Levenslang in de media

Geplaatst door

 

 jeroenpauw

Uitzending Pauw met Jeroen Pauw dinsdag 9 december 2014

Klik hier voor de uitzending

 

Radio interview “Met het Oog op Morgen” dinsdag 9 december 2014
om 23:00U

Kies uit het menu “terugluisteren” de datum en tijd, interview begint op 37:00m

Klik hier voor interview

 

Documentaire Levenslang woensdag 10 december 2014

Klik hier om de documentaire te bekijken

 

Deskundigen: Hagemann kán het niet hebben gedaan 4 okt 2016

Zie hier de uitzending en bijbehorend overzicht op de site van EenVandaag,

In nog geen half uur wordt de veroordeling van Louis Hagemann op een neutrale en duidelijke manier uiteengezet. Ik heb daaraan niets toe te voegen noch te voorzien van enige toelichting. Wel wil ik Bram de Waal en Loes Bomers bedanken voor deze bijzondere uiteenzetting.

3 reacties

 1. Aangrijpend en duidelijk verhaal, alles is liefde, maar dit is meer.
  Vind wel dat Jeroen een beetje neerbuigend/kinderachtig over Uw man praat.
  Sterkte, maar dat is niet nodig, websites enzo 😉

  1. Ach ook mediawerk blijft mensenwerk 😉
   Vooral als je jezelf niet goed hebt laten informeren of jezelf niet voldoende hebt ingelezen ook met betrekking tot de laatste nieuwtjes. Dan zou een programma als Pauw een week moeten uittrekken, waarbij hij de advocaat, mezelf en betrokkenen uitnodigt om de zaak in een notendop duidelijk uiteen te zetten.
   Het blijft een “levenslange” veroordeling op verklaringen van “horen / zeggen” zonder steunbewijs, technisch of tactisch bewijs. Hoofdzakelijk 4 verklaringen waarvan 1 indirect, 2 tegen betaling en 1 vooropgezet was.

 2. Hallo Jackey,

  Als jong-jursit , en iemand die zeer tegen het algemeen nut van Levenslang is, maar tegenlijkertijd ook worsteld met de vraag of het uberhaupt wat oplevert, heb ik de documentaire ‘levenslang’ gezien waarin je strijdbaar blijft om de rechter bepaalde dingen uit zijn dossier, te laten voorleggen. Ik moet zeggen dat ik echt heel veel bewonering heb voor het geen wat je doet, maar daarnaast ook gewoon verder leven en een vuist hier tegen te maken.

  Ik wens je het beste toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *