Peter R de Vries, Koos H en Fred Teeven

Geplaatst door

 

EFFE WAKKER WORDEN DEN HAAG!!

Allereerst wil ik vertellen dat de uitzending deel III Koos H mij beter beviel dan de uitzendingen daarvoor. Geen stemmingmakerij en er vond een soort van hoor/wederhoor plaats.

Na de uitzending was het even de beurt aan Fred Teeven.

Wat mij dan weer opvalt is dat men het “gebeuren” wederom in een cocon wil verpakken alszijnde een vreselijke gebeurtenis uit het verleden. Waarbij alleen de rol van vieze-president Stolk in het vizier gehouden wordt. Daar waar heel veel meer personen een dubieuze rol hebben gespeeld.

HET SPEELT VANDAAG DE DAG NOG STEEDS DUS HET MOET NIET OPHOUDEN BIJ EEN ONDERZOEKJE NAAR DE REEDS OVERLEDEN VIEZE-PRESIDENT STOLK! ALLES WAAR DE NODIGE GERUCHTEN, BERICHTEN EN VRAAGTEKENS GEPLAATST KUNNEN WORDEN VERDIENEN  EEN GEDEGEN ONDERZOEK, WAARBIJ MEN DAN OOK ZENDTIJD VOOR VRIJ MOET MAKEN!!
HET GAAT ONS ALLEN AAN!

Waarom werd er niet of nauwelijks gesproken over de “doodsbedreiging” door oud AG Feber waarbij de BvD aanwezig was? Lieve mensen dat gebeurt heden ten dagen nog steeds. (ex)Deliquenten worden nog steeds bedreigd! Ongeacht het delict. Vandaar ook dat men spreekt over “privacy” die in het geding lag en nog steeds ligt. Dat mag dan bij het grote publiek gevoelig liggen (bij mij trouwens ook) maar als Koos H de dood in wordt gejaagd dan lopen wij het risico nog meer informatie mis te lopen.

Van Asperen die de zaak Lucia de B bijwoonde dient op staande voet gedegradeerd te worden!
Oud Ministers van Justitie en de huidige Minister van Justitie dienen allen op het matje te worden geroepen!

Ik hoor oud minister van justitie Donner nog roepen “Er is geen eens rook, laat staan vuur”
De zaak Baybasin lag daar aan ten grondslag. Ook Baybasin kreeg bezoek van een topambtenaar van Justitie en wel de hoogste baas. Een topambtenaar die ook verdacht wordt van kindermisbruik. Hoe zit dat dan heer de Vries en heer Teeven? Of moeten wij wachten tot hij met pensioen is?

Lees hier verder  over de Zaak Baybasin , hier Micha op pad en hier

 

4 reacties

  1. En wat te denken dat deze oud- advocaat Feber ook op bezoek is geweest bij “Karate Bob’!
    Bij Peter R is slechts een gedeelte van de waarheid naar boven gekomen!

  2. Lees het boek Nederlands maffia van ‘Karate Bob’ uit 1985 daarin komt Koos H. uitgebreid aan bod. (www.internetnovineserbske.spaces.live.com). Voor verdere informatie zie de interessante discussies op Klokkenluideronline.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *