Peter R de Vries is rijp voor een psychiater

Geplaatst door

 

 

De Moraalridders hadden Peter R de Vries te gast die nog steeds niet kon verkroppen dat hij ZIJN uitzending zoals HIJ die gemaakt had niet mocht uitzenden. Volgen Peter R de Vries zijn er consumenten programma’s die ook met een verborgen camera ondernemers filmen die niet eens veroordeeld zijn. ” Onschuldige burgers die mogelijk verdacht zijn! Personen die niet eens voor de rechter geweest zijn!”

 

 

Huh….hoorde ik dat goed? Kwam dat uit de mond van de man die velen middels zijn verborgen camera publiekelijk veroordeelde? De man die figuranten, tekstballonnetjes en misleidende informatie bij miljoenen kijkers op de beeldbuis plakte? Of zijn we Joran van de Sloot vergeten? De Nuenense arts? Louis Hagemann? Lucia de B? Ik noem er maar een paar voor het gemak.

Hoe durft deze anaalridder zijn eigen straatje schoon te vegen op televisie? Peter, volgens mij ben je teveel hersencellen armer geworden. Je bent in mijn ogen knettergek! Is je geweten op hol geslagen? Moet haast wel.

Dat krijg je ervan Peter als je mensen loopt te naaien. Eens wordt je teruggenaaid of gaat je geweten knagen.

 

Deze ruimte is gereserveerd voor weer een prachtige uitzending van mijn held in tranen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *