Peter R arriveerde met kofferbak vol mapjes

Geplaatst door

PETER R VERSCHAFT ERG VEEL DADERINFORMATIE DAT VOND RENETJE UITERAARD WEL MAKKELIJK TOEN ZIJ LOUIS EEN HAK WILDE ZETTEN.

Toen Renetta in 1998 aangifte deed van mishandeling en verkrachting jegens Louis werd zij vergiftigd met informatie door de recherche, zo ook werd haar een strafblad van Louis verstrekt.

Renetta was in 1998 al in het bezit van een strafblad van Louis en de recherche heeft haar destijds geïnformeerd over de verdenking van de moord op een moeder en haar 2 kinderen. Zeg Bob Schagen of collega, was het iets in de trend van “Wees maar blij dat je van hem af bent, hij was in 1984 verdachte in een moordzaak, moeder met 2 kindertjes. Zo ook werd hij verdacht van iemand in stukken te hebben gehakt” (inside information van K)

LEES HIER EEN VAN DE VERKLARINGEN VAN RENETTA VAN DER MEER

Hieronder het gedeelte uit de verklaring waarin overduidelijk daderinformatie wordt verschaft door Peter R en de recherche de PV’s leuk in elkaar draait.

“Op een gegeven moment vroeg Peter aan mij of ik van nog meer moorden wist. Ik zei toen uit mezelf dat Louis ook tegen mij had verteld dat hij een persoon in stukken hadden gesneden en in vuilniszakken gedaan. Ook dit
heb ik al in eerdere verklaringen beschreven. Peter de Vries had toen een map bij zich en vroeg aan mij bedoel je soms Joan Wilson. (WEL EVEN AANGEVEN DAT HET UIT JEZELF IS GEKOMEN RENETTA WIJ TYPEN WEL)

Jullie zeggen me dat ik ook eerder verklaard heb dat Louis mij had gezegd dat hij die vrouw in een café in de Warmoesstraat had ontmoet. Ik weet het allemaal niet meer exact maar volgens mij heb ik dat verhaal van Peter R de Vries gehoord en niet van Louis. (HIER GAAT IETS NIET GOED RENETJE HET MOET NATUURLIJK WEL BETROUWBAAR GEACHT WORDEN DUS EEN STUKJE VAN JOU EN EEN STUKJE VAN PETER)

Peter de Vries liet me tegelijkertijd een foto van een vrouw met donker haar en krullen zien.
Ik had tot op dat moment nog nooit van die vrouw gehoord en ook nog nooit gezien. Toen ik het vertelde van het stukken gehakte lijk wist Peter de Vries kennelijk meteen waar het over ging. Maar nogmaals, ik begon eerst
over de zaak het was niet het initiatief van Peter de Vries. (EVEN AANDIKKEN DAT HET VAN RENETTA KOMT GEACHTE RECHERCHE)

Al verder met Peter pratende toonde hij mij een map met kennelijk vermiste personen. Ik had wel de indruk dat hij goed voorbereid was. Ook met Peter de Vries pratende vertelde ik dat Louis Hagemann ook een tijdje in Budel had gewoond. (WEDEROM TOONT PETER EEN MAP)

Toen ik de naam Budel liet vallen zei Peter uit zichzelf iets van “He daar heb ik ook zaken van”. Hij bladerde toen in die map met zaken en gaf aan dat er in de periode dat Louis daar gewoond had er ook twee vrouwen waren vermoord. Peter vertelde mij dat er bij 1 van die vermoorde vrouwen de vagina was volgespoten met Purschuim
of zoiets. Ik weet niet eens wat dat voor schuim is. Hij vertelde ook dat een van die vrouwen 15 jaar was en een van in de 20 jaar. Die wetenschappen van Budel heb ik dus wel van Peter de Vries gehoord.” (JA ZEG DAT KUNNEN  WE NIET MAKEN, DIE ZAAK KUNNEN WE LOUIS NU NIET MEER IN DE SCHOENEN VAN LOUIS SCHUIVEN,  NEE DAN VALT PETER EN DE HELE ZAAK DOOR DE MAND, WE TYPEN HET WEL UIT OM DE PV MEER BETROUWBAARHEID TE LATEN UITSTRALEN)

 

ZEG PETER, WAAROM BEN JE NOOIT DOORGEGAAN MET DIE VRESELIJKE MOORDEN IN BUDEL?
Je bent toch zo begaan met dat soort zaken of was je opdracht voltooid?

wc

Qu0te “Louis was niet meer te handhaven”

Qu0te “Weet waar je aan begint Peter”

 

3 reacties

  1. 1 januari .. nieuwjaarsdag .. een dag waarbij iedereen zijn/haar goede voornemens hoog op de agenda heeft staan. 1 januari 1967 staat genoteerd als “rampendag” Die dag en dat jaar werd Renetta van der Meer alias Chanel Hofman geboren … Zo door de jaren heen heeft zij dood en verderf gezaaid. Maar beste Chanel .. wat je zaait, oogst je .. dus neem nog maar een paar glaasjes en lijntjes … die zul je hard nodig hebben.

  2. O ja .. voor ik het vergeet tutje Renetta .. “De moord op Van der Heiden is niet de enige waarmee Kok in verband wordt gebracht. Ook de liquidaties van de Belgische xtc-chemicus Danny Leclère (1993), politie-informant Martin Swennen (1996) en de verdwijning van bodyguard Rudy van Efferen (4 augustus 1995) worden toegeschreven aan Kok, hoewel hij daarvoor niet werd aangeklaagd.”

    Meneer Kok hing ook zo vaak rond in Amsterdam Noord .. maar ach .. jij vond het makkelijker om Louis te koppelen aan Rudy of niet zuigduimpje? Zo kan ik nog wel even doorgaan met jou en Petertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *