Rechter verbiedt beelden Koos H.

Geplaatst door

 

 AMSTERDAM – Peter R. de Vries mag zondag geen beelden uitzenden van Koos H. Dit op straffe van een dwangsom van 500.000 euro per uitgezonden beeld. Hij hoeft de banden echter niet af te geven.

Lees verder: De Telegraaf

 

Ik beperk mezelf tot wat commentaar daar er al teveel commotie is ontstaan op het WWW.

Wil ik Koos H wel op mijn tv zien? Nee dank je, ik heb in de vorige uitzending genoeg gezien en als het dan toch gaat om lichaamstaal dan heb ik de vorige keer al kunnen concluderen dat we te maken hebben met een psychopaat die NOOIT meer vrijgelaten mag worden.

Wil ik zien hoe hij leeft? Nee dank je, zolang hij maar niet vrijgelaten wordt zal het mij een worst wezen of hij een flatscreen, een douche en een senseo apparaat heeft staan.

Wat hij zeker niet tot zijn beschikking mag hebben zijn pornobanden daar deze delict gerelateerd zijn maar ja dan moet je de televisie ook om 23.00u ontdoen van enige ontvangst.

Heeft het monster recht op schadevergoeding? Ja als het direct uitgekeerd wordt aan de nabestaanden en slachtofferhulp wel.

Wat is het dan wel wat ik wil horen of zien? Heel simpel, men moet zonder meer zaken aan de kaak kunnen stellen maar dan zonder enige eenzijdige  inkleuring of stemmingmakerij. Daar zijn al teveel personen de dupe van geworden. Het is waar dat veel mensen visueel zijn ingesteld en beelden erbij moeten zien om te begrijpen wat er bedoeld wordt. Anderen zijn weer auditief ingesteld en kunnen het af door alleen maar te luisteren naar wat er gezegd wordt.

Was de uitspraak van de rechter terecht? Ja, Peter was te hebberig en daardoor heeft hij zichzelf flink in de vingers gesneden.

A.s. zondag kan er een combinatie van geluidsopnamen en foto’s uitgezonden worden dus men hoeft feitelijk niets te missen. Of vindt men dat te saai?

Indien het laatste het geval is dan heb ik een leestip voor jullie.
In het boek van S.R. Mitric Nederland’s Maffia 1985 worden Koos Hertogs (1949) en Mr. C. Stolk (1916-2004) op diverse bladzijden besproken, voor een korte introductie klik hier:

Hieronder volgen de links voor het omstreden boek waarin in 1985 de praktijken van Mr. C. Stolk al bekend waren. Ook daartegen werd NIETS ondernomen. En Peter R de Vries komt dus met oud nieuws ofwel  BEKENDE FEITEN.

Volg de aanwijzingen na het aanklikken van de link, je wordt namelijk automatisch door gestuurd.

 https://acrobat.com/#d=ruu37YV-Rn*dMMuArIwqGQ   

https://acrobat.com/#d=97rn1HbmSRqjMEoN36btnA

– Koos Hertogs (1949), see, S.R. Mitric Nederland’s Mafia, 1985, P.147-148 and 291-297, 299, 303-306, 337-340, 346

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *