Karate Bob – Koos H – Peter R de Vries

Geplaatst door

 

Hieronder passages van Slobodan Mitric alias Karate Bob die al het een en ander in zijn boek de revu liet passeren m.b.t. Koos H. en de vieze-president Mr. Stolk.

 

 Dr. Troublemaker en Erik van Kampen in het Haagse Bos – Zomer 1978 …

 Koos Hertogs en Dr. Troublemaker in het Haagse Bos – Zomer 1978 …

Koos was lid van een van de meest gevaarlijke, terroristische internationale bendes die onder de IDB opereerde. Hun doel was een paar staatsgrepen in Afrika te plegen en een minister-president te liquideren. Ze hadden 100 zware jongens en 10 miljoen dollar beschikbaar gesteld … WACE in samenwerking met de Nederlandse contra-inlichtingendienst heeft dit verhinderd. Maar het is Dr. Troublemaker niet door de Nederlandse regering in dank afgenomen dat hij in het hart van die bende heeft kunnen komen – en de hele contra-operatie leidde onder andere met Hans Teengs Gerritsen…. Om de zaak onder tafel te schuiven heeft de Nederlandse regering Koos beschuldigd van kindermoorden. Toen Dr. Troublemaker protesteerde werd hij er ook van beschuldigd dat hij zogenaamd tientallen Nederlandse prostituées en vrouwen van topcriminelen verkracht zou hebben. In zijn roman Nederland’s Maffia heeft Dr. Troublemaker 10 procent van al die smerige praktijken van de corrupte Nederlandse overheid beschreven… Dus 90 procent zal in andere boeken aan het wereldpubliek gepresenteerd worden – indien Dr. Troublemaker in leven blijft…

BOEK NEDERLANDS MAFFIA
geschreven door Slobodan Mitric alias Karate Bob 1985

Koos Hertogs (1949), zie: S.R. Mitric Nederland’s Maffia 1985, p.147-148 en 291-297, 299, 303-306, 337-340, 346; S.R. Mitric De Gouden Tip 2008, p.233

Boek “De Gouden Tip” 2008

http://www.willehalm.nl/degoudentip.htm

– Hans Teengs Gerritsen (1907-1990), zie De Gouden Tip, p. 70, 157, 242, 245, 276 en 281

– Dr. Troublemaker (1948), zie: De Gouden Tip

– IDB, Inlichtingendienst buitenland, nu: AIVD, Dienst Inlichtingen Buitenland

– WACE, World Atomic Contra Espionage, zie De Gouden Tip

Het ging over meer dan 20 moorden …

Kinderen werden op bestelling gebracht naar rijke en invloedrijke klanten – sommigen waren zelfs ministers…

Indien een meisje gevaar bracht om te praten werd ze vermoord…

Indien de echte waarheid naar boven zal komen, denk ik dat Nederland uit elkaar zal vallen..

Door mij ermee te bemoeien in 1980-91 en bij de politie te Drenthe een verklaring af te leggen werd mij de mond gesnoerd… toen volgde een serie valse verklaringen dat ik zogenaamd tientallen prostituées verkracht zou hebben… Dat alles werd door zeer hoge Nederlanders geensceneerd… Met Koos Hertogs werd een deal gesloten.. Indien hij zijn mond zou houden dan zou hij vervroegd vrijgelaten worden… Koos is een pionnetje in het gehele spel… Ik ken hem vanaf het jaar 1974 toen hij voor een klein vergrijp vastzat in Scheveningen… Later had ik zeer veel contacten met hem… Hij kwam ook bij mij op bezoek in de gevangenis en ook heb ik hem vaak buiten ontmoet omdat ik in die tijd (vanaf 1975 tot 1979) toen ik in Scheveningen gevangen zat elke dag naar buiten mocht… Koos had mij alles in vertrouwen verteld voordat hij gearresteerd werd… Ik heb een advocaat in vertrouwen verteld over welke hoge persoon het ging, want ik vond dat de mensheid zoiets niet mocht tolereren.. Tenslotte waren het allemaal onschuldige kinderen die door die gevaarlijke pedofiele bende werd misbruikt en dan nog vermoord.. Die advocaat adviseerde mij om mijn mond te houden… Alleen daardoor werd ik in 1977 ongewenst vreemdeling verklaard, maar mocht tot 1979 toch elke dag naar buiten gaan.. Pas toen ik vertelde dat ik van plan was een roman over deze gruwelijke dingen te schrijven werd ik nota bene naar de Mesdagkliniek overgebracht door koninklijke lijfwachten die een functie hadden als arrestatieteam (lees: liquidatieteam).. Nadat ik beloofd had dat ik die hoogste persoon niet in mijn romans zou noemen werd ik vrijgelaten uit de Mesdagkliniek, maar dan wel weer geisoleerd in het Huis van Bewaring te Maastricht.. En toen de BVD mij de belofte had gegeven dat alles goed zou komen indien ik beloofde mijn mond te houden, werd ik door BVD’er Kuiper naar de gevangenis in Esserheem gebracht.. Daar mocht ik weer mijn auto hebben en naar buiten gaan wanneer ik wilde… Toen Koos gearresteerd werd ergens in 1981 of 1982, ik weet niet precies wanneer, heb ik bij de politie een verklaring afgelegd dat hij onschuldig is.. Maar toen begon een echte heksenjacht… Tientallen politieagenten van het arrestatieteam onder leiding van Arjo de Jong hebben mij in de gevangenis aangevallen met getrokken wapens… Ook dreigden zij mij dood te schieten indien ik die very important person zou noemen… Ook procureur-generaal Feber heeft mij bedreigd met de dood indien ik de waarheid zou publiceren… Ik heb een gedeelte van de hele affaire beschreven in de roman Nederland’s Maffia…

De toppersoon die alle touwtjes in handen heeft mocht ik niet noemen.. Wie weet komt ooit Nederland’s Maffia 2 uit..

Wat betreft Peter R. de Vries: hij is een vriend van die invloedrijke personen die hem ook grote pakken geld hebben gegeven en zijn doel is om alle schuld en blaam in de schoenen van Koos Hertogs te schuiven.. Koos is geen lieverdje… een zeer ordinaire en geraffineerde veiligheidsdienstman… erger dan welke echte crimineel ook.. Maar hij heeft meer dan genoeg gezeten voor zijn aandeel in deze hele affaire…

Ik denk dat men hem nu voor altijd van deze wereld wil doen verdwijnen.. Vooral omdat de maffia de topfiguur in deze affaire al jaren chanteert en ze Koos Hertogs niet meer nodig hebben.. Het zou jammer zijn, want Koos weet te veel en met een eerlijk proces zal hij tenminste de mensheid van dienst zijn indien hij kan getuigen… Koos kent ook de topfiguur in de plutoniumzaak…

Koos fungeerde tussen die Nederlandse topambtenaar en mij die van plan waren om een president in Afrika te liquideren – natuurlijk wisten ze niet dat ik toen al bij Reserve Police International zat en ze dachten dat ik een liquidatieagent was..

Jullie Nederlanders moesten je schamen… alle rotzooi in deze wereld in de laatste dertig jaar komt van jullie corrupte geheime diensten…

Wat betreft mr. Stolk: hij is niet zo’n belangrijke persoon geweest in die kindermoorden.. het is iemand anders met veel meer macht.. en die leeft nog!!!

Mr. H.R.G. Feber (1936), zie: S.R. Mitric, De Gouden Tip 2008, p.322

Koos Hertogs (1949), zie: S.R. Mitric Nederland’s Maffia 1985

 

Arjo de Jong (1954), zie: De Gouden Tip, p.240

Ebel Kuiper ( ), zie: Nederland’s Maffia

Mr. C. Stolk (1916-2004), zie: Nederland’s Maffia 1985

 Peter R. de Vries (1956), zie: De Gouden Tip 2008, p.190

BVD heet nu: AIVD

RPI, Reserve Police International, zie: De Gouden Tip 2008

 

Bron: Lees het hier

Ter aanvulling een kennismaking met O.v.J de Wit te Amsterdam die naar lijkt personen te laten arresteren voor “verkrachtingen”. Klinkt mij bekend in de oren!

Passage uit het boek “De Gouden Tip” 2008
Hoofdstuk 113

HOOFDSTUK 113

Op de parkeerplaats achter hotel Bloemendaal wemelt het van geüniformeerde en tot de tanden bewapende politiemannen in kogelvrije vesten. Twee elegant geklede heren in burgerkleding benaderen de speurneuzen. “Zijn jullie de privédetectives Dr. Troublemaker en Eigeman?”

Dr. Troublemaker knikt en schudt de hand met een van hen. “Ja! En jullie zijn, neem ik aan, rijksrechercheurs Lateveer en Klück?”

“Nee! Waarom?”

“We hebben een afspraak met hen,” voegt Johan toe.

De andere heer in burgerkleding stapt naar voren: “We zijn rechercheurs uit Haarlem.”

Dr. Troublemaker kijkt benieuwd naar het tiental geüniformeerde politiemannen. Hij herkent het hoofd van de politie dat hen gisterennacht uit zijn bureau gooide en knikt als teken van begroeting. De politieman werpt hem een afkeurende blik toe.

“Kijk eens Johan!” zegt Dr. Troublemaker tegen zijn partner. “Onze ‘vriend’ is hier!”

Johan trekt een lelijk gezicht “Ja dat zie ik!”

“Dr. Troublemaker, het spijt ons,” zegt een van de rechercheurs, “maar we moeten u arresteren.”

In eerste instantie denkend dat het een geintje is, strekt Dr. Troublemaker zijn armen uit.” Gaat uw gang!”

De commandant van het politiebureau komt dichterbij en doet hem handboeien om.

“Hé, en nou ga je achter de corrupte politieman aan!” Maar Dr. Troublemaker realiseert zich maar al te goed dat het geen geintje is. “Maak je geen zorgen, sheriff!” zegt hij tandenknarsend. “Ik heb tijd zat!”

“Haha!” kakelt de politiechef. “Over een twintigtal jaar zeker! Haha!”

Dr. Troublemaker negeert hem en spreekt de politieagenten in burgerkleding aan.

“Wat is de reden voor mijn arrestatie?”

“Dat is ook ons niet bekend!”

“Hoe is dat mogelijk?”

De rechercheur haalt zijn schouders op. “Dat is mij ook niet duidelijk!”

“Het is waarschijnlijk omdat ik weiger jullie koningin verder gratis te neuken,” grapt Dr. Troublemaker. “Mijn lul is toch geen oorlogsmisdadiger om levenslang op krediet te neuken.”

Iedereen lacht als een boer met kiespijn. “Hahaha!”

“We hebben een bevel om u naar de officier van justitie de Wit in Amsterdam te begeleiden,” zegt een van de rechercheurs.

“Dat is interessant!”

“Johan,” zegt de andere rechercheur, “jij bent vrij om te gaan!”

Johan protesteert: “Ik ga nergens heen zonder mijn partner!”

De rechercheur klopt hem op zijn schouder. “Johan, wees verstandig!”

“Jullie moet je schamen!” schreeuwt Johan. “Dr. Troublemaker riskeert zijn leven om jullie te helpen en kijk eens wat jullie hem aandoen!”

“Johan!”

“Stelletje fascisten!” schreeuwt Johan.

Een van de rechercheurs geeft een bevel: “Arresteer hem ook!”

Een aantal geüniformeerde politieagenten werpen zich op Johan en bedwingen hem snel. De politiechef van Bloemendaal doet Johan handboeien om. Zij nemen hem mee naar een onbekende bestemming.

*

Snelle politieauto’s begeleid door verkeerpolitieauto’s met gillende sirenes en knipperende blauwe lichten rijden de Amsterdamse boulevards op. Dr. Troublemaker, directeur-generaal van de Reserve Police International voor heel West- en Oost-Europa bevindt zich in een van de auto’s, op weg naar het centrale gebouw van de officier van justitie.

Een aantal geüniformeerde politieagenten leiden daar Dr. Troublemaker een kantoor binnen. Een politieman neemt zijn handboeien af. “Alstublieft, Dr. Troublemaker, het spijt me! We doen alleen maar wat ons bevolen is. Dat moet u tenminste weten.”

“Bevel is bevel!” zegt Dr. Troublemaker.

“Dat klopt!”

“Op het moment dat je zeker weet, dat diegenen die je opgedragen hebben om een onschuldige te arresteren niet gelijk hebben,” voegt Dr. Troublemaker er aan toe, “is het de plicht van elke ‘Blauwe Engel’ op deze aarde om te weigeren het uit te voeren.”

“Ach, mijn beste Dr. Troublemaker! Geloof me, ik zou dit niet gedaan hebben, als het niet voor degenen was van wie mijn salaris afhankelijk is.”

Dr. Troublemaker haalt eenvoudig zijn schouders op en gaat op een stoel zitten. De politieagenten verlaten het kantoor. Iedereen roept: “Succes!”

Een aantal minuten later komt een lange, elegant geklede heer het bureau binnen. Met een vriendelijke glimlach biedt hij zijn hand aan. “Ik ben officier van justitie de Wit!”

Dr. Troublemaker weigert zijn hand te schudden en opzettelijk tutoyeert hij hem.”Wat betekent dit allemaal!? Wat wil jij!?”

De officier van justitie strekt zich uit in een grote leunstoel en zegt: “Laten we een deal maken!”

“Met jou?”

“Ja!”

“Op zo’n manier! Man, ben je soms dronken!?”

De Wit glimlacht. “Vertel mij wie de ontvoerders zijn en ik verzeker je dat ik alle aanklachten tegen jou zal laten vallen.”

“Welke aanklachten!? Man, waar lul je nou over!?”

“Eerlijk gezegd weet ik zelf op dit moment ook niets! Maar ik kreeg een opdracht van hogerhand om je te arresteren! Dus alles hangt van jou af.”

Dr. Troublemaker kijkt de man met een aristocratische afkomst aan. Een nazaat van Neerlands beroemde historische broers de Wit, die door het volk opgehangen werden vanwege bijna dezelfde achterbakse methoden die de Wit nu gebruikt.

“Wat is Frans de Wit voor jou?”

De Wit lacht hardop. “Dat is mijn neef. Ik weet dat zijn vrouw Wil een valse aanklacht tegen je ingediend heeft. Frans heeft mij dat uitgelegd.”

Dr. Troublemaker werpt hem een indringende blik toe. “Heeft hij ook de moeite genomen om uit te leggen waarom hij van plan was de Nederlandse kroonprins te ontvoeren en met zijn bondgenoten een staatsgreep te plegen?”

Het gezicht van de officier van justitie wordt wit als melk. “Is dat waar?”

“Ja, dat is waar! En niet alleen wilde hij de kroonprins ontvoeren, maar ook vele andere vooraanstaande Nederlanders zoals ex-premier Van Agt, jullie beroemde voetballer Johan Cruyff en zo voort, en zo voort en zo voort…”

Het zweet breekt de officier van justitie uit. “Je bluft! Frans zit bij de BVD.”

“Net als jij samen met jouw collega-officier van justitie van Cappele! Daarom hebben jullie destijds in 1982 mijn nek gebroken toen ik jullie ontmaskerd had.”

“Geloof me! Ik heb daar niets mee te maken gehad! Heeft Frans Gerrit Jan Heijn ontvoerd?”

“Geen commentaar!”

De officier van justitie veegt het zweet van zijn voorhoofd met een zakdoek. “Vertel mij wie de ontvoerder van Heijn is!”

“U kent mijn schriftelijke voorwaarden.”

“Ja! Daarom bied ik je je vrijheid aan!”

“Het is niet aan jou om te beslissen over mijn vrijheid! Doe niet alsof je almachtig bent!”

“Ik kan je hier houden of nu vrijlaten!”

Dr. Troublemaker staat op en loopt naar het raam. Hij kijkt naar de tralies. “Ons gesprek is voorbij!” zegt hij.

“Zoals jij wilt. Wacht een ogenblik alstublieft!”

De officier van justitie verlaat het bureau. Na een paar minuten komt hij terug vergezeld door een lange atletisch gebouwde politiecommissaris. Beiden nemen plaats tegenover Dr. Troublemaker.

“Dr. Troublemaker wees verstandig!” zegt de Wit. “Vertel ons wie Gerrit Jan Heijn ontvoerd heeft en we zullen je direct vrijlaten.”

“Anders?” zegt Dr. Troublemaker met een boze stem.

“Zijn we gedwongen je te arresteren voor verkrachting!” zegt de politiecommissaris.

“Dr. Troublemaker! Zie je wel?” voegt de Wit eraan toe.”We geven je een kans! Wees redelijk, man!”

Dr. Troublemaker begint hardop lachen. “Dat is interessant! En wie heb ik dan verkracht?”

De officier van justitie en de politiecommissaris kijken elkaar aan. Tenslotte zegt de Wit: “Het dossier is nog onderweg. We zullen daar gauw achter komen!”

Dr. Troublemaker lacht. “Hahaha! Eerst arresteren jullie mensen en pas daarna smeden jullie de aanklacht! Heren, dit gesprek is voorbij!”

“Goed!” zegt de Wit. “Als jij in de tussentijd van gedachten verandert, hoef jij alleen maar de politiemensen te zeggen mij te bellen en ik zal meteen naar je toe komen! Onze overeenkomst is nog steeds geldig.”

Dr. Troublemaker begint de melodie van een oud lied ‘Mars naar Drina’ te fluiten.”

“Wat is dat?”

“Dat is begrafenismuziek,” grapt Dr. Troublemaker. “Voor wanneer mensen jou gaan lynchen voor de onvergeeflijke zonde om onschuldigen in kerkers te werpen.”

De politiecommissaris lacht sarcastisch. “Haha! Die film zal je niet zien.”

“Wie weet? Wie weet? We zullen zien!” Dr. Troublemaker blijft de melodie fluiten. De politiecommissaris en de officier van justitie verlaten het bureau.

Een uur later komt een rechercheur de kamer binnen. “Dr. Troublemaker neemt u mij niet kwalijk, maar ik moet u arresteren op grond van de beschuldiging dat u en uw partner Johan Eigeman samen een drievoudige verkrachting gepleegd hebben.”

Dr. Troublemaker glimlacht. “Hahaha! Maar, ik ben al gearresteerd man! En wie zouden wij verkracht moeten hebben?”

De onderzoeker haalt zijn schouders op. “De zusters Marlène en Suzanne K. en Roy Z. Geloof me, dit is mij ook niet helemaal duidelijk.”

“Gefeliciteerd! Hadden jullie niets beter kunnen verzinnen!”

“Vergeef me alstublieft! Ik vertel u alleen wat anderen mij verteld hebben.”

Dr. Troublemaker knikt en steekt zijn armen uit: “Alsjeblieft.”

De rechercheur zwaait met zijn handen. “Ik ga u geen handboeien omdoen! Kom mee!”

De politieman en de verdachte verlaten het bureau van de Amsterdamse hoofdofficier van justitie. Ze stappen in een limousine en rijden weg naar het hoofdbureau van de Amsterdamse politie …

EINDE

Bron: Passage uit het boek “De Gouden Tip” 2008 Hoofdstuk 113

Wil je meer weten over Slobodan Mitric alias Karate Bob? Lees dan hier verder

 

7 reacties

 1. Hallo Slobodan,
  – Ik weet niet wie je precies bedoelt met
  DI MIJNHEER VAN ‘ KLOKEN LUIDEN’ DI DUIDELIJK VAST HAU DAT IK NIET BETRAUWBAR
  Micha Kat schrijft juist: Mitric betrouwbaar http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/3911/peter-en-de-pedos-mitric-betrouwbaar.html
  en JH Korterink van misdaadjournalist.nl gelooft zelf niet in complotten, maar laat wel alternatieve scenario’s in de reacties staan.
  – hierbij de hertaling
  Bij de paar reakties heb ik onjuistheden gezien..
  Ik ben nooit voor moord veroordeeld maar voor doodslag ..
  Wat betreft Peter de Vries hij heeft wel degelijk het boek Nederland’s Maffia gelezen..
  Er is een artikel in de Telegraaf verschenen een paar jaar geleden, toen Iris nog hier was, waarin Peter de Vries over Nederland’s Maffia schrijft.. namelijk de zaak Antonio Brizzi die in Brabant geliquideerd is.. In het boek komt hij voor als ‘Falconetti’ .. Peter heeft ook op tv een half uur over dit boek gesproken.. zonder mijn toestemming… dat heb ik van diverse mensen gehoord die dat gezien hebben.. Ik heb dat niet gezien.. Wel heb ik een artikel in de Telegraaf gelezen maar momenteel kan ik die niet vinden…
  Dus Peter de Vries heeft gewoon plagiaat gepleegd wat betreft Koos Hertogs want hij wist alles uit het boek.. Hij heeft mij ook een paar jaar geleden, toen Iris nog op deze wereld was, opgebeld en wilde met me spreken.. Maar Iris heeft met hem gesproken…
  Iedereen mag zijn mening hebben maar dan moet hij ook aantonen dat ik niet de waarheid spreek of heeft hij soms iets te verbergen???????
  – hierbij nog een namenregister van Nederland’s Maffia (ook met de aliassen Van Baast, Groner/Gruner, Grauw en Thiessen)
  groet,
  Ton
  Proces-verbaal Prof. Rüter
  http://www.willehalm.nl/slobodanmitric/degoudentip/procesverbaalprofruter.html
  Nederland’s Maffia 1985
  • Alfonso Armada (1920), alias Alfaro, Spaanse generaal 180
  • Gerard van Asperen ( ), advocaat Koos Hertogs 337
  • Henkie Bartels ( ), alias Thailand Henk, pooier 172
  • Frank Beyaert ( ), psychiater Pieter Baan Centrum 300
  • Jan Blaauw (1928), Rotterdamse politiecommissaris 32, 210
  • Henk Boom (1954-2003), Rotterdamse huurmoordenaar 199, 201, 203
  • Antonio Brizzi (1953-1994), alias Falconetti, Brabantse maffiabaas 149, 156, 255, 341
  • Mechlie de Brouwer (1960-2007), vriendin van Brizzi 157, 255, 259, 333, 341
  • Theo Buis ( ), alias Van Baast, Rotterdamse ex-rechercheur – CID 97, 138, 164, 180, 191,
  210, 215, 225, 232, 245, 253, 279, 284, 323, 333, 335, 341, 343, 345
  • Maup Caransa (1916-2009), Amsterdamse vastgoedmagnaat 29, 73, 145, 173
  • Arie Damsteegt ( ), Amsterdamse rechercheur narcoticabrigade 88
  • Vladimir Dapcevic (1917-2001), Montenegrijnse communist – KGB 26, 106
  • Allen Dulles (1893-1969), oprichter CIA 114
  • Jan van den Ende (1922-2008), verzetsman en cineast – BVD 121
  • Henk Eggink ( ), commissaris overvalcriminaliteit – CRI 188, 225, 233, 246, 323, 356
  • H.R.G. Feber (1936), advocaat-generaal Hoge Raad 337
  • Tinus Fens (1945-1984), alias mooie Tinus, Haagse maffiabaas 8, 29, 61, 69, 97, 116, 64,
  169, 179, 186, 191, 238, 254, 283, 327, 346
  • Kurt Görlitz (1912-1984), alias kolonel Jan Grauw – MID 62, 102, 159, 163, 168, 189, 195, 202,
  220, 229, 239, 249, 270, 320, 324
  • Hans Groenendijk ( ), alias Gruner/Groner, hoofd spoorwegrecherche 98, 140, 154, 227, 279
  • Luuk Hamer (1944), advocaat van Slobodan Mitric 122, 269, 314, 344
  • Koos Hertogs (1949), Haagse portier en pedofiel 147, 270, 273, 281, 291, 303, 337, 346
  • H.W. van Hijlkema (1922), ministerie van justitie 161, 193
  • Harry Hilders sr. (-1992), Haagse vastgoedbaron 13, 83, 180, 221, 327
  • Ton Hoegee ( ), Amsterdams rechercheur – CID 25
  • Arjo de Jong (1954), veiligheidsdienst koninklijk huis 287
  • A. Josephus Jitta (1938), Amsterdamse advocaat-generaal 307
  • Henk Kranendonk ( ), adjudant-directeur gevangenis Esserheem 155
  • William Küchler (-1982), alias majoor Peter Thiessen – MID 62, 103, 189, 202, 239, 249,
  320, 324, 328
  • Ebel Kuiper (1937), directeur gevangenis Esserheem Veenhuizen – BVD 22, 66, 77, 85, 119, 153,
  160, 185, 245, 265, 278, 284, 289, 329, 335, 339, 341, 344
  • Jelle Kuiper (1944), Amsterdamse korpschef 24
  • H.C.W.F. Meijer ( ), advocaat van Slobodan Mitric 275, 287, 306, 309, 335, 343
  • Pieter Menten (1899-1987), Nederlandse oorlogsmisdadiger 146
  • Jaime Milans del Bosch, Spaanse generaal (1915-1997) 13, 180
  • Slobodan Mitric (1948), alias Boris Zlatinski Timofiev/Jan Cerw/Soran Swenson 22, 85, 107, 185,
  232, 239, 263
  • Elmar Naber ( ), Amerikaanse militair attache 243
  • Ed Nijpels (1950), Tweede Kamerlid, 275, 328
  • Abe Sahetapy ( ), Molukse treinkaper 311
  • Dusan Sedlar (-1980), Servische ballingenleider 106, 244
  • Kees Sietsma (1945), Amsterdamse politieinspecteur 26
  • Mieke van der Sluijs (1945), adjunct-directrice gevangenis Scheveningen – BVD 166, 294,
  306
  • Egbert Spierenburg ( ), kolonel veiligheidsdienst koninklijk huis 336
  • William Stephenson (1897-1989), Canadese chef SIS 114
  • Cornelis Stolk (1916-2004), alias mr. Stop, vice-president Haagse rechtbank 281, 293, 303,
  337, 346
  • Antonio Tejero (1932), Spaanse couppleger 12
  • Gerard Toorenaar (1925-1994), Amsterdamse politiecommissaris 26, 88
  • Lee Towers (1946), alias Lee Tinatra, zanger 115
  • Hans Vis ( ), Rotterdamse ex-rechercheur – CID 345
  • Iris de Vries (1942-2006), beeldend kunstenares, vriendin van Slobodan Mitric 223, 275
  • Jan van Wanrooy (1939-1985), Nieuwerkerkse huurmoordenaar 198, 201
  • Rinus Waterloo ( ), Amsterdamse rechercheur narcoticabrigade 88
  • A.S. de Winter ( ), Rotterdamse politiecommissaris 345
  • Frans de Wit (1944), alias Frans Dekkers en Papa Blanca, Rotterdamse koppelbaas 8, 30,
  46, 57, 69, 95, 127, 140, 160, 197, 201, 225, 278, 341, 343
  • Jelle Zeilstra (1918-2001), president Nederlandsche Bank 221
  • Taeke Zijlstra (1925-2006), hoofdinspecteur – CRI 66, 120, 166, 188, 225, 228, 232, 245,
  266, 323, 327, 335, 339, 341

  PROF. C.F. RÜTERS TESTIMONY

  Note: Translated from a copy of the original document from the archives of Mitric’s lawyer in this case, Mr. Korvinus. It corroborates not only important aspects of The Golden Tip, but also the reliability of the author, of whom Prof. Rüter, former president of Amnesty International, testifies that he has always provided “golden information”.

  THE DISTRICT COURT IN AMSTERDAM
  Office of the Public Prosecutor nr. 13.24.933.1q

  HEARING OF WITNESS

  Today, Monday, February 15, 1988, appeared before Mr. C.K.T Eradus magistrate charged with the handling of criminal cases in the above mentioned court, assisted by H. E. Veenhuyzen registrar, the following person in order to testify of the truth in the case against the accused:

  MITRIC, Slobodan

  Born March 1, 1948 in Bačko Polje (Yugoslavia)
  Residing in Amsterdam, Plantage Doklaan t.o. 48
  Detained in the House of Detention ‘The Amstel’ in Amsterdam.

  and who, after having declared that he will speak the truth and nothing but the truth and that he is not related by blood or marriage to the accused, unless otherwise listed below, has answered the questions put to him as will be recorded below.

  At the hearing is present the lawyer of the accused, Mr. J. Pen representing his colleague Mr. C. F. Korvinus.

  The witness states as follows:
  I am Christiaan Frederick Rüter 49 years old and a resident of Amsterdam, a professor. As far as I remember, I first met Bob Mitric in 1973 or 1974. The first encounter came about through the then Secretary of Justice, Glastra van Loon. I wanted information from Mitric concerning a case in Yugoslavia, which I was handling at that time for Amnesty International

  I have spoken extensively with Bob. Since then, Mitric has more or less accepted me in the circle of his acquaintances, that is how I would best describe our further contacts. In the period that the Dutch government was planning to return Bob to Yugoslavia, I was heard in the first instances in the appeal session. I then said if Bob were to be sent back, he would almost certainly not survive that.

  Over the years I know from the contacts I’ve had with Bob that he is very reliable regarding the core of the information he provides. I have been able to personally ascertain this a number of times myself. Bob has one disadvantage and that is why he is also not taken seriously in The Netherlands. This disadvantage comes down to the following: concerning the information he has available, you at first think: that cannot be true. That information lies so far beyond the field of our perception that one tends not to believe Bob. In such a situation, Bob then overstrains his voice, he begins as it were to embroider the affair. You must understand that Bob is a “field agent” trained for two tasks: information gathering and killing people, whereby he used to be very tightly managed. However, since his arrival in The Netherlands he, as it were, hangs in the air; he continues gathering information, but nobody picks it up.

  This must be extremely frustrating for someone like Bob. He then began to do something for which he was never trained: he began to analyze things. This he absolutely cannot do, that has also contributed to the situation that when he now arrives to offer information, he does not get past the doorman of the institution where he wants to deliver the information. Bob will then travel hither and thither to the most unlikely people to see if they perhaps want to use his information.

  Regarding the credibility of Bob’s information, I now want to mention the following examples. Bob had just arrived in The Netherlands. He had information from Yugoslavia, he had a list of executions in his mind, but he found little willingness to hear what he knew.
  Over the years, one after another of the people whose names appeared on the death list have been killed.

  During the proceedings to deport Mitric, he said that plutonium was being traded in The Netherlands, he was able to specify that this plutonium came from Belgium and was bound for Pakistan. He was able in 1985 and 1986 to give many details about that: the same details that several years later can now be read in the newspapers. The Foreign Intelligence Service (I.D.B.) was the only authority that picked up this information Bob had.
  But also this time, Bob adopted his typical pose: he begins by saying that he knows everything. Then when the answer is: “Tell me then”, he sends you into the woods with peanuts. Eventually the Foreign Intelligence Service also pulled out; as far as I know, nothing has been done in this matter with Bob’s information.

  In the beginning of July 1987, I met up with Bob at the request of his lawyer; in that interview he announced the kidnapping of Heijn, he did not explicitly mention Heijn, but spoke of a captain of industry. Moreover, he was able to say that the kidnappers this time would not make the same mistake they made with Heineken, explaining thereby that they had stored away food for several months.
  On September 15, 1987 his lawyer telephoned me with the message: “Mitric knows who kidnapped Heijn”. Mitric was only willing to talk to the Attorney General in Amsterdam in order to make a statement on this matter. The lawyer asked me whether I knew AG De Ruiter and if I could arrange a meeting for him. I then asked why Mitric did not go to the police. Mitric did not want that, because in his opinion there was a high level leak in the crisis center in Haarlem. I decided to grant the request based on two considerations: throughout the years, I had made the experience that the core of Mitric’s stories were true, he had repeatedly shown to have golden information, he also had in this case already announced the kidnapping in July 1987. My reasoning was, therefore, that even if Bob did not know everything, he least had one corner of the carpet in his hands and could lift it up.

  Then I made an appointment with De Ruiter for September 17, 1987; the day (i.e. September 15) I got public prosecutor De Bruin on the phone. I told him that I definitely wanted to speak with De Ruiter himself, and that it concerned the Heijn affair. That same evening I was called by a certain O. v. J. from Haarlem, who wanted to talk with me on the phone about the case. I also told him that the AG has to call if he wanted contact. (Note from the translator: At this point in the testimony there is a sentence crossed out with the initials of the registrar to that effect. As far as can be ascertained the sentence reads: I know that from this moment on my telephone was tapped)

  On Saturday, September 19, 1987 I was called by De Ruiter. We made an appointment for September 21. In that conversation I told De Ruiter what I knew. De Ruiter would seek advice.
  The next morning he contacted me again. De Ruiter then informed me that he did not want to hear Mitric himself. He said Mitric could contact the detectives in Bloemendaal where he had already been earlier. I agreed with De Ruiter that I would establish the contact, but after that I would step out of this affair and not concern myself with the further course of events. I then informed Mitric’s lawyer. Afterwards I heard nothing for at least one day.
  On September 24, 1987, Mitric’s lawyer phoned me again, he told me that Mitric had gone to Bloemendaal, but with jeers had been thrown out of the police station. Nobody knew anything about the directive of the Attorney General. I called De Ruiter again and asked him what his intentions were. De Ruiter called me back later saying that Mitric had to make an appointment with the investigators Lakerveer and Kluuk. He told me that he had ordered these men to give Bob a hearing. With this information I called Mitric’s lawyer.
  Less than half an hour later I had De Ruiter on the line again. During that phone call he acted rather mysteriously, he said that Mitric had just been arrested. He also said that it was not connected with the case Heijn; he did not divulge anything else. Later I heard that the search for Mitric and his arrest was made in connection with a rape.

  Of which official report. Read, agreed and signed
  (Signature of the registrar, illegible) (Signature Rüter)

  Dutch Copy of Prof. Rüter’s Testimony, p. 1,
  Including the (barely legible) Official Stamp and Signatures

  Proces-verbaal Prof. Rüter
  http://www.willehalm.nl/slobodanmitric/degoudentip/procesverbaalprofruter.html

 2. Het derde commentaar geeft uitstekende informatie, want ik kan bevestigen dat Slobodan erg veel weet vanuit andere bronnen. Zelf ben ik aardig ervaren in analyseren, waarvoor ik ook enige instrumenten tot mijn beschikking heb door opleidingen. De informatie is belangrijker dan Slobodan beseft voor zijn eigen land, Servie. Ik merk dat hij veel weet, maar niet de juiste connecties kent om het hele plaatje te zien.

  In ieder geval, in de jaren 1990 is er een totale censuur geweest op informatie uit Joegoslavie, daar voor in de plaats werd propaganda gemaakt. Nederland kent alleen de manipulaties met halfwaarheden, die op een zodanige wijze geconstrueerd zijn en waren, dat het onmogelijk is om de achtergronden van de oorlog in Joegoslavie te begrijpen. Dit is niet in belang van Nederland, niet in belang van het Huis van Oranje, niet in belang van de internationale situatie van Nederland.

  Doordat Slobodan moeite heeft met inschatten van de Nederlandse politiek, belangrijke informatie mist over de personen in Nederland waar over hij publiceert, ontstaan er regelmatig onvolledige conclusies, die men daarom onjuist kan noemen. Men kan van een immigrant niet verwachten dit land te begrijpen vanuit historische achtergronden, al zou een immigrant hier wel van op de hoogte kunnen geraken door zich er in te verdiepen, als hij weet waar hij moet zoeken. Maar dat is natuurlijk nogal hoog gegrepen, want ik zelf begrijp zaken in de Nederlandse politiek slechts dankzij hier gecensureerde bronnen, die ik heb kunnen inkijken via internet op Amerikaanse servers. Met name de werkelijke achtergronden van Servie, daarover is niets bekend in Nederland. De journaliste Pamela Hemelrijk die er een klein beetje over publiceerde in de krant waar voor ze werkte, werd ontslagen omdat ze lekte over de achtergronden van Joegoslavie.

  Vooralsnog ben ik al jaren op internet bezig de hier in Nederland geheim gehouden informatie te lekken. Ik sluit het niet uit dat meer en meer mensen hier gaan beseffen wat Dutchbat en de NAVO werkelijk deden in Joegoslavie. De waarheid over voormalig Joegoslavie is redelijk eenvoudig, maar er is zo enorm veel propaganda tegen gemaakt, dat het onmogelijk is geworden om het eenvoudig te zeggen hoe het zit. Laat ik dit dan lekken hier, in de 19de eeuw is er besloten om Servie helemaal uit te moorden, dat is de agenda die al ruim een eeuw uitgevoerd wordt.

  Wie dit besluit heeft genomen, dat ga ik hier niet vertellen, want ik hoop dat mensen dat gaan begrijpen in plaats van “geloven”. In Nederland is die partij met een agenda bezig. Maar hoewel ze in Nederland met een dergelijke agenda bezig zijn, welke gerelateerd is aan de pedofiele netwerken in onze ambtenarij en onder captains of industrie, het vernoemen van die partij bemoeilijkt eerder het begrip, dan dat het zaken verduidelijkt. Ter illustratie, als Nederland bezig is met het Srebrenica verhaal, waarvoor minister Kok afgetreden zou zijn geweest, dan wordt het moeilijker om de werkelijke achtergronden van de agenda’s voor voormalig Joegoslavie te begrijpen. Vandaar dat men van Srebrenica een enorm punt maakte in de media en politiek. Misschien dat de lezer dit begrijpt, nadat ik verteld heb dat het uitmoorden van alle Serven een plan is dat al in de 19de eeuw is besloten, wat alleen moeilijker te begrijpen wordt door het Srebrenica verhaal dat de media en politiek als enige zogenoemde informatie plaatsten in de jaren 1990.

  De commentaren zijn uit 2010. Ik leerde van het bestaan van Slobodan pas enige weken terug. Dat spijt mij zeer. Al sedert 2008 ben ik met grote regelmaat aan het publiceren over voormalig Joegslavie, niet enkel op mijn huidige blog. Ik leerde hoe het zat daar ongeveer in 2005 als ik het goed heb, vanuit bronnen uit het buitenland.

  Het feit dat koninklijke politie betrokken was bij het censureren van de publicaties van Slobodan is geheel anders dan het lijkt. De monarchie wordt gemanipuleerd, de geheime diensten van betrokken partij die ik even niet vernoem, hebben in wezen het Huis van Oranje geheel omsingeld. Ook de Prins van Oranje weet niets over bepaalde zaken die uitermate significant zijn voor zowel nationale als internationale politiek. Het Huis van Oranje is zodanig een doel voor moord, dat de druk daar toe de Prins van Oranje manipuleert in zijn beslissingen. Anders gezegd, als hij doet wat de vijand van dit land wil, dan heeft hij zogezegd geen direct probleem, maar als hij een bedreiging wordt voor de plannen van de vijand, dan loopt hij serieus levensgevaar. de pedofiele netwerken worden ook gebruikt voor dat doel.

  Voor mensen die meer willen weten, persoonlijk vind ik op dit moment de lek over de werkelijke achtergronden van de inheemse Amerikanen vanuit Canada het meest onthullend. Vladimir Poetin heft onlangs aangegeven de Lakota te willen erkennen als het land wat ze zijn, helemaal terecht, de rest wat de scholen en media vertellen zijn halve waarheden, leugens en manipulaties om de waarheid onder de tafel te krijgen. Wat uitstekend lukt.
  http://bosgeus.punt.nl/

 3. Tof, ik merkte dat mijn commentaar geaccepteerd werd door WordPress.
  Dat is voor mij een verassing.
  Pas sinds dit jaar is het mij weer mogelijk commentaren te plaatsen op wordpress, waar ik lange tijd meestal gecensureerd werd, al moet ik regelmatig nog wel een hack maken, om een normaal commentaar ergens te plaatsen.
  Ik had dit niet verwacht.
  Er zijn nog een heleboel websites waar ik geen commentaar kan plaatsten, maar elk gaatje dat ik kan vinden probeer ik te gebruiken.

  Ik hoop dat de lezer begrijpt, waarom men de moeite neemt om mijn commentaren overal te censureren, na mijn vorige commentaar. Mijn laatste logje op mijn blog was begonnen over een uitleg over hoe en waarom de uitgever van Slobodan geweerd werd in Paradiso, dat het boek van karate Bob gecensureerd werd voor mevrouw Heyn bij het programma van Andries Kevel. Door de propagandist Andries Knevel. Nederlanders, wat uw achtergrond ook moge zijn, zelfs al zou u een pedofiel zijn. Onze informatie, ik bedoel van Slobodan en mij, is in uw belang. Neem er kennis van is mijn verzoek, want er wordt propaganda gemaakt tegen Servie, ook omdat Servie het enige land was dat een succesvolle verzetsstrijd voerde tegen de Nazi’s. De Partizanen zijn redelijk bekend, dat waren de Serven. Maar de achtergronden kennende van dit verzet, behalve joden en zigeuners, werden ook de Russisch Orthodoxe mensen vervolgt in vernietigingskampen. De genocide in Servie was gericht tegen een veel groter deel van de bevolking dan in andere Europese landen die ingenomen waren rond 1940, dus de overwinningen van de Partizanen hadden erg veel martelaars nodig.

  Deze overwinning is, het kennen van de vijand en zijn bedoelingen.
  Want pas dan kan een verzet daar tegen effectief zijn.
  De Partizanen hadden geen keus, zoals het spreekwoord zegt, want ofwel ze gingen een vernietigingskamp in, ofwel ze gingen zich verdedigen.

  Het wantrouwen jegens de publicaties van Peter R de Vries is hierbij een goed begin. Maar terwijl men zich die realiteit realiseert, worden boeken van Peter R de Vries gelezen in gevangenissen, terwijl publicaties van Slobodan daar gecensureerd worden. Ook in boekhandels en bibliotheken zal men trachten zijn boeken te censureren. Begrijpt dan, dat het niet een Nederlandse partij is die dat doet, maar zeer vijandelijk gezinde buitenlanders, die snode bedoelingen hebben met onze kinderen, onze grondstoffen, onze kennis, onze patenten.

  Okee.
  Mijn complimenten aan deze website, ik plaatste er al een linkje heen vanaf mijn blog vlak nadat ik die begon. Ik wil het belang van deze website van Louis Hageman onderschrijven, want veel wat hier gepubliceerd is, wordt opzettelijk geheim gehouden door de media en politiek. Bovendien wordt er nogal propaganda gemaakt tegen deze informatie. Op vele manieren. Voor meer duidelijkheid, publicaties inzake Peter R de Vries hebben niets met smaak of haat te maken. Maar daar tegenover staat, dat de vijandelijk gezinde partij die dit land aan het plunderen is, zonder dat ik bijna iemand kent die er over publiceert dan bovengetekende, met schrikbarend weinig mensen die er kennis van nemen, haat als hun drijfveer hanteren. Daarbij is de strategie, dat ze hun vermeende vijanden, of slachtoffers, beschuldigen van hun eigen misdaden, zodat ze zelf verschoont worden. Deze haat is strategisch en militair, niet emotioneel.

  Ik laat het aan de lezer over zich te informeren over een en ander middels andere bronnen, om dan via referenties de informatie los te koppelen aan personen als mijzelf of Karate Bob. Het gaat niet om ons, het gaat om de informatie die wij neerleggen. Als dit aan een persoon gekoppeld is, dan is deze waardeloos, bovendien lopen wij dagelijks levensgevaar. Bij mij is dat gevaar verminderd, omdat ik al erg veel bereikt heb, samen met anderen internationaal, zodat er steeds meer mensen zijn die zich realiseren, dat Nederland dichtgetimmerd is tegen informatie, en dat de waarheid over veel zaken gecensureerd is. Er zijn er steeds meer die beseffen, dat de Staten Generaal iets anders presenteert dan Nederland. Ook mensen daar hebben meestal niet de informatie die ze nodig hebben, waardoor naieve kamerleden hun eigen idealen om zeep helpen zonder het te weten. De militaire achtergronden zijn iets te complex om ze met naam en toenaam te vernoemen, men heeft een sterk onderbouwde moraal nodig, om te begrijpen wat nu dode Partizanen, Willem de Zwijger, de Geuzen en hun tijdgenoten begrepen.
  Karate Bob lijkt dat laatste niet te begrijpen, misschien redde dat zijn leven…

  Om u te ondersteunen in begrip van wat er gelogen wordt en geheim gehouden, wil ik verwijzen naar de inhoud van de Geuzenliederen. Dat kan erg flauw klinken, als u aan afgoderij doet. In dat laatste geval, vergeet het, maar ik las die enige jaren terug. Veel van die liederen beschrijven met een grotere nauwkeurigheid de huidige situatie van Nederland, dan dat in mijn macht is. Laat ik dan aan deze Nederlandstalige pagina refereren:
  http://resourcessgd.kb.nl/SGD/19471948/FULLTEXT/SGD_19471948_tekst_0001558.xml
  Als u wat weet over de achtergronden van Kroatie, dan zou u na dat boven gelezen te hebben, een compleet beeld moeten hebben van wat er voor spelletje gespeeld wordt met Nederland.

  Vriendelijke groet,
  Bosgeus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *