De wereld van Renetta van der Meer

Geplaatst door

KLIK OP HET PLAATJE VAN PINOKKIO.
Er wordt een nieuw venster geopend.
Nadat het filmpje is geladen kun je rechtsboven gebruik maken van een schuifje om in te zoomen.
Naast dat schuifje zie je dat het filmpje uit 8 pagina’s bestaat.
Zie voorbeeld:

Geniet ervan sommige dingen duren maar even of niet dan Renetta?

8 reacties

 1. Ik wist het vuile rat dat je er bent peter!!! Hier kon je natuurlijk alle kanten mee op, Maar een dame met een wat minder bedeeld uiterlijk daar zag je niks in. Trek daar zelf je conclusie maar uit. p.s wist niet dat je het zo fijn vond om bespuwt,geslagen en een midden vorm van sm aan jou seksuele genoegen toe te voegen! ( VRIEZERD )

 2. Ik heb het allemaal uitvoerg bekeken incluis het gehele dossier en de PV:s en ben ernstig geschokt, binnenkort zal ik alle tegenstrijdigheden onrechtmatigheden etc. uitvoerig uitwerken.
  Zodat u daar dan weer bij de ojv een procesverbaal kan laten opmaken.

 3. Voor allen:

  Hieronder een reactie die geplaatst is onder de kop INTERVIEW.
  De reactie is afkomstig van Jaap.

  “hoi jac ik heb alles gelezen ook van die rennetta het is echt misselijk makend wat die teef zegt over lou. ze lag idd te wippen in de spreeuw dat heb ik van meerdere personen gehoord en gezien alsje op een biertje zat te wachten moest dat mormel eerst van achter komen uit dat zogenaamde kantoor dat mokkel moet haar ogen uit haar kop schamen wat ze lou heeft aangedaan en die worstenman ook wat een schoft is die vent.
  nou jac veel sterkte met jullie strijd en degroeten aan lou
  groetjes jaap”

 4. Mijn reactie op Jaap:

  “Ik heb jouw bijdrage ietwat verbeterd. Jaap, ik zal de groeten aan Louis doen. Het kan kort of lang duren, de waarheid zal boven water komen m.b.t Renetta van der Meer en haar dubieuze verklaringen, zo ook haar dubieuze rol in die veroordeling.
  Haar leven is een grote smeerboel vol leugens en het ophitsen van mensen.

  De recherche heeft ook een zeer dubieuze rol gespeeld in die veroordeling
  Gewoon te smerig voor woorden!
  Het behoeft geen betoog dat dit soort mensen geen gelukkig leven leiden.
  Ze worden achtervolgd door ziekten en verderf. Believe me.

  Er zat een rechercheur tussen die continue twijfels en vragen had maar die moest zijn smoel houden.”

 5. De klucht wordt steeds groter nietwaar? Wat een partij onzin schrijft ook die Mark…een Angel zonder een cent op zak? Iemand veroordelen voor het bezoek aan een hoer en er zelf mee samenwonen?

  Hoe kan het toch dat mannen van sommige vrouwen alles geloven? Hebben vrouwen dan toch de eigenlijke macht? Of zijn die kerels niet in staat een echte vrouw van een smerige bitch te onderscheiden? Het zal. Nu acht ik Petertje helemaal niet in staat tot rechtvaardige dingen. Hij is alleen wel goed in het doen net alsof.

  Je zegt, ergens, dat Louis om wat ie is, beschuldigd wordt van de moord op Bolhaar. De reputatie die de Vries heeft (bij mensen die niet zo heel diep nadenken, denk ca 75% van Nederland) zorgt er dan weer voor dat hij wel ‘gelijk moet hebben’.
  Doe 5 keer iets goed, dan valt niemand over de 6e keer die fout gaat.

  Waar ken ik dat van…alleen andersom…WHEN WE DO RIGHT, NOBODY REMEMBERS, IF WE DO WRONG, NOBODY FORGETS!

 6. Heey jackie wat je allemaal voor nonsens over mij schrijft zal me een worst wezen. maar een vermoorde moeder door het slijk heen trekken dat zij er meerdere relaties op nahield zegt weer wat over je.

  Je bent een zielenpiet.

  Nou dit was het weer meer aandacht ben je niet waard.

  Groetjes aan al je nepgasten die je zelf bent. hahahaha Al het commentaar geef je zelf hahaha heb ik ook uit betrouwbare bron. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *