Het verzinsel en het begrip novum

Geplaatst door

eikel8

Peter R de Vries aka Verzinsel “Leugens en laster in revisiezaak”

Als het Verzinsel had opgelet dan had onderstaande uitleg overbodig geweest …

De misdaadverslaggever maakt hier een kapitale blunder, ongetwijfeld ingegeven door onbewust narcisme. Hij bombardeert zichzelf tot hoofdrolspeler in het herzieningspleidooi van John Peters door te stellen dat zijn sexuele escapades met kroongetuige Renetta van der Meer als een “novum” gepresenteerd worden. Niet is minder waar!  Laat ik even herdefiniëren wat het novum is:

Het novum is dat Renetta aan drie onafhankelijke getuigen, die elkaar niet kennen, heeft opgebiecht dat zij een valse verklaring heeft afgelegd tegen haar ex Louis Hagemann, waardoor deze uitsluitend door haar toedoen een levenslange gevangenisstraf heeft gekregen voor moorden die hij niet heeft gepleegd. Dat is het novum!

Dat diezelfde getuigen ook verklaren dat Renetta hen tevens heeft toevertrouwd dat ze heeft gerollebold met de bekende Nederlander, een feit waar ze kennelijk nogal op kickte en bij haar intimi mee koketteerde, dat is slechts een bijzaak waar John Peters welgeteld één zin aan heeft besteed, ter ondersteuning van de onbetrouwbaarheid van Renetta’s verklaring. Dat is dus allesbehalve een “suggestie”.

Bron: Recht Is Krom

Welnu Peter R de Vries aka Verzinsel .. als je iemand straks kunt afrekenen op laster dan is dat jouw steun en toeverlaat
Renetta van der Meer aka Chanel H…

kado_voor_mij_groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *