Peter R de Vries zijn wereld draait door

Geplaatst door

 

In DWDD staan de uitgever van het boek van Maria Mosterd en onze speurneus Peter R de Vries lijnrecht tegenover elkaar. Peter R Stampertje wil hoe dan ook zijn zin hebben. De uitgever Chris ten Kate is zooooo fout in de ogen van de Vries. Er is niets gechecked, er zijn geen kritische vragen gesteld, het is fictie en geen non-fictie. De uitgever heeft miljoenen euro’s verdiend en ga zo maar door.

Hoeveel boeken heeft Peter R de Vries wel niet geschreven zonder dubbelcheck en met nat modderig vingerwerk.
Hoeveel heeft Peter R de Vries daar aan verdiend? Om het nog maar niet te hebben over al die “niet kloppende” uitzendingen die in de huiskamers  gedeponeerd werden.

Wat ben je toch een zielige man Peter en je moet jezelf eens terugzien in je non-verbale communicatie bij Mathijs.

 

Bekijk hier je uitzendingen terug in de zaak Bolhaar.
Wat heb jij gechecked dan, hoe vaak Peter?
Je wist niet hoe snel je bij Renetta aan moest kloppen en haar voor moest dragen aan de politie maar daar is het ook bij gebleven. NIETS DUBBELCHECK, NIETS KRITISCHE VRAGEN EN NIETS HOOR EN WEDERHOOR.

Het enige wat voor jou gold was een scoop en een veer in je reet.

Niet de eerste keer dat je zonder kritische vragen, dubbelcheck en diepgaand onderzoek personen in beeld brengt en afschildert als monsters, moordenaars en criminelen. Vervolgens neem je niet eens de moeite om je site aan te passen. Wie is hier nou misdadig?

 

 

5 reacties

 1. Even voor Peter Air, ik heb zwart op wit een geschreven artikel van jou in de Panorama 1984

  Dat ik als eigenaar van de Kit Kat, (gaat er al een lampje branden vieze leugenaar) verantwoordelijk was voor de moorden op o.a de Gebroeders F. en EXECUTIES vanuit de Rotterdamse onderwereld op de Haagse onderwereld uitvoerde. Lul, toen belde jij ook niet om te checken en je zat er zo gigantisch naast stuk onbenul, dat jij beter voortaan je bek dicht kan houden.

 2. Geachte Mevrouw,

  Als ik u eeen tip mag geven zou ik een civielezaak tegen dhr.de Vries en Endemol opstarten aangezien de website eigendom is van Endemol.

  Behalve het feit dat de informatie berust op een onwaarheidsgehalte is hier sprake van Laster en Smaad.

  Ik wens u heel veel succes tegen deze vorm van terreur en onrecht.

 3. Origineel gepost door MichaelEven voor Peter Air, ik heb zwart op wit een geschreven artikel van jou in de Panorama 1984

  Dat ik als eigenaar van de Kit Kat, (gaat er al een lampje branden vieze leugenaar) verantwoordelijk was voor de moorden op o.a de Gebroeders F. en EXECUTIES vanuit de Rotterdamse onderwereld op de Haagse onderwereld uitvoerde. Lul, toen belde jij ook niet om te checken en je zat er zo gigantisch naast stuk onbenul, dat jij beter voortaan je bek dicht kan houden.

  Geachte Michael

  Wilt u die artikel online zetten zodat iedereen kan zien dat dhr.de Vries dus duidelijk manipuleerd met de feiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *