Schokkende conclusie in zaak Bolhaar

Geplaatst door

 

Het spel en de knikkers:
De schandalige veroordeling van Louis Hagemann

Geschreven door Wicher Wedzinga © 2010

 

Hagemann zit levenslang, maar er zijn ontwikkelingen in de zaak die hoop geven. Sommige houd ik achter de hand. Waar het mij om gaat is dat Louis Hagemann een eerlijk proces krijgt. Het is onverteerbaar dat in een gruwelijke zaak als deze geen dader wordt gepakt. Het is nog onverteerbaarder wanneer er een gerede kans is dat een onschuldige hiervoor een levenslange gevangenisstraf moet uitzitten. De hoogste tijd dat ook de leden van de Tweede Kamer zich een keer afvragen hoe dat in een rechtsstaat als Nederland mogelijk is. Ik heb het gevoel dat Louis Hagemann een pion is geweest in een spel. En het zou mij niet verbazen als politie en justitie alles op alles hebben gezet om Hagemann te offeren.

Dr. mr. W. Wedzinga

Lees verder: De schandalige veroordeling van Louis Hagemann

Lees ook onderstaande artikelen:

Berust de levenslange gevangenisstraf die Louis Hagemann moet uitzitten op een rechterlijke dwaling?

Is Louis Hagemann terecht veroordeeld voor de gruwelijke drievoudige moord uit 1984?

3 reacties

 1. Jacqueline…lees elke dag een een stukje op je website, soms kan ik er niet meer tegen en sluit het af.Ik volg alles…ook wat raadsheer wicher heeft geschreven,zit dan weer vol boosheid omdat ik zelf ook het een en ander heb mee gemaakt.Ik hoop echt en dat meen ik dat de zaak wordt heropend want dat er fouten zijn gemaakt dat is wel zeker! Jacq, Louis mag trots zijn op zo’n vrouw!

 2. @ute – Je doet er goed aan om steeds kleine stukjes te lezen anders zie je door de bomen het bos niet meer. En dat je boos wordt begrijp ik. Ik maak mezelf iedere dag kwaad om allerlei redenen die onrechtmatig en misdadig zijn.

  Wij zien het, veel anderen zien het maar de personen die het op kunnen lossen willen er niets over horen. Die steken hun kop in het zand met de mededeling dat zij zich niet met individuele zaken mogen bemoeien. Let vooral op het gegeven “individueel”.

  Er stromen bij die personen honderden brieven binnen en dan kun je toch niet meer over individuele kwesties praten.

  Maar goed, dat is politiek ten voete uit. De bekende struisvogelpolitiek.

  Op een dag zullen zij echter moeten buigen! Ik blijf tezamen met anderen deze zaak onder de aandacht brengen. Ze worden nu al misselijk van me maar ik wil dat zij gaan braken en de zaak serieus gaan bekijken!

  A.s. maandag en dinsdagavond ( 1 & 2 maart) ga ik weer even mijn positie in nemen. Ik heb nog 1 toegangsbewijs over. Wie wil er mee?

  Lokatie: Amsterdam

 3. Jacqueline,
  Vandaag heb ik mij, naar aanleiding van onze correspondentie, eens verdiept in deze geschiedenis.
  Ben er nu van overtuigd dat er geen recht gedaan is. Schuld of onschuld is iets waar ik mij buiten houd waar het om gaat is dat dit gedoe niet kan en mag gebeuren afgezien van de mening van personen.Als ik kan helpen in welke zin dan ook om dit vuiltje uit de wereld te helpen….laat het me weten.
  Sterkte en vriendelijjke groet,
  Ari Olivier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *