Feiten Waarheden worden Beelden

Geplaatst door

 Bron: AD

Wetenschappers veroordelen Rotterdam

AMSTERDAM – ,,Een schimmig politiek steekspelletje.’’ Zo betitelen dertien prominente wetenschappers vrijdag in een artikel in de Volkskrant het feit dat de gemeente Rotterdam islamoloog Tariq Ramadan heeft ontslagen.

Sociologen van onder meer de Erasmus Universiteit, de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam veroordelen in harde bewoordingen de ,,aanhoudende laster’’ die ervoor heeft gezorgd dat de discussie rond Ramadan op een punt kwam ,,waarop de waarheid niet meer wordt gevoed door feiten maar door beelden.’’

De dertien wetenschappers stellen dat de omstreden islamoloog ,,een doortimmerde, consequente boodschap’’ uitdraagt. ,,De intrinsieke schijnheiligheid van het vonnis van de gemeente Rotterdam is haast spreekwoordelijk,’’ oordelen zij. ,,Wie een hond wil slaan, vindt altijd een stok. Zo zijn alle door Ramadan gebouwde bruggen verpulverd.’’

 

Bovenstaande betrek ik in zijn geheel op de wijze waarop de veroordeling van Louis tot stand is gekomen.

Een schimmig justitieel steekspelletje!

Waarbij aanhoudende laster en de uitzendingen van Peter R de Vries bijgedragen hebben aan de vernietiging van waarheidsvinding. Daar de waarheid niet meer werd gevoed door feiten maar door beelden.

Beeldvorming die zelfs in de rechtszaal werd gehandhaafd.
Zogenaamd “angstige rechercheurs” die met een boog om Louis heenliepen (die overigens omsingeld was door een speciale eenheid). Stemmingmakerij van hier tot Tokio.

Het moest de zittende rechters even, door middel van lichaamstaal duidelijk gemaakt worden dat men hier met een levensgevaarlijke man te maken had!

Een tekenfilm van Donald Duck is duizenden malen beter geregiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *