Fred Teeven wil geen klokkenluiders

Geplaatst door

 

Justitiële Inrichtingen:
Verslag algemeen overleg op 20 november 2008 over o.a. inspectierapporten

Een greep uit het verslag:

De heer Teeven (VVD): “Zou de staatssecretaris niet zelf in staat zijn om in het kader van personeelstevredenheidsonderzoeken en dergelijke dit soort enquêtes te houden? Is het niet een taak van de regering om ons derge- lijke informatie te verstrekken via het reguliere kanaal? Ik waardeer de inspanning van mevrouw Van Velzen om contact te zoeken met de werk- vloer, maar kan een en ander niet een beetje doorschieten, zodat wij alleen maar de mening van een paar klokkenluiders krijgen?”

Wil je het hele verslag lezen? klik hier

Zijn klokkenluiders hetzelfde als informanten heer Teeven?

3 reacties

 1. Teevens:

  Gisteren konden we, in een interview over de vermeende marokaanse terroristen, Teevens op TV zien in zijn rol als haatzaaier. Het leek wel of de zijn mond voorbij pratende politicus opgelucht was over het telefoontje uit Brussel dat leidde tot de illegale arrestatie van 7 mensen die daar lange tijd een trauma aan over houden. ( Hoogstwaarschijnlijk een telefoontje geweest van iemand van zijn eigen politieke kleur of de PVV ).

  Ach, ja zo denkt Teevens, die kut marokanen, ze willen onze hoge beschaving, waarvan ik een vertegenwoordiger ben, kapot maken, ons terroriseren daar zijn ze goed in en daarom zijn ze natuurlijk ook verantwoordelijk voor de crisis, die heerst, en zolang we ze blijven behandelen als untenmenschen zoals allerlei minderheden in vroegere tijden met razzia’s met veel geweld uitgevoerd natuurlijk, ( maar wel beschaafd hoor ) en opsluitingen en gijzelingen en uitputtende verhoren, en zo, ben ik dik tevreden.

  Verder:
  wat is er nog erger dan de kop van Teevens en zijn primitieve geouwehoer op de TV zien en horen?
  Antwoord: Een redevoering van Adolf H. of Mouselini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *