Oogklepjes die vastgeroest zaten en zitten?

Geplaatst door

blind

Oogklepjes die vastgeroest zitten, ziende blind, horend doof, slecht buurtonderzoek, slecht onderzoek plaats delict, de leugens van onderzoeksleider (1984) Cor Kok, hocus pocus en wie sliep in het bed?

Zomaar een greep uit de Ti Ta Blunderland

Wat mankeerde er aan de ogen van de magistraten tijdens de zittingen in 2002?

  • OPDRACHTJE

We beginnen even met een kleine opdracht .. serieuze kwestie!
Wat merk je op aan dit tweepersoonsbed? Antwoord sturen via reactiekader.

bed bed1

NAT WASHANDJE 

Vervolgens ligt er een natte washand in de wasbak .. die zou daar dan volgens de rechters vanaf zondagochtend rond 7 uur ’s ochtends hebben gelegen … tuurlijk … de andere washandjes liggen netjes op de rand van de wastafel .. Corinne was heel opgeruimd! Voor de volledigheid, kraan lekte niet!

wastafel

CENTENBAKKIE

Het onderzoek van plaats delict heeft ontzettend veel steken laten vallen … TE VEEL .. vuilnisbak keuken niet onderzocht etc en dit CENTENBAKJE MET INHOUD gemakshalve vergeten te melden in rapportage.
Bevatte een peuk of meerdere peuken zonder filter!

centenbak

TWEE KOPJES?

Peter R de Vries “Als de politie dat zegt, dan is het zo”
Dat soort opmerkingen kreeg ik via de advocaat te horen omdat ik vroeg om de werkelijke informatie op zijn site te plaatsen. Zie hier het verhoor van Cor Kok door collega Henk Zwartjes .. tja Peter jij en je maatje Henk Strootman (oud politieman) konden er wat van .. Heeft Henk Strootman ook deze reportage voor Renetta verzorgd?

koffiekopjes

NOOIT NADER ONDERZOCHT

Wie is die buitenlander Jacob Aboulaffie (tenzij zijn naam verkeerd gespeld is) ?
Die schijnt bij Corrine aan de deur te zijn geweest om te vragen wie Jo Baron verlinkt had. (Corinnea liet Jo Baron het land uitzetten) Is dit de man die nimmer gehoord is maar wel in het dossier voorkomt als de man die verhaal kwam halen bij Corinne? Yaacov Abulafia zijn roepnaam werd Jacob en de recherche vond het destijds schijnbaar niet nodig om door te vragen en of nader onderzoek te doen.

Update: plots is verwijzing naar Yaacov Abulafia onbereikbaar .. link staat nog wel in Google .. het betreft hier een verwijzing naar Koninklijke besluiten .. maar ach .. screenshot is voldoende … klik op afbeelding voor vergroting

Hieronder dhr. Verdel nooit gehoord!!

dickverdel

BLUNDER NA BLUNDER ONOPGEMERKT?

Nog zo een blunder die voor zoete koek werd geslikt door rechercheurtje Cor Kok die aantoonbaar loog in zijn verklaring .. maar ja politie liegt, volgens Peter R de Vries in deze en andere zaken niet !

In 1984 was reeds bekend dat Emanuel de vader was van de baby … zie de verklaring die werd afgelegd op 7 maart 1984 .. Peter R zat fout met Cor Kok .. zooooo fout

vaderbryan

Verklaringen, leugens en ontkenningen Cor Kok

  • STRAFBLAD

DAN NOG EVEN DIT … IK HEB EEN VOLLEDIGE UITTREKSEL VAN HET STRAFBLAD VAN LOUIS … PETER R DE VRIES HEEFT HET OVER TAL VAN ZEDENDELICTEN .. NOU IK KAN MET EEN GERUST HART STELLEN DAT ER VAN ZEDENDELICTEN tot VOOR 1998 GEEN SPRAKE WAS .. PETER R DE VRIES OVERDRIJFT MAAR AL TE GRAAG.

Er komen in het strafblad veelvuldig inbraken in vereniging, vuurwapenwet, mishandeling (mannen), onbevoegd rijden, veroordelingen en meerdere sepots voor. De grootste zaak betrof die bankoverval in Nuenen.

Niet iets om trots op te zijn .. dat ben ik zeker niet maar er was geen sprake van ZEDENDELICTEN totdat hij Renetta van der Meer leerde kennen.

Dat leverde Louis in 1998 6 jaar gevangenisstraf op.

In 2002 werd Louis vlak voor zijn vrijlating aangehouden in zijn cel voor de coldcase zaak Corrina Bolhaar en haar 2 kinderen uit 1984. Met dank aan Renetta van der Meer van wie inmiddels bekend is dat zij diverse minnaars en ex-man heeft verteld dat zij Louis gewoon genaaid heeft.

Zie artikel: 

Zeg nooit, nooit Peter

Menigeen blijft tot vervelens aan toe zeuren over die bloedvlek in een spijkerjas .. welke spijkerjas?

Hocus Pocus leren jas ik wou dat jij een spijkerjas was

HANDEL EN WANDEL

Corinne trachtte op verschillende manieren geld te verdienen. Zij verkocht nep horloges o.a. van Cartier … ze moest geld betalen en werd dan ook behoorlijk geïntimideerd. De persoon die haar intimideerde vertelde haar dat hij het geld naar Italië moest brengen (naar de baas) De nep horloges kwamen uit Amerika. Net als een zakje met diamanten die Sam smokkelde vanuit Amerika en die Joke in ontvangst nam! Vast gevonden door iemand van de recherche 😉

Bovenstaande is maar een kleine greep uit het dikke dossier waar beelden meer spraken dan duizenden woorden en verklaringen van graaiende en naaiende getuigen! Alle spullen en gebruiksvoorwerpen werden begin jaren ’90 vernietigd. Cruciaal bewijsmateriaal gewoon weg gesodemieterd! Louis werd feitelijk op verklaringen van horen zeggen veroordeeld tot levenslang. De inhoud van de verklaringen spreken voor zich en zal ik hier niet herhalen.

Keer terug naar de startpagina

Eén reactie

  1. Het is te gek voor woorden ben vaak geweest bij de rechtbank je weet niet wat je mee maakt een dronken vrouw die amper kon praten en werd geloofd moest een beker hebben voor haar medicijnen in te nemen gooit een zooitje drank erin, is heel gewoon toch er zitten veel meer mensen onschuldig meer dan wij kunnen bevatten een schande waar is de de waarheid gebleven ze liegen hun eigen de kolere niet te geloven hoop dat de waarheid boven komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *