Mark Aaldering “Louis zit onterecht”

Geplaatst door

Mark Aaldering nam contact op per mail en verzocht mij contact met hem op te nemen.
Ik heb Mark toen gemaild en gebeld om vervolgens een afspraak te maken.

Mark Aaldering is de ex-man van Renetta van der Meer en was aanwezig toen Peter R de Vries aan de deur verscheen
van Renetta en Mark.  Renetta wilde eerst overleggen met haar (ex) man. Wat zij toen aan Mark vertelde……

Hieronder een videofragment.
Het geluid is niet al te best probeer je pc speakers zo hard mogelijk te zetten.

Verder ben ik in het bezit van een geluidsfragment waarin Mark Aaldering details vertelt
die behoorlijk shockerend zijn. Deze kan ik helaas niet online zetten i.v.m lopend onderzoek.

21 reacties

 1. Dit is een mooi vooruitzicht!!! Heb het al eerder gemeld de waarheid zal boven tafel komen. wie de bal kaatst kan hem terug verwachten! en deze keer zal de bal hard aankomen! HOME RUN !!! denk ik!!!

 2. Interessante wending! Gaat het balletje dan eindelijk terug waar het vandaan kwam?
  Renetta, voel je niet bedreigd door de waarheid, daar hoef je nooit voor weg te rennen. Want je weet het hé.
  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald ‘m wel!!!

  1. Je hebt gelijk.
   Maar ja, niemand is perfect.
   Bedankt voor de tip Ada en leuk dat je weer even polshoogte kwam nemen.

   Vraagje..

   Nog steeds zo overtuigd van het feit dat de werkelijk dader voor die afschuwelijke moorden achter slot en grendel zit?

 3. @c – Oud nieuws..staat ook gewoon in het dossier…in dat dossier zit tevens een rapport van het NFI die tot de conclusie kwam dat er geen DNA van Louis op het waslijntje zat en er spermasporen waren aangetroffen die niet van Louis afkomstig waren. Je keert terug naar een veroordeling waar ook de nodige vraagtekens bij geplaatst kunnen worden…zullen we dat dossier dan ook maar online zetten? U roept wij draaien….

 4. Grappige brief van de advocate om jou te voorzien van een urgentie…wonende te Dronten alwaar je Mark ontmoette en beter bekend stond als “Strippie” Daarvoor heb je nog een tijdje in Almere te gewoond. Louis zat toen hoog en droog binnen. Nee mevrouw de manipulator, je grijpt werkelijk alles aan om je zin te krijgen en je hand op te houden!

  1. Je begint het al te leren..knap gedaan..ik wist niet dat dat mogelijk was (maar niet heus) Je site begint er ook leuk uit te zien. Heb je die helemaal zelf gemaakt? Ik kijk uit naar meer xxx Jacqueline

  1. Ik wil toch even van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor het feit dat je ook aandacht schenkt aan de veroordeling van Louis. Louis Hagemann werd dan weliswaar veroordeeld tot een levenslange straf maar zo te lezen draag jij diezelfde straf met jezelf mee. Het zal ook jou niet meer loslaten Renetta. Omdat je diep in je hart weet dat je aan die ondeugelijke veroordeling hebt meegewerkt. Jij weet dat hij die moorden niet op zijn geweten heeft. Nogmaals bedankt!

    1. Krijg nou wat .. de ratten komen weer uit hun holletje .. welkom terug .. en al zou “die dwaas” nooit meer vrij komen dan nog zul jij de hete adem in je nek blijven voelen van de overige dwazen 😉

     IP.nr 92-108-212-79.dynamic.upc.nl te Amsterdam is het niet?

 5. @Chanel aka renetta aka barbie aka the black widow hahah – Vergeet ik nog te melden dat je maar weer eens een keer je eigen liefdesbrieven aan Louis even moet gaan lezen…plots slaat de liefde om in haat… https://www.louishagemann.nl/wordpress/wp-content/uploads/2011/09/liefdesbrief.pdf Trouwens waar blijven die brieven die jij aan Mark schreef..zijn die inherent aan de inhoud van de brieven zoals jij die aan Louis schreef? Make my day girl 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *