Levenslang op beeldvorming en roddels

Geplaatst door

bedrieger

Hier de beelden die Louis een levenslange gevangenisstraf heeft opgeleverd.
De reden dat ik Peter een riooljournalist vind zal later duidelijk worden.

Een riooljournalist die helemaal geen onderzoek heeft gedaan maar in opdracht van rioolcriminelen heeft gehandeld. Een riooljournalist omdat hij die mooie bruine ogen van Renetta van der Meer geloofde.

En een riooljournalist omdat hij als kleine jongen bij Teeven is gaan uithuilen omdat OvJ de Wit hem niet van dienst kon zijn.

 

 

 

 

Aan het einde van deel 1 staat wat informatie.
Vergeet dat niet te lezen.

 

Er wordt bij 2.05 minuten gesproken over een taxichauffeur die in 1984 door de politie zou zijn gehoord.
Peter werd in 2002 benaderd door Rene Barend Wever beter bekend als het Pedomonster en verklaarde
tegenover Peter R de Vries dat hij Louis had afgezet voor de deur van Corinne, Louis naar binnen zag gaan
bij Corinne, dat Louis onder invloed was van drank en peppillen.

Vervolgens maakt Peter R de Vries er een samenhangend verhaaltje van waarbij hij misbruik heeft gemaakt
van een gedeelte van de verhaaltjes van Rene Barend Wever die achteraf NIET de taxichauffeur bleek te zijn.

De werkelijke taxichauffeur verklaarde op de zitting dat Louis Hagemann NIET onder invloed was van drank
pillen of drugs, Louis op de hoek van het plein had afgezet en NIET voor de deur. Noch Louis naar binnen
heeft kunnen zien gaan bij Corinne.

Peter R de Vries heeft hier BEWUST niets gedaan aan journalistiek onderzoek!
En liegt over allerlei onderdelen in zijn serie over Louis Hagemann.

Dit was het enige materiaal wat ik in mijn bezit heb. Indien iemand ook nog in het bezit is van de vervolgafleveringen vul dan het contactformulier in.

memo_tieteraf
Dit is een stukje uit de uitzending met een verklaring & memo.
Het was niet eenvoudig maar ik heb het een en ander kunnen ontrafelen

Deze heb ik omgezet in tekst. Lees hieronder. Vet gedrukt is mijn commentaar.

In het bovenste gedeelte staat o.a. dat bij aangifte op de dag dat Renetta verkracht en mishandeld was een opname niet nodig was. Er werd wel een formulier van onderzoek opgemaakt.

Geen opname? Terwijl je er zo vreselijk aan toe was en  te horen kreeg dat je geluk hebt gehad? Erg vreemd hoor!

Zo verklaard zij dat doordat haar keel werd dichtgeknepen zij haar bewustzijn verloor en toen zij bij kennis kwam bleek zij te zijn ontkleed en verkracht.

Weer op iets gestuit wat nadien een ander verhaal werd. Je verklaart later weer dat je een tafel had omgeschopt. Louis schrok daar toen toch van? Hij hield toen op met wurgen verklaar je. Hoe heeft hij jou dan ontkleed en verkracht? Met zijn tenen?
Kom Renetta vertel de waarheid!

De memo van 23-12-2000 onderaan dat stukje papier omvat het volgende:

AG belt met het feit dat haar ter ore is gekomen dat de verdachte in de gevangenis aan het vertellen is dat zo gauw al hij vrijkomt de AG haar tiet eraf snijdt. AG is hierdoor erg bang en vraagt om hulp.

AG= Afgeschermde Getuige of Aangeefster

Renetta toch, hij zou pas in 2002 vrijkomen. Was je geld op?
Ook toen had je je verhaal kunnen vertellen over die zogenaamde bekentenissen van Louis aan jou.
Of zie ik dat verkeerd?

Lees ook de 19 verklaringen die wijzen naar een mogelijke andere dader.
Zou die persoon de dader kunnen zijn?

Waarom heeft Peter R de Vries daar geen diepgaand onderzoek naar gedaan?
Hij was toch in het bezit van de archieven?
Hij heeft toch al die bekenden van Corine gesproken? O.a. dhr. Ouwehand!

Een greep uit  die verklaringen:

.Ouwehand (Buurman Argonautenstraat en ontdekker van de lichamen) : Corina was erg bang voor een drugsverslaafde, Jo. Jo sloeg haar tijdens ruzies. Jo was buitengezet door Corina, maar had een sleutel van de buitendeur. Vanaf het moment dat hij de deur was uitgezet bleef hij haar lastigvallen. Hij verklaart dat Corina altijd in angst heeft geleefd. Zij was erg bang voor Jo en zijn vrienden, dit waren allemaal onderwereldfiguren. Corina had hem verteld dat Jo in Israël werd gezocht voor moord. De deur van Corina was in de avonduren gesloten, maar overdag niet afgesloten. De weken voor haar dood was Corina bang. Ze vroeg ons de deur niet zomaar open te doen. Hij ziet en hoort dat Jo Corina regelmatig sloeg. Zij heeft voor hem goud moeten halen. Het stoppen met deze activiteiten is haar wellicht fataal geworden. Jo wilde dat de kinderen hem papa noemden. Jo heeft Corina een tijd lang lastig gevallen door aan te bellen en te kloppen;

• Haim (ex-man) : Jo was een slechte man die drugs gebruikte. De situatie was zelfs zo uit de hand gelopen dat Corina de kinderen voor een periode van 5 weken naar Andorra had gebracht om de problemen met Jo op te lossen. In die periode geeft Corina Jo aan en zorgt ervoor dat hij wordt uitgezet. Jo had gezworen wraak op Haim te nemen omdat hij hem belazerd had met het compagnonschap van Baba (beiden waren wegens verdovende middelen gearresteerd en Baron bleef zitten, na zijn vrijlating bleek Haim alleen verder te zijn gegaan). Jo verdacht Haim er mogelijk van met de politie samen te werken. Corina had hem gezegd bang te zijn voor Jo en was door hem geslagen. Haim was bang dat er iets met zijn kinderen zou gebeuren. Hij vertelt dat hij van Corina had vernomen dat zij bang was dat Jo de kinderen wat zou aandoen, zij huilde door de telefoon. De enige persoon die hij kan bedenken die het gedaan heeft is Jo. Jo gebruikt namelijk verdovende middelen en spuit zichzelf in;

Nog meer onzin van Renetta alias Mark kun je lezen onder de volgende links (er wordt een nieuw tabblad/venster geopend)

Reacties de Veroordeling (zeer lange tekstblokken, neem de tijd)

Geheugensteuntje voor Retta alias Mark

10 reacties

 1. Ik heb aandachtig gekeken naar video’s en dat de inhoud druipt van de sensatie en suggesties had ik niet anders verwacht. Maar het meest schokkende vond ik eigenlijk te moeten horen hoe Peter met o.a. de Chef van de Amsterdamese recherche Pronke en die Elly van de Pers voorlichtingsdient van de politie bij voornaam en met je en jij spreekt als ware het gabbers in het kwaad.

  Onbegrijpelijk dat ze dus achter de schermen totaal geen professionele afstand tot elkaar houden , kan je nagaan wat er allemaal achter de schermen nog meergeflikt wordt onder elkaar, he eerlijke Pronke?

  Een m.i. schande , die gecorrumpeerd gedrag van de politie in de hand werkt, waardoor lieden als De Vries hun poen kunnen binnen halen over de ruggen van de veelal niet hoog opgeleide zg. Volksonderwereld Jongens en of die dan onschuldig de bak in draait zal die verrotte corrupte kliek kennelijk een worst zijn

 2. Hoi Jaqueline,
  Netjes alles op een rijtje gezet hoor. Maar niet alle je commentaar pleit voor Louis vind ik. Zoals dat hij die handgranaat gooit naar de politie en jij zegt “wat zou jij gedaan hebben” want de politie was begonnen te schieten. Blijkt hier wel uit dat hij het keihard wilde spelen met de politie. Hij had zich ook gewoon over kunnen geven en denken nu is het genoeg. Dat zegt wel wat over hem, waarmee ik niet wil zeggen dat die moorden door hem gepleegd zullen zijn.
  Maar goed succes en sterkte in je strijd.

 3. Hoi Jacquline, maar Louis was behalve liefhebber van wapens ook vuurwapen gevaarlijk. Tuurlijk hij heeft er een hoge prijs voor betaald met 9 jaar uitzitten. Maar neemt niet weg dat je het erg begripvol benadert ff een handgranaat gooien. Zo van “dat zou ik of een ander ook gedaan hebben”.(hadden ook dode agenten kunnen vallen). Verder even goede vrienden hoor maar dat viel mij op.

  groetjes Rob

 4. Ja als je dit weer eens leest,zie je toch genoeg aanknopingspunten om te kunnen gaan denken dat Louis nou eenmaal moest hangen voor deze crime,terwijl het duidelijker wordt dat er mogelijke daders zijn die wel degelijk doods bedreigingen hebben geuit t/o van mevr.Bolhaar.
  Dit zelfs gemotiveerd met de manier waarop,en de reden waarom,alsmede het bezit van een voordeur sleutel.Dat Louis veroordeelt wordt op beeldvorming ,gevormd door P.R de Vries ,was al een tijd duidelijk,en dat hierbij valse verklaringen worden gebruikt die afgelegd zijn door Renneta ,de ex van Louis ,dat kwamen het O.M.en P.R. de Vries alleen maar goed uit,want barbertje moest hangen!
  Er was tenslotte niet veel tijd meer over want de zaak Bolhaar was op 1 haar na verjaard .
  Al met al GENOEG redenen om Justitie te dwingen tot een herziening van deze veroordeling,net zoals bij meerdere veroordelingen is gebleken dat de veroordeelde ONSCHULDIG was en dus ONTERECHT VEROORDEELD.
  Laat nu eens een ONPARTIJDIGE JOURNALIST opstaan die zich inzet om dit onrecht aan de kaak te stellen,en of een politicus in de tweede kamer,dit eens aankaarten.En tot slot een Advocaat die eens echt door het vuur gaat om dit geval van ONRECHT tot aan de hoogste instantie onder de aandacht te brengen,en een herziening te bewerkstelligen!

 5. Jacqueline, ik heb het ook op BOUblog geplaatst. De link zit onder mijn naam.

  Ik begrijp nog steeds niet hoe de zaak Bolhaar echt in elkaar zit, wat het belang was van het heropenen van deze zaak (zo vlak na de dood van Jo) en waarom men zo nodig Louis als “moordenaar” wilde pakken, zonder dat er ook maar enige bewijs was. De schuld van Louis is nooit naar behoren bewezen, er is daarom alle reden tot een herziening van het vonnis!

  Duidelijk is wel, dat PR slachtoffers maakt. Nu hij zelfs de video van een politieverhoor heeft mogen uitzenden zonder dat het OM hem dat belette, is trial by media een onontkoombaar feit geworden. Komt de zaak niet voor de rechter, dan komt het voor bij PR de Vries. Het OM werkt hier vrolijk aan mee…

  Doe mijn groetjes aan Louis!

 6. Ik heb zelf tijdens het drama in de Argonautenstr. gewoond en heb het allemaal
  van zeer dichtbij meegemaakt,ik ben zelfs tijdens dat weekend in het pand
  geweest,ik was bevriend met Rob de buurman van 3 hoog,we hadden een zendbak
  en dat was een soort van hobby geworden,in dat vreselijke weekend hebben ik/Rob
  en nog een aantal mensen bij Rob een antenne of zoiets geplaats en zijn
  op Zaterdag en Zondag bij hem op 3 hoog en dak bezig geweest,ik heb deze dagen
  helemaal niks vreemd gehoord/gezien ook geen huilend kind op de trap b.v.

  Ik zelf kon de familie Bolhaar niet,mijn vrouw sprak wel eens met
  Corina want mijn kinderen zaten in de zelfe klas op school,
  later ik nog samen met buurman Rob en de familie Bolhaar
  geholpen het huis leeg te maken en heb toen ook de plekken gezien
  waar Corina en de kinderen hebben gelegen,het was een vreselijke ervaring
  de sporen waren nog duidelijk te zien,een gruwelijke misdaad.

  Ik ben geen fan van P.R de Leugenaar (Vries) en vind hem levensgevaarlijk met zijn media macht
  Over Hagemann…………dat is volgens mij geen kindermoordernaar en moet er nog
  maar eens goed naar de hele zaak worden gekeken,er zijn meer vreemde figuuren in het spel.

  M.v.g.Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *