Documentaire Levenslang

Geplaatst door

 

docu_levenslang

 

Het is bijna zover .. de documentaire “Levenslang” wordt 10 december a.s. uitgezonden.

Bijna 2 jaar lang heeft een team onder leiding van Carin Goeijers keihard gewerkt om deze documentaire tot een interessant geheel te maken.

Lees de intro op de website van Omroep Human

Reageren mag nu en na de uitzending.

 

10 reacties

 1. Ik heb de documentaire gezien en ik heb ook veel gelezen over de zaak. Ik neem m’ n petje voor jullie af. Ik hoop dat er veel mensen wakker worden die gaan inzien hoe er gewerkt wordt om iemand, zonder bewijs, schuldig te verklaren en levenslang te geven. Mijn moeder zei vroeger altijd de echte boeven zijn mensen waar de meeste mensen geen idee van hebben. Toen begreep ik het niet, nu wel.
  Heel veel sterkte en top dat er een documentaire van jullie is gemaakt. Toch een wakker stukje misschien!

  1. De persoon/personen die de walgelijke daden op zijn/haar/hun geweten heeft/hebben heeft/hebben nimmer podium gehad.
   Inderdaad te gek voor woorden!

  2. Knap van jou Roos om op de stoel van ovj rechter en beul te gaan zitten! Ben jij soms een heimelijke fan van Peter air de Vreselijkste???

 2. de documentaire was indrukwekkend, maar ik heb met afschuw en verbijstering en woede gekeken naar de gedetineerde en zijn vrouw die zich over niet veel meer druk leken te maken dan de regels in de gevangenis.
  en……..please……………hoe fout is deze Louis H ? vergelijk dat nooit en never eerdere dwaalvonnissen !
  er is nog NOOIT een dwaalvonnis aan de orde geweest voor iemand die zoveel op zijn kerfstok had als deze meneer; daar zou zijn klaagmevrouw ook wel van moeten snappen !

  1. Er kwam toevallig een bewaarder, na het zien van de documentaire bij Louis langs met de vraag waar de docu nu eigenlijk over ging ..
   Waarschijnlijk ben jij de persoon die zijn werk met hand en tand verdedigt.

   Er zijn al TEVEEL personen onterecht tot “levenslang” veroordeeld op verdwaald bewijs, vervalst bewijs, gekochte verklaringen of GEEN bewijs. Dan hebben wij nog niet in kaart gebracht hoeveel onterechte veroordelingen er zijn gevallen in alle overige veroordelingen van 3 maanden tot 30 jaar.

 3. Mooie en zeer interessante documentaire. Ik oordeel dan ook niet over het wel of niet schuldig zijn, maar vond het gewoon boeiend hoe een echtpaar met deze niet allerdaagse problematiek omgaat. En je kunt je inderdaad afvragen of levenslang zonder uitzicht een aanvaardbare straf is. Hoewel de familie van slachtoffers daar waarschijnlijk anders over denken. Natuurlijk gaan de gesprekken bij jullie over de alledaagse dingen (en deze zijn nu eenmaal de bezoekuren, eigen tuintje en de regeltjes in de gevangenis) Ik geloof dan ook niet dat dit bij traditionele gezinnen zoveel anders is.

  1. Idd waar moeten ze anders over praten dan?? Continu weer over de veroordeling??? Logisch dat deze mensen het luchtig willen houden en btw voor louis is zijn wereld ook niet groter als dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *