Ge Oomen laat schokkende erfenis na

Geplaatst door

Ge Oomen laat meer achter dan een schokkende erfenis

Een aantal keren zijn er artikelen verschenen in de Telegraaf en andere dagbladen inzake oplichtingspraktijken en fraude bij Ballast Nedam.

Oplichtingszaak rond doodzieke bouwbaas

Artikel Telegraaf 23 april 2012

Onderzoek mogelijke fraude Ballast Nedam

Artikel Telegraaf 15 augustus 2012

Nieuwe fraude in de bouw

Artikel Telegraaf 17 augustus 2012

Thans merk ik op dat er door de bouwwereld flink gezocht wordt naar informatie over Ge Oomen.

O.a. schijnt Hevo BV een mailtje te hebben gekregen.

Zelf had ik al de nodig informatie bijeen gezocht i.v.m. de verhouding die Ge Oomen had met Renetta van der Meer.  Deze vrouw werkte in een luxe club waar nogal wat leden uit de bouwwereld gezellig kwamen golfen.

Nou ja golfen…flinke declaratie bonnen laten uitschrijven was een onderdeel van die sport.
Daarnaast moesten er natuurlijk de nodig orders binnengesleept worden onder het genot van een drankje en dames van de lichte zeden.

Enfin wat heeft bovenstaande met deze site en Renetta van der Meer te maken?

Best wel veel daar de vrouw waarmee Ge Oomen een buitenechtelijke relatie onderhield heel wat aangedane leed op haar kerfstok heeft. Onder andere die onterechte levenslange veroordeling van Louis Hagemann waar Renetta een flinke bijdrage aan heeft geleverd. Je kunt rustig stellen dat zij cruciaal is geweest in die veroordeling.

Ik heb heel kort contact mogen hebben met Ge Oomen, te kort want de man was zo ziek dat hij kort na zijn afscheid van zijn geliefde vakantiedorp in Italie overleed.

Ge Oomen was niet alleen maar aan het vechten tegen zijn ziekte maar ook tegen het onsmakelijk onrecht wat hem was aangedaan tijdens zijn ziekte.

Augustus 2011 plaatste ik al een hint online m.b.t Ge Oomen

Payback Time voor Renetta

En het wordt werkelijkheid Renetta aka Chanel……de contactpersonen uit de bovenwereld kunnen jou geen hand meer boven het hoofd houden noch woonruimte voor jou regelen.

2 reacties

 1. Chanel wat doe je jezelf toch aan…je verguist Mark tot in het absurde.
  Nogmaals inherent aan hoe je Louis verguisde bij de recherche en Peter R de Vries.

  Dit is een stukje uit jouw verklaring dd 5 maart 2002 waarin je Mark de hemel in prijst vanwege zijn bijdrage, werk en het feit dat hij beslist geen crimineel is.

  “Mijn kinderen zijn door hun respectievelijke vaders nooit erkend.
  De vaders hebben nooit financieel bijgedragen in het onderhoud van de kinderen.
  lk moet hierbij wel opmerken dat Mark Aaldering mijn huidige partner is en dat hij wel bijdraagt in het onderhoud van mijn kinderen.
  lk woon nu ruim twee jaar samen met Mark en wij hebben een stabiele relatie.
  lk heb inmiddels een nieuw leven opgebouwd en mijn leven is mij geordend en alles loopt rustig en stabiel. Mark heeft een heel gewoon baantje en is absoluut niet crimineel.”

  Lees hier de volledige verklaring

  De reden dat jij steeds in conflict komt met die “grote liefdes” uit jouw leven ligt simpelweg gelegen in het feit dat jij schijt aan hen hebt, hen alles behalve respecteert, ze voorliegt, gebruik van hen maakt door hen op te zetten tegen tegenstanders (zoals je dat nu weer bij Curt en zelfs je zoons tracht te doen) Los van het gegeven dat wanneer jij hen de laan hebt uitgestuurd je blind wordt van jaloezie. Tot de dag van vandaag beheerst jaloezie een groot deel van jouw leven. Naast die jaloezie is er ook sprake van angst. Waar ben je bang voor Chanel? Voor de waarheid? Voor jezelf? Heb je jezelf niet meer in de hand?

  Al zou Louis sterven in zijn cel…wat dan nog…dan is hij bevrijd maar dat stopt zeker niet het gevecht tegen die onterechte veroordeling!

  Als jij sterft zul je voor eeuwig gevangen zitten in het kwaad!

  “Chi tante male azioni fa, una grossa ne aspett”

 2. Een beneficiaire aanvaarding van de ergenis van Oomen was mogelijk voor slechts 103 euro. Na het opmaken van de balans kan dan altijd nog een keuze gemaakt worden. Of staan de miljoenen op een Zwitserse bankrekening klaar voor de erfgenamen? Ben benieuwd hoe het afloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *