Telegraaf laat artikelen verdwijnen over pedomonster

Geplaatst door

 

Tovenarij bij de Telegraaf

UPDATE 16 januari 2012….

Telegraaf Wizard heeft artikel weer teruggevonden (proest)

Zeer recent heb ik een artikel toegevoegd bij een van de uitzendingen van Peter R de Vries.
Het betreft het volgende stukje tekst
[note]
Er wordt bij 2.05 minuten gesproken over een taxichauffeur die in 1984 door de politie zou zijn gehoord. Peter werd in 2002 benaderd door Rene Barend Wever beter bekend als het Pedomonster in 2007 en Pedomonster in 2009 en verklaarde tegenover Peter R de Vries dat hij Louis had afgezet voor de deur van Corinne, Louis naar binnen zag gaan bij Corinne, dat Louis onder invloed was van drank en peppillen.[/note]

[note] Vervolgens maakt Peter R de Vries er een mooi verhaaltje van waarbij hij misbruik heeft gemaakt van een gedeelte van de verhaaltjes van Rene Barend Wever die achteraf NIET de taxichauffeur bleek te zijn.[/note]

[note]De werkelijke taxichauffeur verklaarde op de zitting dat Louis Hagemann NIET onder invloed was van drank pillen of drugs, Louis op de hoek van het plein had afgezet en NIET voor de deur. Noch Louis naar binnen heeft kunnen zien gaan bij Corinne.[/note]

[note]Peter R de Vries heeft hier BEWUST niets gedaan aan journalistiek onderzoek! En liegt over allerlei onderdelen in zijn serie over Louis Hagemann.[/note]

Een zeer vreemde gebeurtenis, daar ik recent Peter R de Vries verwittigde van het feit dat hij graag met figuren als Barend Wever de grote jongen wil uithangen en televisie kijkend Nederland foutieve informatie verschaft.

Wat is hier aan de hand?
Welke belangen dienen kindermisbruikers?

Louis kreeg levenslang (levenslang=tot je dood in de gevangenis en geen 20 jaar) voor iets wat hij niet op zijn geweten heeft.
Een veroordeling waarvan Peter R de Vries dondersgoed weet dat deze onterecht is.

Peter R de Vries die bijgedragen heeft aan leugens en alles behalve heeft opgetreden als onderzoeksjournalist.
Nee…Peter R de Vries werd “verzocht” om in samenwerking met (?) en Renetta van der Meer iemand op te ruimen.
Peter R de Vries heeft in opdracht gewerkt van een aantal figuren waarvan de namen inmiddels bekend zijn.

Zoals Peter zelf zo vaak roept: “vaak moet je de dader dichterbij huis zoeken”

Dat hebben wij dan ook gedaan Peter! We hebben even goed in jouw vriendenkring rondgeneusd!
Een vriendenkring die ook weer in contact stond met Renetta van der Meer.

Trouwens de screenshots van de artikelen uit de Telegraaf zijn in ons bezit.

Artikel uit Telegraaf donderdag 22 nov 2007
(let op de datum onder het kopje SNELNIEUWS linksboven 10-12-2011)

Pedomonster slaat weer toe

(klik op het plaatje voor vergroting een nieuw venster wordt geopend)
IExplorer laat een vergrootglas zien met een + teken. Klik en lees het artikel.

 

17 reacties

 1. Zag deze reactie op martinvrijland.com bij het interview met Steven Brown:

  somberzicht
  november 24, 2013 om 9:02 am
  Vraag me nog steeds af waarom het “monster pedo” Rene B Wever Peter R de Vries heeft geholpen Louis Hagemann als moordenaar in zijn pulp programma op te voeren. Pedo Rene zou als taxichauffeur Louis voor het huis van fam Bolhaar hebben afgezet. Pedo Rene zou als taxichauffeur Louis het huis hebben zien binnengaan. Allemaal gelogen.
  Met alles wat we nu weten van de politie, Peter R en aanverwanten: kan het zo zijn dat het monster pedo door justitie is gechanteerd tot medewerking aan het programma met Peter R. in ruil voor ontslag van rechtsvervolging plus gedwongen verhuizing naar Drenthe (waar hij bekend werd als “het monster van Assen”)

 2. pedofiel Rene W (oftewel: Rene Barend Wever) moeten ze zijn hele leven opsluiten, wat een gevaarlijke en vieze gek is dat!
  Dit soort mensen is zwaar ziek en moet tegen de kinderen beschermt worden. Bah Bah!!

 3. Graag zou ik in contact willen komen met meiden die met dit monster, en met zijn vader Johan Frans wever (die precies dezelfde akelige dingen uithaalt als zijn zoon) in aanmerking zijn geweest…

 4. Dat ik het 2x vraag is, omdat je het eerst dacht en daarna wat stelliger neerschreef. Daarbij had ik graag zelf gelezen dat dit zo is. Bedankt voor de info.

 5. Er zijn een hoop dingen verdraaid en in mekaar gepuzzeld ,Louis heb twee dingen tegen dat is ze vrouw die er voor gezorgd heeft dat er bepaalde mensen mond dood werden gemaakt ,door haar verhaaltjes. wat dat betreft is het een schreeuwlelijk eerste klas en heeft ze niet de juiste koers gevaren om maar alles klakkeloos op internet te zetten …Waarvan akte.

  De tweede is dat die de Vries niet meer leeft en hij heeft Louis willens en wetens opgehangen ,zoals hij zelf sprak het is 5 voor 12 en wat was hij trots een onschuldig iemand voor deze feite he….Want Louis is geen koorknaapje ,maar dit heb hij echt niet gedaan die Renate ik heb haar 1 keer gezien toen lag Louis te slapen wou hem wakker maken en toen zei ze doe maar niet want dan komt het niet goed denk oké ben weg gegaan daar in Noord .en heb me motor mee genomen die zou hij maken ,want Louis is diep van binnen een aardige gozer maar ik merkte niks aan die Renate dat er wat was ik heb in de tuin nog aan me motor zitten prutsen en wat ik begreep is zei compleet door geslagen in haar verklaringen onder druk van die de Vries schijnt ook geld mee gemoeid te zijn, Kortom deze zaak stinkt aan alle kanten en er moet zeker een herziening komen ,maar ik ben heel erg bang dat er boven mensen zijn die hem binnen willen houden ,de zogenaamde Nederland BV en die zijn die Jacqueline meer dan zat…het had (TOEN )anders gekund ,nu kan het niet meer Jacqueline . Maar NL BV hij is ECHT onschuldig verdiep jullie je nog maar eens in deze zaak .
  Want wat mij betreft is het nog niet klaar en als hij buiten komt hij doet niks meer deze man is zijn kracht kwijt door het binnen zitten als hij buiten komt heeft hij geen motor nodig maar een rollator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *