Jack de Vries’ Melissa is ‘manneneter’

Geplaatst door

 

In de Telegraaf door Wilma Nanninga
AMSTERDAM – Melissa houdt van machtige mannen. Staatssecretaris Jack de Vries (42) was dan ook onweerstaanbaar voor zijn 30-jarige blonde minnares. De beste vriend van haar ex-geliefde praat openhartig: „Jack is niet haar eerste minnaar. Haar ex heeft drie jaar met haar samengewoond. Ze heeft hem vier keer eerder bedrogen.”

De verhouding tussen de staatssecretaris en Melissa begon vorig jaar april”, vertelt de vriend van de 32-jarige jachtvlieger. „Die affaire was de reden dat hij zijn relatie met haar beëindigde. Het is cynisch. Jack zegt altijd dat hij zo goed voor zijn personeel zorgt. Toen mijn vriend afgelopen augustus terugkwam uit Oeroezgan, bleek hoe goed hij voor diens vrouw had gezorgd. Hij voelde zich zo belazerd.”

De ex merkte aan zijn vrouw dat er iets loos was. „Hij keek in haar mobiele telefoon. Daarin zaten talloze sms’jes van Jack. De staatssecretaris was daarin bepaald niet zakelijk. Hij was er kapot van. Het is ook zijn baas. Hij is toen uiteindelijk bij haar weggegaan.”

„Iets wat Melissa nooit had verwacht. Ze bleef tegen hem ontkennen, maar toen hij haar met de sms’jes confronteerde, kon ze natuurlijk niks meer zeggen. Het was misschien niet zo chic van hem om in haar berichten te kijken, maar Melissa had hem al eerder bedrogen.” De vriend: „Tegen vriendinnen bleek ze trouwens minder discreet te zijn geweest. Die meisjes gaven toe dat Melissa graag vertelde over Jack met zijn vlotte babbel en zelfs regelmatig met hem in het uitgaansleven te zien was… Ze was trots op haar verhouding. Melissa is, denk ik, gevallen voor de staatssecretaris om zijn positie. Ze kijkt graag tegen mannen op.”

Partnerschap

Melissa heeft nog altijd een geregistreerd partnerschap met haar ex: „Ze weigert dat te verbreken. Ze zijn al tijden met advocaten aan het touwtrekken. Melissa is dol op geld. Ze houdt van mooie kleren en uitgaan. En hij verdient meer dan zij. Dus ze wil alimentatie. Maar hij vindt dat onzin. Ze heeft een goedbetaalde baan, en ze hebben gelukkig geen kinderen. Bovendien heeft hij een hele lieve nieuwe vriendin. Het zou voor Melissa en hem beter zijn verder te gaan met hun leven.”

Melissa is in de zomer van 2007 militair assistent geworden van de staatssecretaris. „Dat betekent dat ze al zijn reizen en zeg maar alle logistiek organiseert. De verhouding is begonnen tijdens een reis naar het Verre Oosten”, zegt de vriend. „Dat was in april vorig jaar.” De blonde minnares werd zelf in de loop van de tijd steeds nonchalanter over haar verhouding. Op 15 december schreef ze op haar Twitter-pagina op internet: Soms ken je iemand na een relatief korte tijd zo goed dat je je afvraagt of je betrokkene in je vorig leven al vaak hebt ontmoet…

En op een recente reis naar Oeroezgan vergezelde ze de staatssecretaris toen Jan Smit er ging zingen voor de troepen. Daar viel al op hoe innig de twee met elkaar omgingen. Een reisgenoot: „In die militaire kampen slaap je in containers. De militair assistente lag altijd samen met de staatssecretaris in een container. Ze wisselden overdag een soort van intieme blikken uit. Dat vonden we al vreemd, maar daar heb je het dan niet over. De staatssecretaris is getrouwd en heeft twee jonge zonen. Dus je zoekt er niks meer achter dan een goede verstandhouding. We knepen ook maar een oogje dicht toen ze in het vliegtuig terug, op stoelen naast elkaar, onder één deken lagen.”

Mooie dame

Melissa is een mooie dame met niet alledaagse voorkeuren. Ze houdt volgens haar Hyves-pagina op internet van de lingerie van Marlies Dekkers, drinkt graag Moët & Chandon-champagne en is dol op sashimi en sushi. Om fit te blijven doet de blondine aan spinning en bodypump. Haar beste Hyves-vrienden beschermen haar, nu de affaire op straat ligt. „Ik vind het vervelend iets te zeggen over hun relatie”, zegt een aantal van hen.

Lied

Zelf laat ze haar gevoel via de digitale snelweg spreken. Melissa plaatste gistermiddag het lied Bleeding Love van Leona Lewis op haar Hyves-pagina. Waarschijnlijk als reactie op het uitlekken van het nieuws.

Jack zegt dat hij betreurt dat de problemen nu op deze wijze naar buiten zijn gekomen, „vooral voor mijn gezin en naaste omgeving”. „Ik erken dat de oorzaak is gelegen in een relatie op de werkvloer. Om die reden is al eerder besloten deze werkverhouding te beëindigen. Ik wil de komende tijd gebruiken om te zoeken naar een goede oplossing voor onze privésituatie”, zo staat in een verklaring.

 

Nou Renetta, je weet nu waar je wezen moet om al je tekortkomingen te verwezenlijken. Bel gewoon even met dhr. de Vries (een niet al te onbekende naam voor je) en vraag of je een paar weekjes kan paaltje rijden in Afghanistan. Gewoon even via je contacten bij het Ministerie een afspraakje maken.

Eén reactie

  1. Met modder gooien achteraf is altijd makkelijk als jezelf nooit fouten maakt!!!! Maar om je 4x door je vrouw te laten bedriegen is natuurlijk wel stom, zeker nooit gehoord van die ezel en die steen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *