke manier uiteengezet. Ik heb daaraan niets toe te voegen noch te voorzien van enige toelichting.

Voorlopig zullen wij naar de achtergrond verdwijnen en zullen er niet of nauwelijks artikelen online verschijnen. Dat is een bewuste keuze van ons en onze advocaat John Peters.

Zo kan iedereen die betrokken is of raakt bij het onderzoek rustig verder werken.

Het lot van deze veel besproken en vreselijke veroordeling ligt nu in de handen van de Hoge Raad.

louis_jong


louis

 

Eén reactie

  1. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel. Ja, we gaan het meemaken: de definitieve ontmaskering, afgang en de verdere marginalisering en sociale isolatie van blaaskaak Peter R de V.
    Over gerechtigheid gesproken, dat is pas gerechtigheid. Zou God dan toch bestaan?
    Financiële schadevergoeding voor geleden matriële en immatriële schade gaat in de tonnen lopen. Wat zeg ik, tonnen? Nou, een miljoen komt eerst, denk ik zo. Wat een zak die de V., zijn lul achterna lopen om zo’n gore slet en leugenachtig serpent te neuken? Nou, geneukt heb je, nou het naspel nog. Voor deze verantwoording kun je niet zo maar even weglopen. Zonder bewijs, sukkel. ZONDER BEWIJS!!!! Wat zegt dat over jou en al die rechters, die net als jij wisten dat het onzin was, maar barbertje moest zo nodig hangen, dat hij onschuldig was, deed er niet toe, Dat het bewijsmatriaal zogenaamd verloren was gegaan bij een waterleidingbreuk in het politieburo, deed er niet toe. Het was en is tot op de dag van vandaag een schande dat de man überhaupt is veroordeeld. Een grote aanfluiting voor de rechterlijke macht. En de Hoge Raad? Breek me de bek niet open, want dan kom ik zelf in de shit terecht. Er zijn geen woorden voor, echt geen woorden.
    Vanaf dag één heb ik gezegd: Louis is onschuldig, niet omdat hij een koorknaap is, maar omdat hij onschuldig is. Het ombrengen van kleine kinderen is geen lullig klussie, dat even wordt geklaard. Daar is echte verdorvenheid voor nodig, gekoppeld aan fors wat psychopathie, anders gaat het niet. Dat ontbreekt Louis, die echte verdorvenheid en geestesziekte. En dat kind dat nog leefde? Was het kind van Louis, waarom anders het laten leven? DNA-onderzoek”Geen kind van Louis. Enz. enz. enz.
    Nog even kort aan mevrouw Pollewop: Jij bent er echt één, een kanjer. Wat dat is trouw, liefde en toewijding, dat kunnen wij van jou leren. Geweldig, in één woord geweldig. Diepe buiging en alle respect, Louis is dolblij met je en dat is volkomen terecht. Louis, nog effe volhouden, de vrijheid is in zicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *