1998 het jaar waarin Renetta moest kiezen …

Geplaatst door

1998 het jaar waarin Renetta ?? van Louis af moest …

Wat veel mensen niet weten is dat Louis in mei 1998 werd gearresteerd nadat Renetta  aangifte deed jegens Louis van mishandeling en verkrachting.

Louis werd toen veroordeeld voor de duur van 6 jaar.

Louis heeft in April ’98 wel sex gehad met Renetta daar zij een knipperlicht relatie hadden na de bevalling van Louis zijn zoon Zoran. Hun relatie verliep moeizaam en Renetta kon Louis niet met rust laten.

Het NFI vond ietwat “sperma” dat toebehoorde aan Louis maar gaven ook aan dat er “hoogstwaarschijnlijk” ook sperma van iemand anders aanwezig was. De kwalificatie “hoogstwaarschijnlijk” is enorm belangrijk in ons juridisch systeem

Op het vemeende WASLIJNTJE waar Renetta zou zijn vastgebonden zat GEEN DNA van Louis .. raar he

Renetta kreeg na de veroordeling van Louis .. 11.000 gulden smartengeld, een nieuw huis en naamswijziging. Eerst woonde zij in Almere, toen verhuisde zij naar Dronten, vervolgens naar Rutten en omgeving. Nadien zijn haar verhuizingen niet meer op 1 hand te tellen

Overal ontstonden problemen, met de buren, huiseigenaren en ga zo maar door .. een tokkiebunker is nog te goed voor haar

Wie was toch die motorrijder (een Hells Angel) die in Dronten een zooitje ruzie kwam maken?
Louis kan het niet zijn geweest want die zat toen al achter slot en grendel.

Buurtbewoners wisten niet beter dan dat die Hells Angel de vader was van Zoran … nee dat is toch echt Louis hoor.

Buurtbewoners lieten ook weten dat Renetta haar kinderen vaak alleen achter liet (zoran was toen ongeveer 3 jaar en er was nog een baby)

Zij werd dan opgehaald door een chauffeur om naar haar werk te worden gebracht ..

Zomaar weer een greep uit een ouder dossier voorafgaand aan die onterechte levenslange veroordeling waar Renetta 30.000 euro voor ontving na 1e aanleg (vrij snel dus)

Note: Enkele maanden na die vermeende verkrachting en verminking duikt er een fotoreportage op in het mannenblad Aktueel .. Ik kan mezelf niet voorstellen dat een vrouw na al dat excessieve geweld en al die vernederingen haar lichaam verkoopt voor 500 gulden .. wat ik mezelf wel kan voorstellen is dat Renetta wist dat die bladen werden gelezen in de gevangenis en zij op die manier Louis wilde treiteren. Vooral wilde raken met haar verhaal, voornamelijk gebaseerd op leugens.

Bekijk hier de reportage in Aktueel het laden duurt even maar dan heb je wel wat.

DE MEMO cq aangifte eind 2000

memo_tieteraf

Een memo van eind 2000 geeft ook een inkijkje in het manipulatieve gedrag van Renetta
WAAROM HEEFT RENETTA NIETS VERTELD over de uitlatingen van Louis?
Renetta deed eind 2000 aangifte omdat “zij gehoord zou hebben dat als Louis vrij zou komen hij haar tieten eraf zou snijden”!

Iets wat Louis tijdens zijn relatie met Renetta wel geroepen heeft toen hij Renetta halfnaakt op een bar zag dansen en haar van de bar af liet klimmen! Dat heeft Louis ook destijds verteld en nimmer ontkend. Geen een kerel vindt het leuk als hij een kroeg binnenloopt en zijn vrouw/vriendin halfnaakt op de bar ziet dansen.

Gegeven TIET zou haar grootste angst zijn zo blijkt ook uit een document van haar advocaat die een urgentieverklaring voor de zoveelste verhuizing van Renetta moest regelen. Document is in mijn bezit!

Nergens werd door Renetta gesproken over hetgeen Louis haar meerdere malen in de periode tussen medio 1996 en april 1998 zou hebben toegeschreeuwd “hou je mond want ik heb al eens een vrouw en haar 2 koters vermoord!”

Noch in de aangifte van 1998 verkrachting/mishandeling  noch in de aangifte van 2000 is daar met 1 woord over gerept.

We gaan weer even terug naar de memo.
Het was niet eenvoudig maar ik heb het een en ander kunnen ontrafelen

Deze heb ik omgezet in tekst.
Vet gedrukte tekst is mijn commentaar.

 • In het bovenste gedeelte van de memo staat o.a. dat bij aangifte op de dag dat Renetta verkracht en mishandeld was een opname niet nodig was. Er werd wel een formulier van onderzoek opgemaakt.

Geen opname? Terwijl Renetta er zo vreselijk aan toe was en te horen kreeg dat zij geluk had? Erg vreemd hoor! Nog vreemder is het gegeven dat Renetta 1 week later foto’s liet maken van haar verwondingen. Louis werd niet direct gearresteerd maar enkele weken later. Zeer ongebruikelijk!

 • Zo verklaarde Renettj dat doordat haar keel werd dichtgeknepen zij haar bewustzijn verloor en toen zij bij kennis kwam bleek zij te zijn ontkleed en verkracht.

Weer op iets gestuit wat nadien een ander verhaal werd. Renetta verklaarde later weer dat zij een tafel had omgeschopt. Volgens Renetta schrok Louis daarvan. Hij hield toen op met wurgen zo verklaarde Renetta. Hoe heeft hij Renetta dan ontkleed en verkracht? Met zijn tenen? Kom Renetta vertel de waarheid!

De memo van 23-12-2000 onderaan dat stukje papier omvat het volgende:

AG belt met het feit dat haar ter ore is gekomen dat de verdachte in de gevangenis aan het vertellen is dat zo gauw al hij vrijkomt de AG haar tiet eraf snijdt. AG is hierdoor erg bang en vraagt om hulp.

AG=AANGEEFSTER

Nou lieve Renetje .. zoals beloofd, weliswaar gedateerd maar wel “een persoonlijk artikeltje”
Je kunt weer helemaal los gaan met jouw reacties.
Vergeet vooral je slaaf niet te laten reageren.

Ciao Bitchy Snitchy ..

Deze blijven leuk …

Dikwijls moeten de buren uit een kleine gemeente deze herrie aanhoren ..

Renetje is trouwens gestart met het programma “Ons Dorp Got Talent

renetta_ons_dorp_got_talent

6 reacties

 1. Heey en nog wat vies wijf..
  De Cobra’s mogen komen, iedereen die hier woont woon er legaal.
  Was Mark weer is de weg kwijt toen hij meer alimentatie moest betalen?hahaha.

  Heey vieze gevangenishoer ik ga nuttige dingen doen, moet jij ook gaan doe
  Ga die vieze hond van je uitlaten of zo.
  En de eerste de beste keer dat die ouwe vieze kindermoordenaar weer zijn baba in je stopt, kan ik me niet voorstellen dat je er niet aan denkt dat die met lijken heeft geneukt.

  Smerige aidshoer!!!

  Volgens mij heb jij je eigen moeder doodgemekkert!!

  Dat je dit op de voor haar bedoelde pagina laat staan getuigt niet eens van respect voor je moeder.

  zo’n vies wijf ben je..

  Tot over een half jaar, ik ga met me poppetje shoppen.

  Curt.

  1. Mijn moeder leest mee dus laat ik jouw reactie op de andere pagina gewoon staan en gaan we hier even verder.

   Alhoewel zij net als ik een woordenboek nodig zal hebben om enigszins te begrijpen wat je allemaal bralt
   en uitkraamt. Je lijkt wel een kleuter van een jaartje of 4 die boos is omdat hij/zij zijn/haar zin niet krijgt.

   Vraagje, als je naar de zoon van Louis kijkt zie je dan lijken voor je?
   Tja, zomaar een vraagje hoor .. ik kan me namelijk niet voorstellen dat je niet moet denken aan diezelfde lijkenneuker als je naar hem kijkt. Hij lijkt verdomd veel op zijn enige echte papa 😉

   Fijne avond

   *voor de overige bezoekers van deze site hier staat wat vooraf gegaan is aan bovenstaande reacties.

 2. Mijn God jacky het tokkie gehalte is wel enorm hier zeg! Abn is voor sommige mensen ook best wel een uitdaging! Jongens jullie bevestigen hierbij alles wat ze schrijft! Waarheid is hard hè

 3. In het prille begin van deze website dook uit het niet Renetta op om even haar verhaal te doen .. daar heb ik als volgt op gereageerd:

  “@renetta v/d meer – Jeetje wie is er nog meer in het bezit van het dossier.

  Personen die hier reageren kennen Louis ook persoonlijk “Renetta”

  Voor alle anderen, voordat Renetta v/d Meer in Louis zijn leven kwam heb ik enkele jaren een relatie met Louis gehad en zo moeilijk was het niet om die relatie te beeindigen.
  Mijn kinderen heeft hij nimmer bedreigd en zijn tot vandaag de dag nog steeds gek met hem. Noch heeft Louis ooit een hand tegen mij opgeheven!

  Is Louis nou veroordeeld vanwege het bovenstaande verhaal waar hij 6 jaar voor veroordeeld werd of is die moord op 2 kinderen en een vrouw een verlengstuk geworden van wraak en hebzucht?

  Stuur die politiefoto’s maar, geen enkel probleem.

  Bob Schagen heeft aantoonbaar gelogen.
  Bob Schagen heeft aantoonbaar een getuige dhr. M.A. gemanipuleerd en beloofd dat Louis Hagemann “levenslang” zou krijgen.

  Peter R de Vries verkondigt niet de gehele waarheid op zijn site. Lees hier

  En bovenstaande zijn de woorden van een vrouw die in Amerika een oscar zou hebben gekregen voor haar acteerprestaties. Ruim twee jaar een relatie?

  Laten we het houden op een latrelatie die eind ’96 begon daar hij dagelijks bij zijn andere vriendin vertoefde en zijn eigen woning had. Diezelfde vriendin kwam ook bij Renetta aan de deur voor Louis, zo verklaarde Renetta zelf. Begin ’98 werd Louis veroordeeld tot 6 jaar wegens mishandeling en verkrachting. Ook gedeelten van dat dossier zullen eerdaags beschikbaar worden gesteld.

  Zij wist dat Louis de Actueel las en enkele maanden na haar verkrachting, waar ruim van tevoren fotoshoots voor gemaakt worden, stond Renetta naakt in de Actueel met zeer provocerende teksten. Zij ging volgens haar zeggen stappen in Harlingen…ra..ra..wat moest zij daar zoeken dan?
  Ik geef het je te doen als je zo zwaar mishandeld en verkracht bent geweest.

  Zo ook dat zij met een gezicht van een dode vrouw, opgezwollen tong, verlammingsverschijnselen en bloeddoorlopen ogen nog uren na die vermeende wurging heeft zitten kletsen door de telefoon. Geen 10 minuten maar enkele uren. Of had zij enkele uren nodig om 1 woord uit te spreken? H.e.l.l.u.p.

  s’Nachts rond 04.00u is Renetta door de politie opgehaald van huis om vervolgens een verklaring af te leggen op het bureau. Een dokter en een ambulance zijn ook bij het bureau langsgekomen. Renetta is echter niet meegenomen noch zijn er die dag foto’s genomen. Een onwaarschijnlijk verhaal als je meer dood dan levend bent en ook nog eens verkracht bent geweest. Naar mijn mening wordt je dan direct meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. En die foto’s worden dan niet 1 week later gemaakt of wel dan?

  Dan rest mij nog een ding…Renetta verklaarde ook dat Louis zijn oudste zoon getuige is geweest van mishandeling. Hij was destijds 10/11 jaar. Een leeftijd waarop je toch wel het een en ander voor de geest kan halen. Die zoon is reeds 20 jaar en herinnert zich helemaal NIETS van die mishandeling.
  Die zoon is echter nimmer gehoord in die kwestie.

  Waar was het je nu werkelijk om te doen Renetta om het geld of om feit dat er geen feiten boven water kwamen zoals jij dat met deze of gene in de planning had zitten en je daarom van Louis af wilde komen?

  Hij moest er in geluisd worden destijds maar dat lukte niet snel genoeg.
  Vandaar al die afluisterapparatuur die in je woning verstopt was in kunstplanten!
  En nog vertellen dat je het vreemd vond dat Louis boos werd als jij die planten water wilde geven.

  Vandaar je telefoontjes en buzzjes naar Louis waar of hij op dat moment uithing!
  Want waar Louis was stond jij plotseling of Bob Schagen.
  Word je soms betaald om mensen veroordeeld te krijgen?

  Ik mis toch echter het allerbelangrijkste in jouw verhaal of gespuug van gal.
  Je hebt het totaal niet over die zogenaamde bekentenissen van Louis aan jou maar puur over jezelf!

  Zo ook mis ik de ondersteuning in de verklaringen van jouw nichtje, vriendin en nog enkele anderen. In jouw verklaring noem jij allerlei namen aan wie jij verteld zou hebben dat Louis jou zogenaamd iets opgebiecht zou hebben. Geen van allen weet hier iets van. Zelfs je moeder niet. Die kon alleen maar zaken benoemen die algemeen bekend waren.

  Renetta heeft het over nummer trekken voor een liquidatie.

  Daarmee bedoelt zij dat men in de rij staat om Louis te liquideren.

  Welk volgnummer heb jij Renetta?

  “Hij heeft de hele kraamafdeling gedreigd, hij zou alle baby,s vermoorden omdat ik weigerde met hem en de baby in de auto te stappen. Alle moeders waren doodsbang dat hun kindje iets zou overkomen, en de politie werd gebeld. En als klap op de vuurpijl heeft hij mijn auto die nacht total loss gereden, en lagen de gebruikte condooms in mijn asbak! Fijne vent!”

  Je bent nadien toch met de taxi naar huis gegaan?
  Wat vreemd dat je toen geen aangifte gedaan hebt?

  “Ach en toen hebben jij en Louis nog maanden voor de kinderen gezorgd is het niet? Hij woonde toen ook niet geheel meer bij jou. Je bleef Louis bellen voor geld om boodschappen te halen of om op te passen. Je vond 250 gulden om een kadootje voor je moeder te halen te weinig en begon Louis uit maken voor vrek e.d. Zo ook gaf hij jou enkele honderden guldens om boodschappen te halen, hij bracht je nog naar de drogist en het enige waar jij mee naar buiten kwam……1 pak luiers en een fles eau de toilette voor jouw oudste zoontje destijds 3 jaar.”

  Geen haan die kraaide naar die nare voorgeschiedenis waar ook destijds geen aanhouding voor heeft plaatsgevonden noch een proces verbaal voor was opgemaakt.

  Renetta verteld tevens dat hij een dode vrouw geneukt heeft. Wie heeft jou dat ingefluisterd Renetta?

  Lees hier het verhaal over die dode vrouw

  Dat wist Renetta dus naar eigen zeggen gedurende de gehele periode dat zij een los-vast relatie had met Louis en zat daar toen waarschijnlijk helemaal niet mee.

  Renetta vervulde ook geen slachtofferrol gedurende de periode dat zij een relatie met Louis had. Zij deed namelijk gewoon waar zij zin in had. Strippen en stappen en overal maling aan hebben terwijl Louis zat op te passen.

  Renetta ik ben eigenlijk vergeten een rode loper uit te leggen voor je, want zo een exclusief interview krijg ik waarschijnlijk nooit meer.

  Louis zat graag op zijn eigen woning en bij die goede vriendin. Daar was jij niet happy mee. Jij wilde hem bezitten en heen en weer slingeren door hem iedere keer te manipuleren en voor de keuze te zetten alhoewel je ook al heel lang wist dat je helemaal geen trek had in een relatie met Louis.

  Hij was makkelijk om geld uit zijn zak te troggelen en om op de kinderen te passen. Maar de rode draad is voor mijn gevoel die val die gezet moest worden i.v.m zakelijke doeleinden. Alleen dreigde die te mislukken dame.

  Wat je ook vergeet erbij te vertellen is dat je nog steeds met je ex-vriend omging, door wie je jezelf ook gewoon thuis liet brengen terwijl Louis op de kinderen paste. Die ex-vriend was ook geen kleine jongen of wel dan? Ik zou mijn man in ieder geval niet op die manier vernederen zoals jij hem in die paar maanden vernederd hebt.

  Naast die ex-vriend heb je ook nog aan Louis verteld dat je door een andere vriend, Mike met een zweep geslagen werd en dat je Rini destijds gevraagd hebt om even een hartig woordje te spreken met Mike.

  Dan resten mij eigenlijk nog enkele vragen….die je waarschijnlijk niet zult beantwoorden.

  Waarom was jij niet welkom bij Rinus (de vader van je zoon) toen hij in het ziekenhuis lag?
  Waarom wilde hij niets meer van jou weten?

  Rini Meerveld werd op 3 april 1996 doodgeschoten. R.I.P”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *