Breaking News Renetta van der Meer

Geplaatst door

BREAKING NEWS MAN VAN RENETTA VAN DER MEER ALIAS CHANEL HOFMAN VEROORDEELD VOOR BEDREIGING/MISHANDELING VAN POLITIEAGENT(?)

Ja, lieve mensen ik heb weer nieuws.

Volgens een ingewijde bron zit de huidige man van Renetta van der Meer in de gevangenis voor het bedreigen/mishandelen van een politieagent(?)

Mijn grote vriendin ging direct op zoek naar een date.
Zij wilde namelijk mijn bron uitnodigen voor een ontmoeting en god weet wat nog meer.

Is zij wederom op zoek naar slachtoffers om haar huur te betalen?

Wie o wie gelooft deze vrouw nog? Pfft.. over lelijke heks gesproken. Jullie hebben gelijk.
Er zijn meerdere personen die mij gemaild hebben en haar van dicht bij hebben mogen meemaken.

Lees dit artikel:

De wereld van Renetta van der Meer

Nog een geheugensteuntje voor onze vrindin Renetta van der Meer.
Verderop een link met enkele citaten uit die verklaringen.

Naar aanleiding van “reacties op de veroordeling” wil ik zo langzamerhand het een en ander gaan publiceren. Het is te zot voor woorden dat niemand van het OM of de rechtbanken is opgevallen dat zij te maken hadden met verzinsels.

Renetta stelt dat ene Tante Marie in paniek Renetta opbelde omdat Louis lucht in zijn aderen zou hebben gespoten. In de verklaring staat dat Renetta wel eens gehoord zou hebben…..

Verders vertelde zij/Mark dat er niet meer aan een paal gedanst werd na de relatie met Rinus. Lees de verklaring en ontdek dat zij stiekem afsprak met een andere man en hem uitnodigde in een club waar zij werkte

In de verklaringen is Louis het ene moment niet verslaafd en het andere moment een alcoholist en junk.

Klik hier voor citaten verklaringen Renetta 2002

Vergelijk deze maar met het bericht van Renetta alias Mark

Klik hier voor bericht van Renetta

Renetta vertelt ook graag dat Louis haar naar het leven stond omdat zij niet meer van hem hield. De handgeschreven brieven van Renetta aan Louis vertellen iets heel anders.

Renetta, mocht je dit zelf ook lezen ga dan even nadenken over wat je de vader van Zoran hebt aangedaan. Geef gewoon toe dat je gelogen hebt en dingen moest verklaren. Zo moeilijk is dat toch niet?

33 reacties

 1. 1 Ding wou ik nog even kwijt!!!! Laat iemand niet onschuldig vast zitten !!! WEES EERLIJK DAN HEBBEN DE MENSEN ER OM HEEN OOK EEN GOED LEVEN!!!!

 2. Wat een onzin allemaal. Ik wil echt niet reageren, wat zuigen jullie een hoop bagger uit je duim, je moest eens weten. Som lekker alles maar op, ik ken jullie wereldje niet eens, maar wat een niveau zeg.

 3. De sukkel zou toch niet meer reageren!!! En dan heb ik toch liever bagger , IPV die strontput van hem! Wees maar blij dan dat je dit wereldje niet kent. Bemoei je er dan ook niet mee!!! Voor de rest wens ik iedereen een fijne dag!

 4. @peterflow
  Over welke onzin heb je het Peter?
  Wat bedoel jij met “som lekker alles op”

  Dan even over het niveau.
  Voel jij jezelf verheven boven een man die al 13 jaar in een cel zit voor iets wat hij niet op zijn geweten heeft?

  Van welk niveau ben jij dan dat je die veroordelingen wegwuift doordat Renetta toevallig op jouw pad terecht gekomen is?

  Zij is een van de oprichters geweest toen het circus van Peter R de Vries werd geopend.
  Het Staatscircus deed er nog een schepje bovenop door feiten gebaseerd op werkelijkheid en keiharde leugens van tafel te vegen.

  Nee, ik ben van mening dat er geen enkel niveau lager is dan het niveau van personen die willens en wetens iemand erin geluisd hebben voor het meest vreselijke delict!

  Renetta haar insteek “ik niets, niemand iets” zonder de consequenties te overzien.

  Nog een paar voorbeelden:

  Renetta werkte achter de bar.
  Louis zit in die kroeg en spreekt daar af met 2 vrienden.
  Plots springt het horeca-interventieteam binnen onder leiding van niemand anders dan Bob Schagen.
  Bob Schagen vraagt aan Louis hoe hij heeft. Louis zegt “Piet”
  Vervolgens loopt Bob Schagen naar Renetta om te vragen hoe Louis heet en zij zegt “Louis”.
  Vervolgens wordt Louis met compaan gefouilleerd.
  Men treft wapens, patronen en een handgranaat aan.

  Vreemd genoeg werd die kwestie geseponeerd.
  Dat kan maar een ding betekenen er liep een observatie onder leiding van diezelfde Bob Schagen die niet veel later weer aanwezig was bij de omgebrachte Jan Femer.

  Een ander voorbeeld is het vreemde voorval van iets wat Louis op zijn pieper oppiepte.
  Dat was ook de pieper dat Renetta belde indien zij Louis nodig had
  Het nummer wat in de display stond begon met 555.
  Louis liet iemand anders vanuit een telefooncel bellen naar dat nummer want Louis vertrouwde dat nummer niet. Het nummer bleek van de CID te zijn. Deze gaf de volgende mededeling door “de OvJ laat weten dat de aanslag geen doorgang vindt” of woorden van gelijke strekking. Vlak nadat de persoon had gebeld op verzoek van Louis stond Renetta bij die persoon voor de deur!

  Louis belde na een poosje datzelfde nummer wat begon met 555 terug daar hij niet begreep waar de CID of de OvJ het over had. Vroeg daar ook rechtstreeks naar maar kreeg geen antwoord.

  Waar Renetta was, was recherche of niet dan Renetta?
  Je piepte Louis vaak, heel vaak om uit te vissen waar hij uithing en toevalligerwijs was dan Bob Schagen of Gert Strik in de buurt.

  We zullen het maar niet hebben over de afluisterapparatuur die in jouw woning verstopt zat.
  En/of die inval bij die rooie in Amsterdam Noord nadat hij bij jou thuis geweest was om even met Louis te praten.

  Roept u maar!

 5. O ja, Renetta ik verwijs je nog even naar je verklaring waarin je stelt dat Louis tegen jou gezegd zou hebben dat hij een vrouw in stukjes gehakt heeft en haar vervolgens in het water gedumpd zou hebben. Nee schat, er is nu een giga onderzoek gaande naar de onopgelostte moord van Joanne Wilson waar jij het liefst Louis voor zag branden. Diezelfde persoon die meer dan waarschijnlijk de moord van Joanne op zijn geweten heeft levenslang in Engeland.
  Vreemd genoeg blijkt die persoon ook een vrindin gehad te hebben met de naam Carina die in omgeving Olympisch Stadion woonde.

  Ik ben aardig maar jij bent alles behalve aardig daarom noemde jij jezelf vroeger ook The Black Widow. Jij zinspeelt op wraak, geld en manipulatie. Daarbij kun jij heel slecht tegen je verlies.

  Maar er komen donkere wolken aan Renetta!
  Het onderzoek dat nu loopt is geen KATTEPIS CAPIRE!

 6. #La Verita, ik realiseer mezelf net dat ik nog wat handgeschreven brieven van die dame met die Universitaire opleiding heb liggen. Vraag mezelf af welke universitaire opleiding zij heeft gevolgd. Volgens mij was dat aan de Universiteit voor Pseudologia Phantastica onder de hoede van hoogleraar Pinokkio. Veel personen die confabuleren volgen die opleiding. Je hoeft geen kennis van de Nederlandse taal in geschrift te hebben.

  Maar ja laat ik niet al te onaardig worden of overkomen want het kan betrekking hebben op een cognitieve stoornis van het geheugen die bij een hersenbeschadiging kan optreden.
  En als ik mezelf niet vergis dan werd zij op jonge leeftijd al flink op haar hoofd geslagen.

 7. Mensen die ik helemaal niet ken hebben hier van alles over mij te vertellen, maar hecht je daar nu echt waarde en geloof aan?
  Dat zou je niet moeten doen.
  Mocht je met mij willen praten dan wil ik je best mijn nummer geven. Maar niet hier zodat iedereen het kan lezen.
  Ook mag je bij mij langskomen, als er onduidelijkheden zijn die je graag helder wilt hebben,

  Ok dat is een hele goeie ! Doe dat dan ook de dingen ophelderen en wees eerlijk!!! En idd mensen hebben hier heel veel over jou te vertellen, maar het zijn wel mensen die jou kennen Renetta. Dit boek heeft nog een laatste deel, En ook jij wil het boek sluiten neem ik aan ??? Vrijheid is het mooiste wat er is denk daar aan!!! Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor zijn reacties positief of negatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *