Peter R. de Vries heeft megalomane trekjes

Geplaatst door

 

Bron: De Telegraaf 

Demagoog Wilders vs Demagoog Peter R de Vries

AMSTERDAM – Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft met grote verbazing de aanval van Peter R. de Vries op Geert Wilders en diens advocaat Bram Moszkowicz gevolgd.

“Vooral De Vries’ optreden bij Pauw en Witteman was bijna angstaanjagend. Met een van woede verwrongen gezicht fulmineerde hij tegen de politicus en schilderde hem onder andere af als een levensgevaarlijke volksmenner”, aldus de bekende verslaggever maandag in zijn column in De Telegraaf.

De Vries was door Pauw en Witteman uitgenodigd naar aanleiding van een stuk waarin de misdaadverslaggever de PVV-leider gevaarlijk en ronduit kwaadaardig noemde. “Een demagoog met de potentie van een volksmenner. Iemand die een begrip als de ‘kopvodden-tax’ lanceert deugt niet“, tierde De Vries op zijn website.

John van den Heuvel had het ook gelezen. “Waar bemoeit De Vries zich eigenlijk mee, vraag ik me af.De misdaadverslaggever begint de laatste tijd wat nare, megalomane trekjes te krijgen

 

Peter maakte een statement en op zekere hoogte had hij gelijk. Alleen liet hij zich teveel meeslepen door zijn hooggeplaatste vriendjes die geen behoefte hebben aan Wilders. Het achterkamertjes gebral liet Peter niet onberoerd en verloor daardoor zijn zelfbeheersing.

Voor wat betreft de opmerking dat Peter de laatste tijd wat nare, megalomane trekjes krijgt zit John er ook naast. Daar heeft Peter al een decennia lang last van indien niet langer.

Peter R de Vries noemt Wilders een “demagoog”?
Hoe durft hij, al zijn uitzendingen zijn demagogisch ingericht!

Hieronder de betekenis van “demagogie”
bron: Wikipedia

 “Demagogie  is een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon. Demagogie is iets anders dan het verkondigen van leugens. Iemand die demagogie bedrijft zal niet direct onwaarheden naar voren brengen. Men zal er wel naar streven de luisteraar die er niet op bedacht is zelf naar een bepaalde conclusie te leiden. Zo kan de demagoog diens publiek naar de hand zetten

 

Er stinkt iets Peter! Eigen roem?

 

 Lees ook het artikel van Dutch TV

6 reacties

 1. Peter R. de Vries is simpelweg één grote ijdeltuit. Ik vind hem tevens zeer arrogant. Hij doet zichzelf voorkomen alsof hij altijd gelijk heeft en als er iemand is die een andere mening heeft reageerd hij telkens geagiteerd. Kijk maar eens naar de aflevering van Pauw en Witteman waarin Freek de Jonge onze Peter fel bekritiseerde. Peter is zeer snel op zijn teentjes getrapt. Hij doet alsof hij degene is die roomser is als de paus. Was hij ook geen vriendje van dhr. C. van Hout? Dat is toch één van de Heineken ontvoerders? Kortom, onze Peter is wel de laatste die iemand mag veroordelen. Waar ik me bijvoorbeeld enorm aan geergerd heb is dat hij gewoon boos werd op die jongen die het voor Wilders opnam in Pauw en Witteman. Waar haalt hij het lef vandaan? Heeft Peter de waarheid in pacht ofzo? Ik had best wel respect voor hem. Ik keek ook altijd naar zijn programma’s op zondagavond, maar ik begin zo langzamerhand gewoon een hekel aan hem te krijgen. Ik vind het maar een engerd worden. Peter met zijn geldingsdrang. Bah!

 2. de vries wat ben jij gemeen, jij bent een alles weter.Jij bent er een die alles naar zijn hand wil zetten maar nie Kan.de heer v.d.Heuvel zegt waar het op staat.Geef mij Wilders maar en de vries oprotten en heel gauw.Wij kunnen je niet gebriuken bij de politiek ja eigenlijk nergens bij. Je bent een heel geote loozer!!

 3. Peter de Vries, heeft goede dingen gedaan.. maar moet niet door draven..

  En zeker niets verkeerds zeggen of commetaar hebben over John de Heuvel of Bram Moszkowics..

  Bedankt John goede actie in de Telegraaf..

 4. Origineel gepost door MichaelEr hangt een raar geurtje aan dit artikel net of iemand heeft zitten schijten!!!

  Ik kan wel schijten op de vries, het is een gemene zak en denkt dat hij alles weet van de heuvel de andeere zijn ook eerlijk ,maar wat hij zegt moeten we geloven maar geef mij die andere jongensmaar die zijn gewoon dat kun je zien, maar de veie is eewn lul zak ooo die arme echtgenote LeVe Wilders maar ik been van een andere partij maar wie weet, ga ik naar Wilders de vries wegwezen!!!!

 5. dat P R De Vries graag wil doen overkomen dat ie zo belangrijk lijkt me logich als je jarenlang een eigen tv progamma heeft.
  Maar hij heeft wel gelijk over Wilders.
  het is een volksmenger wat zijn loyaliteit in israel heeft.
  Daar maakt niemand zich kennerlijk druk over.
  Het is een colloborator die Wilders wat domoren uit het nederlandse publiek in de zeik neemt.
  En daar komt ook nog bij dat domoren uit de nederlandse samenleving die al dag in en dag uit geript worden door de staat ook geript zullen worden door de PVV aka Wilders als die aan de macht komen.
  Niet vergeten wilders is een VVD telg.
  En die denkt echt wel als eerste aan zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *