Iedere dag bezoekjes van 77.248.24.24

Geplaatst door

 

Sinds Renetta van der Meer rechtstreeks contact heeft opgenomen met Bob Schagen krijg ik iedere dag, enkele malen per dag visite van 77.248.24.24. Er wordt me name gekeken wat er op de voorpagina staat en of er nog leesvoer is bijgekomen op de pagina “Reacties de veroordeling

Renetta is namelijk buiten haar boekje gegaan en heeft met haar reacties, tevens geplaatst onder de naam Mark de veroordeling van Louis in een ander daglicht gezet. Haar verklaringen zijn geen knip voor de neus waard. De ene leugen na de andere voert de boventoon in haar afgelegde verklaringen. Los van de verklaringen die op aanwijzingen van het onderzoeksteam waren gewijzigd. Het moest een kloppend verhaal worden.

Ex-rechercheur J.Paalman wilde Marco/Mark bezoeken en trof daar een donkerharige dame aan die nadat dhr. Paalman enkele vragen aan Marco/Mark had gesteld opstond en vertelde dat zij Renetta van der Meer was. Dhr. Paalman wilde toen vertrekken omdat hij nu niet bepaald op zoek was naar Renetta van der Meer. Maar Renetta van der Meer vroeg de mobiele telefoon van Dhr. Paalman (zij had zelf geen beltegoed, waar heb ik dat eerder gelezen) en belde rechtstreeks met Bob Schagen. Daarna wiste zij het nummer uit de telefoon van Dhr. Paalman.

Het bezoek heeft in oktober 2009 heeft dit bezoek plaatsgevonden.

Ik ben benieuwd of alle slachtoffers jaren na dato veroordeling een rechtstreeks nummer hebben van een bepaalde rechercheur die dan ook buiten diensttijd te bereiken is.

Hieronder een kleine greep uit het rapport opgemaakt door dhr. Paalman kantoor PD Recherche.

Nadat ik mij bekend had gemaakt en gelegitimeerd vroeg de vrouw naar de reden van mijn komst.
Ik vertelde haar dat wij werkten voor de advocaat van Louis Hagemann, dat wij er niet over gingen of iemand iets gedaan had of niet gedaan had, maar dat het dossier waarop Hagemann was veroordeeld niet klopte en ook dat wij twijfels hadden bij de verklaring zoals die destijds was afgelegd door Renetta van der Meer en dat wij omdat hij, was gescheiden van Renetta van der Meer, hij, Marco, misschien iets zou kunnen of willen verklaren over Renetta van der Meer en haar verklaring in de zaak Bolhaar.

Eigenlijk op dezelfde manier als Renetta van der Meer die destijds over haar ex Louis Hagemann verklaarde, zo zou Marco A nu mogelijk iets over zijn ex Renetta willen verklaren.
Vervolgens deelde de vrouw mij mede dat zij Renetta van der Meer was.
Hierop zei ik, Paalman, tegen haar: “dan heb ik hier niets te zoeken, als ik geweten had dat u/jij hier was, dan was ik hier niet naar toe gegaan”.
Vervolgens maakte ik aanstalten om weg te gaan, maar Renetta wilde eerst met rechercheur Bob Schagen bellen, echter zij had haar beltegoed op, waarna ik haar mijn gsm gaf en zij belde vervolgens met Bob Schagen.

Even later vroeg ik aan Renetta of ik Bob Schagen kon spreken en ik heb een kort gesprek met deze rechercheur gehad. Ik vertelde hem wie ik was en dat ik voor Marco A kwam. Onze informatie was namelijk dat hij gescheiden was van Renetta van der Meer en dat hij net zoals Renetta van der Meer over haar ex Louis Hagemann verklaarde, hij misschien wilde verklaren over zijn ex Renetta van der Meer en dat ik op dit adres pas te horen kreeg dat de vrouw, Renetta van der Meer was.

Tevens aan Schagen verteld dat wij het dossier hadden bestudeerd en dat hier enkele zaken niet klopten. O.a. dat de spullen uit 1984 waren weggegooid bij politie Amsterdam en dat daar geen waterschade was geweest, dat een zeer belastende verklaring tegen Louis Hagemann opgenomen van Martin Akkerman door politie Groningen in 1985 was weggeraakt, dat de verhorende rechercheurs zich niets van deze verklaring kunnen herinneren maar dat rechercheur Heling zegt zich deze verklaring te herinneren en in 2002 een proces-verbaal maakte over de inhoud van een proces-verbaal dat hij in 1985 heeft gelezen. (zulke belastende verklaringen raken niet weg!!!).

Bob Schagen antwoordde hierop dat het ons vrij stond om Marco A op te zoeken en om te proberen een verklaring van hem op te nemen.
Aan Bob Schagen gezegd dat wij het huidige adres van Marco en Renetta niet openbaar zouden maken (dit kon hij waarderen) en dat wij via open bronnen en onderzoek achter dit adres waren gekomen.
Schagen gaf aan dat de politie de woon/verblijfplaats toch niet geheim kon houden.
Hierna werd het gesprek beëindigd waarna Renetta de GSM overnam en het nummer van Bob Schagen uit het geheugen wiste.

Hieronder nog een kleine greep uit het rapport waarbij mij opvalt dat Renetta ging scheiden van Marco ten tijde van het uitkeren van de beloning a 20.000 euro voor het afleggen van haar verklaringen in de zaak Bolhaar. Tevens lagen er in die periode deurwaarders en incasso bureau’s op de loer. Of had zij haar peilen gericht op Adonis Peter Air de Viespeuk?

Naar aanleiding van vorenstaande werd door mij, Paalman, een onderzoek ingesteld.
Dit resulteerde na diverse omzwervingen in bekend worden met het huidige adres van Marco A en het feit op dat Marco A omstreeks 2002/2003 was gescheiden van Renetta van der Meer.

In 1991 was zij ook al gescheiden lees hier, vlak daarna kreeg zij een verhouding met Rini die lid was van de Hells Angels. Voor 1991 had zij ook diverse verhoudingen o.a. U.84 die ook het nodige te vertellen had over het karakter van deze duivelse vrouw. Lees hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *