Stilte voor de storm?

Geplaatst door

 

Het lijkt allemaal stil te staan maar niets is minder waar dan dat er achter schermen het nodige gebeurt.
Alles duurt lang, ontzettend lang maar dat ligt niet aan ons.

Het Openbaar Ministerie en een ieder die betrokken was en is bij die vooropgezette veroordeling van Louis blijft opzettelijk de boel vertragen, ontwijken en ontkennen.

Er is genoeg aangetoond en aangedragen, onderzocht en gepubliceerd.
Er zijn diverse betrokkenen die Louis steunen in zijn strijd benadeeld, getreiterd en/of zelfs gearresteerd.

Het is gewoon te bizar voor woorden en voor de normale mens op straat of onwetende bezoeker van deze site is het niet te bevatten maar het gebeurt wel.

Feitelijk hoef ik maar 1 pagina aan te maken met een witte linkerhelft en een zwarte rechterhelft.
Links zou dan het arrest komen en rechts het pleidooi van Geertjan van Oosten.

De simpele conclusie kan dan worden getrokken dat van die levenslange veroordeling niets klopt.
Toch wil men van geen wijken weten, noch in de politiek die zichzelf regelmatig met allerlei uitspraken bemoeit, noch bij het Openbaar Ministerie is men bereid om de kop te buigen.

De meest bizarre en meest onbeschofte handelingen kwamen van de hand van Peter van Koppen!
Een rechtspsycholoog die zich met een werkgroep buigt over twijfelachtige zaken.
Beter bekend als Project Gerede Twijfel.
De man die een vernietigend rapport schreef in de zaak tegen Louis met betrekking tot de betrouwbaarheid van de getuigenverklaringen. Daar zal ik in de toekomst een uitvoerig artikel over schrijven.

Ik zal nog een voorbeeld geven…
Zeer recent werd iemand zijn zaak niet ontvankelijk verklaard omdat de auto (het bewijsmateriaal) was vernietigd.

Tijdens het proces van Louis werd gelogen over het ontbreken van restmateriaal ofwel bewijsmateriaal die vernietigd was.
Cruciale stukken waar mogelijk de nodige DNA op gezeten zou kunnen hebben. DNA die met de techniek van vandaag een andere uitkomst zou hebben geboden en uiteindelijk in het voordeel van Louis zou zijn geweest.

Recent hebben ik en Louis besloten het gehele dossier over te dragen aan een ander advocatenkantoor.
Deze zal zich opnieuw buigen over het gehele dossier en lopende verzoeken.
Waarbij alle nieuwe verklaringen en audio opnamen zullen worden bijgevoegd.

Zelf denk ik dat er na de nieuwste verklaring weinig meerwerk nodig is voor onze nieuwe advocaat.
In de loop van de volgende week hoop ik de originele stukken te ontvangen waarbij intensief overleg gevoerd zal worden.

De aanval zal dan volledig worden ingezet!

Ja, ik ben de vrouw van Louis maar draag geen roze bril en noch zit ik op een roze wolk.
Noch zie ik Louis als een heilig boontje!

Ik strijd tegen die ultieme straf “levenslang” die onterecht is opgelegd en onterecht al jaren ten uitvoer gelegd wordt.
Op zijn minst had men bij het opleggen van die ultieme straf rekening moeten houden met  ” equality of arms”

Simpel uitgelegd:

Het beginsel van ‘equality of arms’ gaat uit van het idee dat de verdachte  in een strafzaak een redelijke kans moet krijgen om zijn kant van het verhaal naar voren te brengen, zodat hij dezelfde kansen krijgt als de openbaar aanklager. Er moet sprake zijn van een evenwicht, een balans, in rechten. Het beginsel is verwoord in artikel 6 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens   en is één van de elementen van ‘een eerlijke proces’. In de praktijk speelt het beginsel een belangrijke rol in strafrechtelijke procedures.

Zelfs het Europese Hof heeft het beginsel teniet gedaan door te stellen dat Louis niet in zijn verdediging was aangetast.

 • ontbreken van vernietigd bewijsmateriaal die NIET door wateroverlast verloren ging maar in twee etappes (een deel in 1991 en 1993) werd weggegooid (zo verklaarde dhr. Woelders) was geen reden tot geklaag
 • ontbreken van wettig en overtuigend bewijs in de vorm van DNA of enig ander technisch/tactisch bewijs was geen reden tot geklaag
 • alle niet kloppende alibi’s en ontbrekende slips m.b.t vingerafdrukken e.d. van mogelijke andere daders waren geen reden tot geklaag

Het gegeven dat Louis een ja/nee of welles/nietes proces heeft gehad jegens verklaringen waarbij Louis zelf zou hebben opgebiecht dat hij die vreselijke daad op zijn geweten zou hebben speelde geen enkele rol.

Als je de bril ophebt om bovenstaande te doorgronden dan behoeft het geen betoog dat ik objectief handel een een eerlijke strijd voer!

Louis is veroordeeld omdat corrupte dienders tot in de hoogste gelederen bang zijn dat er zaken naar buiten komen waarvan Louis wetenschap zou hebben!

Louis is veroordeeld omdat hij als Hells Angel een rebel en lastig persoon was!

Louis is veroordeeld omdat hij een bankoverval in Nuenen had gepleegd, waar hij overigens in 1987 voor veroordeeld werd voor de duur van 11 jaar.

Louis is in geen geval veroordeeld voor de moorden op Corinne en haar kinderen!
Er lag tevens een opdracht aan ten grondslag die dateert vanaf 1997/1998 .
De opdracht werd uitgevoerd door niemand anders dan Peter R de Vries.

Hij die aanklaagt, verdedigt en ontmaskert houdt in deze kwestie zijn lippen stijf op elkaar.
Niet zo gek als je jezelf bedenkt dat de opdrachtgevers niet de minste zijn en Peter R de Vries alle reden heeft om het letterlijk in zijn broek te doen.

Ik citeer Peter R de Vries voor het gemaak maar even:

“Maar ik lieg ook wel eens als het mij uitkomt, in die zin ben ik heus niet beter dan anderen”

De bron alwaar hij deze uitspraak doet vind je hier Visie EO Media

Peter R de Vries heeft gelogen en bedekt zijn leugens met de mededeling dat hij alle informatie uit de hand van de politie kreeg die dan volgens Peter R de Vries “altijd de waarheid” spreekt!

Binnenkort gooi ik weer een balletje op…waarbij ik iemand in het bijzonder wil bedanken!

 

Eén reactie

 1. Hij geeft toe dat hij regelmatig liegt?
  Erg vreemd. Ik volgde de schakel, kwam ik terecht op een website waarvan ik eerst dacht dat het een persiflage was. Maar als ik het goed begrijp, is dat dus een officiele website van Peter Air?

  Nou had ik al gezien dat hij loog, bij de affaire Joran van der Sloot.
  Hij vertelde dat Joran bekend had, dat was helemaal niet zo. Nederlanders konden dat zien, als het geluid tenminste hard genoeg stond. Echter, dat filmpje werd naar het Engels vertaald, de Amerikanen konden dus niet zien dat Joran helemaal niet bekend had. Vervolgens werd deze leugen de hele planeet doorgestuurd.

  Ik vraag me af waarom hij dat toegeeft op zijn eigen website.
  Zo wat mogelijkheden zijn, dat hij moet liegen om zijn status te behouden, om te scoren als misdaadverslaggever, ook al zijn de misdadigers die hij aangeeft misdadigers te zijn, onschuldig.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat hij zich schuldig voelt over zijn leugens en bedrog. In dat geval, raad ik hem aan te solliciteren als columnist voor deze website of anti-vries of zo. Kan hij mooi uitleggen dat hij loog en waarom, want dat lijkt me hartstikke interessant. Als hij gedwongen wordt tot liegen, door wie, welk motief, al zal hij dat laatste zelf niet weten misschien. Als hij die stap zet, dan kan hij misschien nog wel eens echte boeven vangen.

  In ieder geval, het overvallen van een bank is moedig en in het grotere geheel gezien niet eens fout. Banken financieren ook oorlogen, wat zo winstgevend is, dat sommige banken zelfs hielpen in agitaties om oorlogen te veroorzaken. Geld verdienen met moord. Zilver en goud vervangen door bankbiljetten is diefstal, banken waren hier aan medeplichtig. Men kan namelijk bankbiljetten niet meer opnieuw inwisselen voor Goud en Zilver, dus de lobbyisten en chanteurs hebben zo een papiermonopolie veroorzaakt, waar iedereen het slachtoffer van is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *