Kleintje Muurkrant .. Petertje Petertje

Geplaatst door

Artikel van Kleintje Muurkrant (Stelling.nl)

Petertje, Petertje

maandag 4 augustus 2014

Zit ie voor doedel? Of zit ie terecht? Op 5 februari 2003 zeilde Louis Hagemann een kerker in. Levenslang. Voor een drievoudige moord uit 1984. Net voor de verjaringstermijn dus. Dankzij een paar reportages van superspeurneus Peter R. de Vries.

Angel Hagemann ontkende en ging in hoger en nog hoger beroep. Maar het hielp geen hol. In 2006 deed de Hoge Raad definitief de deur achter hem dicht. Ook al bestond het bewijs in wezen alleen uit wat wrakke verklaringen van een stel getuigen die later betaald bleken te zijn. Lees dit artikel uit de periodiek Bonjo en stuur vervolgens de Hoge Raad een nieuwe weegschaal.

Wij hadden de beschikking over het concept van het artikel. Het definitieve exemplaar dat het afgelopen weekend het publieke domein is ingeduwd wijkt daarvan op een plek iets af. Als u al lezende bent aangeland bij de bedragen die de getuigen ontvingen in ruil voor hun verklaringen dient u het volgende te lezen. Komt ie:

” … Wat voor velen verborgen blijft, is dat er een bedrag van 30.000 euro is overgemaakt door justitie aan Van der Meer op de rekening van haar (inmiddels ex-) man. Ze had recht op 10.000 euro. Van der Meer heeft dus 20.000 euro teveel ontvangen, maar mocht het geld houden omdat zij dreigde de poten onder de stoel van de zaak van teamleider Bob Schagen weg te zagen. Ook een andere getuige, Van Wijk, die in 1984 niets bezwarends heeft verklaard, werd 16 jaar na dato beloond met een bedrag van 25.000 euro. Vast staat dat vier van de vijf verklaringen zijn afgelegd na de uitzendingen van Peter R. de Vries”.

Kassa. Zo komt Jan Splinter door de winter. Stay tuned.

Bron tekst: Kleintje Muurkrant (Stelling)

peterrdevries_opperrechter

© 2014: Bonjo augustus 2014

Zo liet het kroonjuweeltje van Petertje zich 2 maanden na vreselijk te zijn verkracht en mishandeld fotograferen .. 500 gulden .. kassa .. verder kreeg zij 11.000 gulden smartengeld, nieuwe naam en nieuw woonadres ..

barbie

Plotseling ontmoet zij Petertje en wordt Louis maatschappelijk ter dood veroordeeld.
Mevrouw liet zichzelf 30.000 euro uitkeren, zich vervoeren door de KLPD om vervolgens weer her en der een spoor van ellende achter te laten.

Thans is Renetta bezig met een terreur campagne jegens een vrouw die zich terecht zorgen maakt over het welzijn van haar zusje van 20 jaar. Binnenkort meer daarover op deze site!

Renetta van de Meer  is in mijn ogen de echte psychopaat .. het is maar dat jullie het even weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *