Peter R de Vries opent de jacht op internetterreur

Geplaatst door

Neerlands grootste media terrorist/misdaadverslaggever, ooit veroordeeld voor hand & spandiensten Bruinsma groep begint nieuw televisieprogramma. Hij is het internetpesten meer dan beu (kuch)

peterrdevries_internetpesters

ma 15 dec 2014, 19:46
Nieuw programma Peter R. de Vries

van onze redactie
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries opent de jacht op internetpesters.
Komend voorjaar is op RTL 5 te zien hoe Peter zich inzet voor slachtoffers van pestkoppen op internet, laat de zender weten. Peter maakte vanaf 1995 voor SBS Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever, maar maar in september 2011 maakte hij bekend te stoppen met zijn populaire programma. “Toen ik moest beslissen of ik mijn contract weer zou verlengen, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit het moment is om te stoppen, om mezelf meer lucht te geven”, meldde hij destijds in een verklaring. In 2012 werd de laatste aflevering uitgezonden. Met Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt maakt hij zijn debuut bij RTL 5.

Volgens Peter is zijn nieuwe programma hard nodig. “Ik wil dit programma maken omdat ik de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heb gezien en heb meegemaakt hoe dat levens kan beïnvloeden. Ik wil graag dat er meer aandacht voor komt en dat de daders worden aangepakt. Slachtoffers krijgen vaak weinig gehoor en dat moet veranderen.”

Bron: Telegraaf

Peter wil het programma maken omdat hij de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heeft gezien??? Dan heeft Peter het o.a. ook over deze actie .. “Ik had geen seks met getuige in moordzaak” hieronder enkele passages uit het artikel van Peter R de Vries

Wat de afgelopen jaren wél is gebeurd is dat ik bij het Openbaar Ministerie een paar keer aangifte heb gedaan van bedreigingen door Louis Hagemann. Ook over de internet-terreur van zijn echtgenote Jacqueline Hagemann heb ik regelmatig met de politie gesproken, evenals met haar advocaat (de vorige raadsman van Louis Hagemann).

Dat roeptoetert Peter meerdere malen dat Louis hem zou bedreigen .. gewoon niet waar! Hoe makkelijk is het om iemand die al jaren opgesloten zit aan te geven voor bedreigingen? Een mooi voorbeeld is het sprookje van George van Dijk zie hier

Ik ben politie en Justitie behulpzaam geweest bij de oplossing van een gruwelijke drievoudige moord waarvoor de dader door rechtbank en gerechtshof is veroordeeld. Kennelijk hoort daarbij dat je achteraf door de dader en zijn aanhang jarenlang wordt besmeurd, lastig gevallen en geterroriseerd. Ik heb daar altijd over gezwegen, onder het motto dat een misdaadverslaggever tegen een stootje moet kunnen. De grens is nu echter bereikt.

De missie van Peter R de Vries is in eerste instantie natuurlijk gericht op een wetsartikel die het mogelijk maakt om de tegenhangers van Peter te elimineren. Te denken valt aan Steve Brown een van Peter R de Vries zijn grootste opponenten. Ik reken mezelf ook tot een van de grote tegenstanders die de nodige tweets heeft verstuurd waarbij deze website en artikelen centraal stonden.

Maar er is nog iets .. Peter R is het zat dat zijn kroonjuweeltje zo langzamerhand door het ijs begint te zakken. Mij benieuwen of Chanel aka Renetta van der Meer de spits afbijt in het nieuwe programma van Peter.

curtchanel1

Maak kennis met de grillen van Renetta van der Meer (klik hier)

Anders heb ik nog wel een paar personen die de spits willen afbijten .. personen die jarenlang via internet geterroriseerd zijn door niemand minder dan Renetta van der Meer .

Kom maar op Peter .. bij Pauw wilde Peter niet verschijnen omdat hij niet met mij geconfronteerd wilde worden. Vanaf het prille begin 2008 wil Peter niet geconfronteerd worden met mij noch met zijn misdadige gedrag jegens Louis.

Heel veel succes met het nieuwe programma!

Meer informatie over …..

Onze nationale held Peter R de Vries

Klik op de link en trek zelf jouw conclusie …

 1. Peter R de Vries opent de jacht op internetterreur
 2. Peter R arriveerde met kofferbak vol mapjes
 3. Het verzinsel dat denkt dat hij een nieuw feit is
 4. Pedomonster belt Peter R over Louis
 5. Peter R gelooft in sprookjes van George van Dijk
 6. De arrogantie van Peter R de Vries
 7. Peter R de Vries is gewoon een gangsterpooier
 8. Kleintje Muurkrant .. Petertje Petertje
 9. Terugblik flopjournalist Peter R de Vries
 10. Afscheid van Peter R. de Vries of toch niet?
 11. Peter R de Vries wil stoppen na nederlaag
 12. Peter R de Vries de Huilebalk
 13. Peter R de Vries Oog in Oog met zijn eigen leugens
 14. Leugens Peter R de Vries
 15. Ari Olivier openhartig over Peter R de Vries
 16. Peter R de Rat
 17. Peter in de val gelokt?
 18. Peter R de Vries zijn wereld draait door
 19. Peter R de Vries dubbel moraal dubbele tong
 20. Peter R de Vries & Duckstad
 21. Dossiers Peter R. in beslag genomen
 22. Peter R de Vries betrokken
  bij anti CIE plan?
 23. Peter R. de Vries zijn uitzendburo loopt leeg
 24. Koude bloed van Peter Air
 25. Peter R. De Vries heeft kogel in hoofd
 26. Peter R de Vries is rijp voor een psychiater
 27. Peter R. de Vries heeft megalomane trekjes
 28. Peter R.: Zaak Koos H. nog erger dan gedacht
 29. Peter R de Vries sloot contract voor 75 procent
 30. Peter R de Vries in de ban van?
 31. Peter vrij Louis nog steeds vast

4 reacties

 1. Hahaha wat een trieste site zeg, ik kom niet meer bij. PRDV leeft het goede leven, goed salaris, chickies en mooie auto’s en jij zit als een kansloze elke avond achter je computer op een telefoontje van een meervoudig kindermoordenaar te wachten die de rest van z’n leven in z’n reet moet laten kijken door een paar PIW’ers. Zelfs een rol wc papier moet hij nog vragen hahaha. Goed gedaan Louis en vergeet niet te bukken als die dikke slet van je weer eens langskomt van d’r uitkeringsgeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *