Breaking News Renetta van der Meer

Geplaatst door

BREAKING NEWS MAN VAN RENETTA VAN DER MEER ALIAS CHANEL HOFMAN VEROORDEELD VOOR BEDREIGING/MISHANDELING VAN POLITIEAGENT(?)

Ja, lieve mensen ik heb weer nieuws.

Volgens een ingewijde bron zit de huidige man van Renetta van der Meer in de gevangenis voor het bedreigen/mishandelen van een politieagent(?)

Mijn grote vriendin ging direct op zoek naar een date.
Zij wilde namelijk mijn bron uitnodigen voor een ontmoeting en god weet wat nog meer.

Is zij wederom op zoek naar slachtoffers om haar huur te betalen?

Wie o wie gelooft deze vrouw nog? Pfft.. over lelijke heks gesproken. Jullie hebben gelijk.
Er zijn meerdere personen die mij gemaild hebben en haar van dicht bij hebben mogen meemaken.

Lees dit artikel:

De wereld van Renetta van der Meer

Nog een geheugensteuntje voor onze vrindin Renetta van der Meer.
Verderop een link met enkele citaten uit die verklaringen.

Naar aanleiding van “reacties op de veroordeling” wil ik zo langzamerhand het een en ander gaan publiceren. Het is te zot voor woorden dat niemand van het OM of de rechtbanken is opgevallen dat zij te maken hadden met verzinsels.

Renetta stelt dat ene Tante Marie in paniek Renetta opbelde omdat Louis lucht in zijn aderen zou hebben gespoten. In de verklaring staat dat Renetta wel eens gehoord zou hebben…..

Verders vertelde zij/Mark dat er niet meer aan een paal gedanst werd na de relatie met Rinus. Lees de verklaring en ontdek dat zij stiekem afsprak met een andere man en hem uitnodigde in een club waar zij werkte

In de verklaringen is Louis het ene moment niet verslaafd en het andere moment een alcoholist en junk.

Klik hier voor citaten verklaringen Renetta 2002

Vergelijk deze maar met het bericht van Renetta alias Mark

Klik hier voor bericht van Renetta

Renetta vertelt ook graag dat Louis haar naar het leven stond omdat zij niet meer van hem hield. De handgeschreven brieven van Renetta aan Louis vertellen iets heel anders.

Renetta, mocht je dit zelf ook lezen ga dan even nadenken over wat je de vader van Zoran hebt aangedaan. Geef gewoon toe dat je gelogen hebt en dingen moest verklaren. Zo moeilijk is dat toch niet?

33 reacties

 1. Weer een leuke opsteker: Renetta is weer op de vlucht. Jawel met man en kweek voor de schuldeisers. Mogelijk dat haar gedrag er iets mee van doen heeft????

 2. @peter.r – Weer op de vlucht? Zij blijft vluchten voor haar eigen schaduw! Waarom zij haar leven niet een stuk aangenamer maakt, door gewoon publiekelijk te vertellen dat zij voor het karretje werd gespannen om Louis te laten veroordelen is mij een raadsel. Geld is een tijdelijke pleister op de wond, je geweten draag je een levenlang met je mee!

  Renetta het is nog niet te laat! Zuiver je geest en ziel!

 3. Tijdens de afwezigheid van haar pooier/man (wegens verplichte vakantie haha)was het een komen en gaan van dure heren in nog duurdere autos. Heeft zo een aardig kapitaaltje opgebouwd. Maar rekeningen betalen ho maar. Nu lopen de schuldeisers de deuren plat. Inclusief de Kinderbescherming en de Leerplichtambtenaar

 4. @peter.r – Wie zijn beiden? Er zijn zoveel mannen en vrouwen in hun omgeving. Wat hebben beide, zij of hij jouw aangedaan dat je hen met de verkeerde gel tegen de haren instreek?

 5. Meid, meid, wat heb je, je in de nesten gewerkt. Er zal wel een deel van waar zijn, misschien ook niet, het is zo makkelijk iemand te oordelen op hun gedrag, tot die gene er zelf voor komt te staan, eens kijken hoe ze daar mee om gaan. ik ken haar niet persoonlijk, maar het is zo fijn om via dit medium met blubber te gooien, nou lieve mensen laat je allerslechtste kant maar lekker zien hoor

 6. Ik ken PeterFlow wel. Zijn naam is Peter Matthijssen en zijn beroep is management/directie. Hij zal haar(renetta)wel hebben gesproken op Netlog, Badoo of enig andere datingsite. Ik begrijp ook niet zo goed wat hij welke boodschap hij uitdraagt als hij haar persoonlijk niet kent. Wat ik opmaak uit zijn boodschap is dat zij (renetta)knap zielig aan het doen is en loopt te jammeren.

 7. Dit bedoel ik nou, zo jammer, iedereen mag hier zeggen wat hij wil, maar iedereen kruipt achter een rook gordijn weg. De waarheid is moeilijker te vatten dan menigeen zal kunnen voorstellen. Iedereen volgt zijn of haar hart met het geven van zijn, of haar mening. Gaat jou mening schuil achter rechtspraak, dan zijn die gebaseerd op feiten. Maar is het feitelijk wel het geen we na sterven. Lieve mensen wie er schuil gaat achter welke naam, doet er eigenlijk niet toe. Het is zo makkelijk met blubber te gooien gebaseerd op wat jou inzicht zou kunne zijn in deze zaak. Mijn boodschap is duidelijk, hoe erg wij het ook vinden, we hebben het hier over ene vorm van survivallen, een gebroken gezin en er zijn kinderen in het spel. Zet dat allemaal op een rij en we hebben hier een regelrecht drama. Wat zegt het dat ik mijn mening geef over wat zij had moeten doen en met wat voor heerschap zij zich ophoudt. Zoals iemand al opmerkte ene zuiver geweten, dat zou zij misschien ook wel willen, maar daar heb je heel veel wilskracht voor nodig en neem maar van mij aan dan moet je door de stront en geloof me, dat wil niemand.

 8. @peterflow – Peter, ik modereer niet en ik weet wie er achter die rookgordijnen schuilen. Je hebt het over een gebroken gezin waar kinderen in het spel zijn.

  Dat is dan wederzijds en stopt niet bij Renetta. Het land zit er vol mee.

  Als zij haar geld verdient in de prostitutie, paaldansen of wat dan ook dan moet zij dat voor zichzelf weten. Maar als je bij de recherche gaat verklaren dat je zo een net huisvrouwtje bent dan vertel je een leugen. En dat was niet haar eerste leugen! Er zijn meerdere personen voorgelogen geweest die daardoor diep in de problemen zijn gekomen en hadden kunnen komen.

  Daar heeft en had Renetta geen enkele empathie voor!

  Zij hoeft niet te leven zoals zij thans leeft!
  Zij kan haar geweten zuiveren en een rustig bestaan leiden wat tevens in het belang is van haar kinderen. Niet alleen haar kinderen, 1 van die kinderen is de zoon van Louis die ONTERECHT levenslang heeft gekregen. Mede door die foute bijdrage van Renetta! Louis heeft nog 2 kinderen waar NIET aan gedacht werd. Er is nooit nagedacht over de gevolgen!

  Misschien besefte Renetta op dat moment niet wat “levenslang” precies in hield.
  Of dacht Renetta dat het wel met een sisser zou aflopen.
  Zij heeft wel vaker ondoordachte acties ten uitvoer gelegd, dat blijkt ook wel uit het leven wat zij moet lijden.

  Laat zij haar geweten zuiveren en de waarheid vertellen dan zal ik haar helpen.
  Ik denkt dat zij beter af is met mijn hulp dan die van Jeugdzorg e.d. bij wie zij al meer dan 20 jaren door het stof en stront moet.

  Er is iemand onterecht veroordeeld tot levenslang waarbij een aantal sleutelfiguren een zeer dubieuze rol hebben gespeeld.
  Renetta weet dat dondersgoed.

  Zij moet eerst leren begrijpen dat ik niet voorniets een gevecht aan het leveren ben voor iemand die ten onrechte is veroordeeld.
  Mede daardoor zijn zoon Zoran al 13 jaar niet heeft mogen zien.
  Louis is zo ie zo stapelgek op kinderen en zag Joey ook als de zijne.

  Zelf ben ik ook moeder en weet dondersgoed wat “overleven” inhoudt.

  Renetta kan haar kans grijpen door met mij om de tafel te gaan zitten bij een advocaat.

 9. begrijp me goed ik praat haar actie’s en dergelijke absoluut niet goed. Dat jij vecht voor gerechtigheid is zeer nobel te noemen van je en ik mag bij deze hopen dat het je lukt. Er is niets zo triest als je vrijheid voor leugens te moeten slijten. Maar zoals je merkt heeft iedereen een ongezoute mening er over. Ik heb in mijn euforie ooit iets voor jongeren gedaan, namelijk een kraak actie gecoördineerd. Alles was binnen de grenzen van de wet gebeurt, zelfs lof van de politie werd ons gegeven. De jongeren hebben de actie naar drie dagen moeten staken, dit was in 2006, maar heden ten dagen, wordt er nog gereageerd op dat artikel. Mijn kinderen zijn in het commentaar betrokken, ik ben weg gezet als een grote oplichter van de gemeente en noem maar op. Dat is wat er gebeurt als je met deze materie te kakken komt. Ik mag dan ook hopen dat Renetta ondanks alles de juiste weg kan kiezen, ja hou trouwens op over jeugd zorg, want daar krijg ik een vieze smaak van in mijn mond. Kinderen in ene jeugd gevangenis stoppen omdat je geen plaats hebt voor opvang. Gebouwen plaatsten waar heel veel in zit behalve kinderen en dan een gebouw in Roosendaal waar ze gewoon aan hun lot over gelaten worden, maar wel subsidie voor vangen. Triest in en in triest en mij een man die alles voor de jongeren van Nederland over heeft de grond in boren omdat ik zogezegd niet bekwaam zou zijn. Het was daarom dat Renetta mijn aandacht trok en je mag weten ik heb te doen met haar, maar dat mag duidelijk zijn. Haar beweeg reden zal niet alleen gericht zijn op avontuur, maar op behoudt. Laat ik dat gezegd hebben

 10. Ik wilde nog even wat recht zetten, want namelijk staat me nog iets bij dat me wel van het hart moet. Ene Shane liet hier achter mijn naam en toedracht om met Renetta in contact te zijn, maar zoals ik het nu meerdere male heb bekeken, bekruipt mij het gevoel dat er hier spraken is, van wat mij ook overkomen is, namelijk zwart maken rij. Het bekruipt me het gevoel dat er hier mensen zich op de site, zich voordoen, als voorbeeldige burgers en toch zeker ook stoere opmerkingen. Als zouden ze het bed enzo gedeeld hebbende met haar. Ik kan haar nu alweer 4 jaar en heb haar inderdaad leren kennen op een of andere site, maar dat was een game en hield in zoveel mogelijk vrienden te maken. Ik ken haar als een lieve zorgzame moeder van vier kinderen, mocht zelfs het begin van een nieuw leven op de voet mogen volgen. Ze kan als geen ander Paaldansen en dat zal ze wel in een of andere Privé club gedaan hebben, boeiend, dat zegt niets voor de rest van haar inkomen en trouwens wat gaat dat ons alle aan. Ze heeft me regelmatig haar interieur laten zien en kan je mee geven, ze heeft stijl. Ook heeft deze vrouw een zeer hoge opleiding ( universitair ), maar heeft ze gekozen voor haar gezinnetje, soms gedwongen door de omstandigheden, maar heeft ook wel eens anders ervoor gestaan. Ja ze heeft inderdaad een relatie gehad met een hoog geplaatst zaken man. Maar in mijn roerige tijd, toen ik hard verlegen zat om een beetje begrip voor mijn acties, was zij een van de weinige die me gesteund heeft en trouwens nog wel doet. Ik had indertijd begrepen dat ze van het internet af moest, omdat ze kroongetuigen was in een zaak, die bedreigende proporties had. Ik meen me te herinneren dat je dan moet onderduiken. Ik reageer voor de laatste maal op deze site, met de hoop dat deze onzin mag ophouden, want wat voor zin heeft het iemand aan de schandpaal te nagelen, alsof je hier beter van wordt.
  Let wel ik steek voor niets of niemand mijn nek uit, dus afhakken heeft geen zin, ik spreek vanuit mijn ervaring, maar zeker gegrond op mijn mening. Die vrijheid heb ik, want andere hebben die ook. Ik veroordeel niemand en vindt het zeer kwalijk, dat te moeten zien gebeuren bij iemand die mij dierbaar is. Jaqueline begrijp me goed, wat jij denkt en doet, is ten alle tijden jou mening, als jij begaan bent met andere hun welzijn, zou het je sieren als je haar niet langer als hoer weg zet, of als profiteur, want ik ben zo arm als job, ik heb geen groot huis, laat staan een groot geldbedrag op de bank. Rijd een grote bus, maar dat is voor mijn werk en verder ben ik gewoon een vent zoals er zoveel zijn. Niet voor haar, ik noem haar naam opzettelijk niet, omdat dit zo hoort, maar voor haar ben ik wel bijzonder.
  Deze actie met deze site heeft mensen op een verkeerd spoor gebracht, of op andere gedachte gebracht, maar mij krijg je niet van gedachte veranderd. Ik gaf al eerder aan dat ik haar heel erg mag en dat blijft zo. Ik heb niet als zoveel hier beweren met haar het bed gedeeld, of iets in die richting. Maar haar warmte en oprechtheid, heeft mij geholpen, misschien zou je daar een voordeel uit kunnen halen. Ik ben een transparant iemand en heb weinig te verbergen, ook al denken vele van wel, ik denk dat het voor vele geld …………… wie de bal kaatst………….
  Zo laat dat gezegd zijn

  1. Beste Peter,

   Ik begrijp wat je bedoelt en het is mooi dat jij je warmte gevonden hebt.
   Teveel mensen moeten het zonder warmte doen.

   Ja, reacties zijn vaak minder leuk om te lezen maar ik ben van mening dat er voorbij gelopen wordt
   aan een persoon die al 13 jaar in een cel doorbrengt en daar tot zijn dood zijn leven moet slijten.

   Iedereen heeft zo zijn/haar eigen belangen, jij, ik en nog heel veel anderen.

   Hoezo moest zij van het internet af omdat zij kroongetuige was in een zaak?
   Zij was voordat er “levenslang” werd uitgesproken al opgenomen in een beschermingsplan.
   Nadien is zij weer ten tonele verschenen om als getuige op te treden.
   Hoezo bedreigende proporties?
   Niemand is uit op haar!
   Het enige wat ik graag hoor is de “waarheid” van Renetta over de periode van haar verhoor.
   Er is ontzettend geknoeid in die zaak.

   Feitelijk verschillen Renetta en ik niet zoveel van elkaar.
   We zijn allebei begaan met het welzijn van anderen.
   Ik hoop alleen dat zij zo onderhand onder ogen gaat zien dat Louis onterecht tot levenslang
   werd veroordeeld en dat zij dan net zo begaan is met zijn lot als die van jou en vele anderen.

   Ik heb Renetta ook geschreven dat ik echt wel begrijp dat zij haar verhaal wilde doen en dat
   ik niet twijfel aan het gegeven dat zij en Louis vaak ruzie hadden. Maar dat maak hem geen
   moordenaar!

   Het is heel simpel.
   Als je verklaart dat je van huisvrouw veranderde in kroegmoer dan lieg je!
   Wat Renetta doet voor de kost is helemaal niet zo belangrijk maar wordt wel belangrijk indien
   er tegenstrijdigheden in een aantal verklaringen opduiken.

   Het is wel heel erg simplistisch om te stellen dat door de site personen op het verkeerde spoor
   zijn gezet. Er zijn rechters en officieren van justitie en heel veel andere personen op het verkeerde
   spoor gezet door foutieve informatie, angst, wraak, misleiding, manipulatie en dreigementen.
   Eindresultaat: levenslang

   Dat heeft Louis NIET verdiend!
   Renetta weet dat Christine (ex van Louis) never blond haar had!
   Maar dat wordt wel door ene Wetzels verklaard en als bewijs opgevoerd!

   Renetta heeft niets te vrezen, voor niets en niemand!
   Dan zou ik haar nog te hulp schieten!

   Hier laat ik het bij.

   Mvrgr

   Jacqueline

 11. Beste Jackie,

  Voor het eerst bespeur ik een aardig tintje in jou schrijven.
  Had dit eerder gedaan en wij hadden wat mij betreft normaal en fatsoenlijk met elkaar kunnen spreken.
  Natuurlijk begrijp ik jou verdriet,het moet verschrikkelijk zijn als je van iemand houd om zo het leven te moeten delen met elkaar.
  Dat snap ik donders goed!

  Ik weet dat je overtuigd bent van zijn onschuld, helaas is dit geen waarheid, sorry maar ik kan er niets anders van maken.
  Natuurlijk had ik het ook liever anders gezien Jackie! Het is tenslotte de vader van mijn kind.
  En voor hem is dit ook moeilijk, want Zoran is een ontzettend lieve en gevoelige jongen.
  Hij is vandaag jarig 14 is die schat geworden

  Maar ik vind het bijzonder jammer dat je stelt dat ik een hoer zou zijn Jackie, want dat is absoluut niet waar.
  Ik heb na de tijd van Louis moeten vechten voor mijn kinderen, en dat is mij goed gelukt.
  Ja ik heb als paaldanseres gewerkt in een bordeel, maar dat maakt mij nog geen hoer Jackie.

  Ik moest mijn gezin redden, en dat is mij dermate goed gelukt dat wij nu in een prachtig huis wonen en de jongens alles hebben wat hun hartje begeert.
  Jackie, wat ik zeg meen ik oprecht, ik kwam enkele weken geleden even kijken op je site en hoorde op de achtergrond een liefdeslied, geloof het of niet maar de tranen sprongen in mijn ogen.
  Liefde overwint alles was je boodschap.
  Dat klopt, ik vond het erg verdrietig mag ik wel zeggen, want ik weet als geen ander hoe het is om van iemand intens te houden.

  Jackie was het maar waar dat Louis onschuldig was, dan had Zoran zijn vader nog, en jij je man thuis.
  Want dat gun ik je echt.
  Ik ben wel degelijk begaan met jou lot,maar haal mij niet zo door de stront dat heb ik niet verdiend Jackie.

  Mensen die ik helemaal niet ken hebben hier van alles over mij te vertellen, maar hecht je daar nu echt waarde en geloof aan?
  Dat zou je niet moeten doen.
  Mocht je met mij willen praten dan wil ik je best mijn nummer geven. Maar niet hier zodat iedereen het kan lezen.
  Ook mag je bij mij langskomen, als er onduidelijkheden zijn die je graag helder wilt hebben,

  PS ik weet niet wie gezegd heeft dat Christine blond is geweest maar dit klopt inderdaad niet!

  Met vriendelijke groet,

  Renetta van der Meer.

 12. Nogmaals gefeliciteerd.

  Ik houd het kort daar ik op het punt sta om even naar de supermarkt af te reizen.

  Als je de site goed had gelezen dat had je kunnen lezen dat er heel veel onderdelen in het dossier
  staan die niet stroken met zijn veroordeling.

  Zoals je zelf al zegt “een paaldanseres in een bordeel maakt mij nog geen hoer”

  Maar diezelfde conclusie kun je op Louis loslaten “het feit dat hij heeft aangebeld maakt hem geen moordenaar”

  Ook ik heb altijd moeten knokken voor mijn gezin en mijn kinderen dus ik weet waar je over praat.
  Noch heb ik fijne relaties achter de rug.

  Ja, ik knok voor de waarheid Renetta maar hij heeft NIET tegen jou gezegd dat hij een vrouw met
  2 kinderen vermoord heeft. Hij zou hooguit gezegd kunnen hebben dat hij daarvan verdacht werd.
  Verbale agressie maakt je geen moordenaar.

  De recherche was ook bij mij aan de deur en ik heb ze weggestuurd.
  Zij begonnen direct met een negatieve lading informatie over Louis.
  Louis heeft in het verleden tegen mij nog nooit een hand opgeheven!
  De recherche was vervolgens kwaad omdat zij mij niet om hun vingertje konden draaien.

  Al met al een hele vervelende situatie.

  Met vriendelijke groet,

  Jacqueline

 13. Beste Peter Matthijssen: Graag zou ik en denk ook wel anderen personen met mij wat uitleg willen hebben over jou teksten.Ik kan haar nu alweer 4 jaar en heb haar inderdaad leren kennen op een of andere site, maar dat was een game en hield in zoveel mogelijk vrienden te maken. ( Welke game? ) Ik ken haar als een lieve zorgzame moeder van vier kinderen
  ( 4 voorletters )mocht zelfs het begin van een nieuw leven op de voet mogen volgen. Ze kan als geen ander Paaldansen!
  ( Welk jaar ) Ze kan als geen ander Paaldansen! ( waar 1 letter van de plaats waar je dan geweest bent ) Ze heeft me regelmatig haar interieur laten zien en kan je mee geven, ze heeft stijl. ( Wat voor stijl? )Ja ze heeft inderdaad een relatie gehad met een hoog geplaatst zaken man. ( Welk jaar ) Ik heb niet als zoveel hier beweren met haar het bed gedeeld
  ( wat dan wel ) Er klopt geen ene reet van wat jij hier allemaal neerzet dus wees even duidelijk!!! Weten we tenminste zeker dat we niet weer met een leugenaar hebben te maken!!! Eens komt de waarheid toch boven water.

 14. Beste Jackie,

  Ik heb getracht je te helpen waar er voor jou onduidelijkheden zijn, ik ben ondanks jou zeer lage niveau richting mij zeer vriendelijk geweest in mijn laatste reactie, en jou notabene uitgenodigd.
  Maar als je alleen maar haat wilt blijven zaaien moet je dat maar doen, dit gaat niet eens meer over Louis, maar over mij!
  Als je begaan was met het lot van Louis had je op mijn eenmalige aanbod ingegaan.

  Maar met modder gooien vindt je leuker, het zij zo.
  Dan is dit de laatste keer dat ik deze scheld site heb bezocht, was van goede wil maar blijkbaar wil je niet anders dan mensen onderuit halen om er zelf beter van te worden.

  Vriendelijke groet,

  Renetta van der meer.

  PS Peter ik wil van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor jou lieve pleidooi.
  Je bent een schat.

 15. Beste La verita, of wat ever, wat geeft jou het recht een naam in te vullen die ik niet gebruik, maar die je klakkeloos over neemt van iemand die ook weer achter een rook gordijn schuild. Wat is de meerwaarde van het verhaal, over de achtergrond van de feiten. Leer lezen in mijn pleidooi en misschien kun je dan zien dat ik niet van plan ben het achterste van mijn tong te laten zien.

  Wat een gezeik hier allemaal, wat opgezet is als een informatief geheel, heeft het niveau gehaald als een of andere wensput met stront waar mensen hun genoegens uit willen halen. Zoals ik denk al aangegeven heb, doe ik hier niet aan mee. Laat iedereen in zijn waarde , was de boodschap en laat journalistiek aan mensen over die daar voor geleerd hebben.

  Met alle respect, wie zich aangesproken voelt, zal in die speigel moeten kijken, want ik oordeel niet, ik beschuldig niet, ik concludeer enkel.

  Als dat te veel van het goede is voor velen dan zij het zo, ik was mijn handen in de onschuld en wens niet mee genomen te worden in deze hele malafide scheld site

  De groeten PETERFLOW , duidelijk !

 16. @Renetta

  Hallo Renetta,

  Als personen reageren dan is dat hun goed recht.

  Je reageerde via de site en dan kun je reacties verwachten.
  Ik kan er niet veel aan doen als personen onaardig reageren.
  Zij zullen waarschijnlijk met bepaalde vragen zitten omdat zij het nodige met jou hebben meegemaakt.

  Als ik jouw reacties teruglees dan zijn er weinig onduidelijkheden besproken.
  Niet meer dan hoe jij je leven lijdt en welke misverstanden er kunnen ontstaan indien je als paaldanseres
  in een bordeel werkt. Dan word je al snel voor hoer uitgemaakt.

  Juist omdat ik het mezelf het lot van Louis aantrek ben ik niet op jouw uitnodiging ingegaan.
  Ik zit niet te wachten op een uitnodiging maar op de waarheid Renetta.

  Die scheldsite bestaat al een aantal jaartjes dus je gebruikt een slap excuus.

  Ik wens je het allerbeste maar ik adviseer je wel om zo nu en dan de site in de gaten te houden.
  Er zullen zo nu en dan updates volgen.

  Peter is inderdaad een schatje maar de eerlijkheid gebied dat hij de enige is die iets goeds te melden
  heeft over jou. Maar je kunt beter 1 vogel in de hand hebben dan 10 in de lucht.

  Mvrgr

  Jacqueline

 17. @peterflow

  Peter ik snap werkelijk niet waar jij zo boos om bent?
  Dit is zeker geen journalistieke site noch opgezet door een journalist.
  Het is een site die de nodige informatie verstrekt en waar de nodige reacties worden gegeven.
  Als dat jou niet bevalt, so be it.
  Ik weet wie La Verita is en misschien is deze persoon wel een van de gedupeerde uit het leven van Renetta. Het dan ook La Verita’s goedrecht om enige vraagtekens te plaatsen bij jouw verhaal.

  Ik zou zeggen bedankt voor je prachtige woorden en bijdragen maar zet in godsnaam die roze bril
  even af om vervolgens wat meer volwassenheid te tonen.

 18. Och Petertje toch! Het zal wel aan je naam liggen! (wensput met stront) Daar zit jij zeker in als ik al jou teksten zo door lees!ik was mijn handen in de onschuld en wens niet mee genomen te worden in deze hele malafide scheld site! Waar bemoei je je eigenlijk mee dan!!! Maar idd ik wens jou zeker een put vol!

  duidelijk !!! Peter VRIEZERD!!!

  Weet 1 ding wel de waarheid zal boven tafel komen!!!

 19. HEEY PETER UIT ROOSENDAAL!!! Weer een plus punt he!!! M.R Matthijssen!!! Jij mengt je zelf in een bepaalde kring en dat komt je zeker niet ten goede!!! dit is absoluut geen bedreiging!!! Maar ik zal je wel een belofte doen , het balletje gaat steeds verder rollen . VOOR JOU EEN VRAAG EN VOOR MIJ EEN WEET! Maar ik zal mijn vragen naar jou toe even beantwoorden: Game is badoo,tagged of netlog! 4 voorletters vroeg ik je! M,J,Z en 1 van de melkboer!!!Ze kan als geen ander Paaldansen! 2007!!! waar 1 letter van de plaats waar je dan geweest bent ) DE L VAN LAREN SUKKEL!!! Wil je nog verder met mij gaan??? Bij deze doe ik jou een belofte meng je hier niet verder in!!! Of jullie zijn 2 van 1 !!! Wat jullie teksten betreffen dan. De waarheid komt toch boven tafel!!! En ik doe je nu de groeten of ontvang je dat niet in die stront put van je!!!

 20. @la verita – Peter zal denk ik niet meer reageren maar je weet maar nooit. Typerend is toch wel die plotselinge ommezwaai van Renetta. Jammer dat zij als “dame” met een “universitaire opleiding” moeite heeft met lezen, analyseren en waarheidsvinding. Van de relaties die ik tot nu toe gesproken kan ik niets anders concluderen dan dat zij eeuwig huurschulden heeft. En dat er daadwerkelijk betaald is voor bepaalde diensten. Maar dat vind ik niet het belangrijkste. Er zit een bepaald patroon in haar gedragingen en wijze van manipuleren.

  Dat is gebleken uit het verleden maar ook uit het heden.

  Renetta kent angst maar die angst heeft met haar eigen geweten te maken en die zwarte schaduw die over haar leven hangt. Kan komen omdat zij vaak jointjes rookte. Een vaak bezochte coffeeshop was gelegen aan de Marnixstraat.

  Mijn conclusie is dat zij Louis kwijtraakte doordat zij samen vaak ruzie hadden.
  Louis zat veel bij Paula en zo nu en dan verbleef hij in zijn eigen woning t.o. Paula.
  Louis wilde NIET MEER bij Renetta wonen ondanks dat er een kind in het spel was.

  Dat kon Renetta niet verkroppen en haar wraakzuchtige bezitterigheid nam de overhand.
  Wat volgde was een mishandeling en verkrachting die volgens het boekje in scene gezet werd.
  Daar kreeg Louis 6 jaar voor!

  Dan begint de realiteit vorm te krijgen en Renetta wordt bang.
  Louis zou begin 2002 vrij komen.
  Renetta moet een list verzinnen.
  De eerste list is dat zij ging bellen met de politie om te vertellen dat zij “TE HOREN” had gekregen dat Louis tegen medegedetineerden gezegd zou hebben dat hij haar tieten eraf zou snijden als hij vrij man is.

  Zij was bang en vroeg om hulp!

  De opmerking “ik snij je tieten eraf” is in een veel vroeger stadium geroepen.
  Renetta stond zowat naakt op de bar te dansen toen Louis dat cafe binnen kwam stappen.
  Hij heeft haar toen boos van de bar af laten komen en die eerder genoemde opmerking gemaakt.

  Louis is ooit met Renetta bij haar opa op bezoek gegaan.
  Raad eens waar die opa woonde? Argonautenstraat!
  Ja, in dezelfde straat als waar Corinne en haar 2 kinderen werden omgebracht.

  In de jaren dat Louis gedetineerd zat heeft Renetta het een en ander te horen gekregen.
  Zij schijnt toen een of andere journalist benaderd te hebben maar die blijkt haar te hebben doorverwezen naar Peter R de Vries. Naar wat ik begrepen heb heeft de Vries begin 2001 een mailtje ontvangen van een vrouw over de zaak Bolhaar. Of dat mailtje van Renetta was weet ik niet.

  De recherche is blij met Renetta en plots begint de ellende van manipuleren van getuigen, deals sluiten met getuigen etc. etc.

 21. Denk ook niet dat hij nu nog zal reageren , Maar je weet het nooit! En weet je wat nou zo verdomd toevallig is hij heeft haar van dichtbij meegemaakt en de stommeling begrijpt het nog steeds niet. Of zou hij niet alleen een put hebben maar een brein vol, ik denk het laatste.Paal dansen was toch voorspel wat heeft hij daarna mee gemaakt dan ,of kon peter het zich verder niet bekostigen na de bar , en had hij al1 maar die 35 euro om binnen te komen en zich daar verder te bezatten! BIJ DEZE ZEG IK JE BENT ECHT EEN PUT VOL PETER!!! WAARDELOZE KWAL! OF ZITTEN HIER TOEVALLIG 2 MENSEN ONDER 1 NAAM!!! JULLIE KOMEN TOCH ALLEMAAL AAN DE BEURT!!! GEEN BEDREIGING IN DIT GEVAL MAAR WEL EEN BELOFTE VOOR 100%!!! Een fijne avond allemaal voor de gene die hier wel een normale tekst neer kunnen zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *