Ze lusten er wel pap van…

Geplaatst door

 

Een hoge politiefunctionaris in Duitsland heeft een sm-spel ter nauwer nood weten te overleven, zo meldt De Telegraaf.

De politiebeambte uit Mannheim wilde zijn behoefte bevredigen in een plaatselijk sekshuis. Daar vroeg hij een meesteres om zijn keel langzaam dicht te drukken door middel van ophanging. Toen hij van de stoel viel waarop hij steunde, ging het helemaal mis. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis worden afgevoerd met zware verstikkingsverschijnselen.

Sekshuis

De politieofficier kwam sinds een maand in het sekshuis en had tijdens zijn laatste bezoek aangegeven dat hij voor de tweehonderd euro die hij betaalde wel een wat extremere behandeling verdiende.

Hulp

En extreem kon hij krijgen. Meesteres Carmen riep de hulp van dochter Margot (ook meesteres) in. Vervolgens ‘dwongen’ ze de ambtenaar op een krukje te gaan staan en wikkelden zijn leuter in met tape. Daarna werd een touw om zijn nek gebonden die weer werd bevestigd aan een haak in het plafond. Toen het krukje omviel, stikte de politiefunctionaris bijna. Ook meesteres Carmen had pech. Tijdens haar reddingspoging gleed ze uit en brak ze een rib.

Hieronder zie je een reactie op de site van Spitsnieuws

het SM wereldje trekt dat soort types.
Een kennisje van me heeft ook een tijdje als SM-meesteres gewerkt
en bijna alle klanten kwamen bij justitie vandaan.
(Niet schrikken, ze noemt geen namen) inclusief een gevangenisdirecteur
en een burgemeester van een middelgrote stad.

jan-lul-de-behanger | 23-02-09 | 09:40

 

Raar he…dat personen die in hun dagelijks leven de macht hebben het graag eens iets anders willen.
Ik neem ze niets kwalijk voor wat betreft hun seksuele voorkeur maar niet iedereen is er van gediend om het slaafje te zijn van machtmisbruikers. Wat u lekker vindt hoeft een ander niet lekker te vinden dus voer gewoon uw taken uit volgens de richtlijnen en niet middels uw seksuele voorkeur.

8 reacties

 1. @Rob – Dat verhaal ligt iets anders dus Rob niet zomaar iets roepen. Je hebt namelijk ook vrouwen die kunnen slaan. Die vrouw heeft die rechter nou niet bepaald leuk behandeld en stond op het punt hem te chanteren.

 2. @Rob

  Je doelt hier op Dr. mr. Wicher Wedzinga? Of je maakt een grapje en dat is alleen begrijpelijk voor mensen die Wedzinga en wat er zich heeft afgespeeld kennen, of je begrijp niets van deze zaak en hebt de verschillende weblogs hierover niet gelezen want hoewel zijn reactie op zijn vriendin niet echt therapeutisch genoemd kan worden was er geen sprake van machtswellust maar ongecontroleerde door het meisje opgewekte woede, gebaseerd dus op werkelijke en intieme interactie, terwijl de lust naar macht meer een kenmerk was van dat meisje. De machtswellust van dit meisje deed ook daarna van zich horen, hoewel zij Wedzinga bedreigde met een mes en hem chanteerde over geld en sex, is de heer Wedzinga zijn baan kwijtgeraakt. Moest zij dit doen, na alles wat Wedzinga voor haar had gedaan en betekend? Heeft zij er iets aan gehad? Nee het bewijst alleen maar dat zij harder was dan beton en zo een vrouwtje was niets voor Wedzinga, dus een meesteres ( een SM meisje ) was niets voor hem. Maar het is wel waar dat er een SM achtige sfeer in zijn leven was binnengedrongen, de sfeer van vernederen en vernederd worden.

 3. Citaat/quote
  het SM wereldje trekt dat soort types.
  Een kennisje van me heeft ook een tijdje als SM-meesteres gewerkt
  en bijna alle klanten kwamen bij justitie vandaan.
  (Niet schrikken, ze noemt geen namen) inclusief een gevangenisdirecteur
  en een burgemeester van een middelgrote stad.

  jan-lul-de-behanger | 23-02-09 | 09:40

  Beste jan-lul-de-behanger
  Nee we noemen geen namen, maar achter de overvloed aan justitie ambtenaren en andere autoriteiten die zich aangetrokken voelen tot de SM branche verbergt zich een logica. SM heeft te maken met winnen of verliezen, vernederen of vernederd worden, handboeien, karwats, knuppel, elkaar ophangen, opsluiten, straffen van ongehoorzaamheid en belonen van onderdanig gedrag etc.
  Het is een ( gevaarlijk ) spel waarin zij een rol spelen, ( slaaf/ meester > submission/domination ) zoals ook in de maatschappij gespeeld wordt. Vanwaar die aantrekkingskracht van de SM bij justitiepersoneel en aanverwante luitjes?

  Het lijkt op de werkelijkheid van hun werk dat zij echter niet aankunnen.

  Natuurlijk is de seksuele voorkeur en identiteit een prive zaak net als het geloof, maar je kunt je dan natuurlijk in alle ernst afvragen wat het betekent voor het beoordelingsvermogen en de psyche van deze persoon en ook de emotionele gezondheid, zeker indien hij of zij een functie vervult waarin hij/zij objectief en zakelijk moet kunnen oordelen als hij/zij in extremen vervalt in zijn geloof of seksuele gedrag en dan is er alle reden op de hoede te zijn.
  Gebrekkige identiteit en zelfvertrouwen en ( seksueel of religieus ) extremisme moeten zoveel mogelijk buiten de rechtszaal blijven. Desalniettemin is de psychische nood helaas verontrustend groot bij medewerkers in justitieland. Ik schrijf justitieland, omdat ik alle lagen bedoel namelijk: ovj’s, PG’s en AG, HR magistraten, ministerie ambtenaren, rechters, kinderrechters, bewakers en directeuren in de gevangenissen, de advocaten, de aivd, en andere geheime diensten, de politie, etc.
  Zij zijn onder meer door de aard van hun werk dat zij vaak kiezen terwijl zij zich laten sturen door frustatie en onzekerheid over zichzelf en om een veilige plaats in die grote maatschappij te verkrijgen waar zij in werkelijkheid, omdat zij leven in een maatschappij van uitbuiten en uitgebuit worden, ( kaste maatschappij ) eigenlijk nauwelijks enige werkelijke betekenis hebben.
  Zo een uniform of zo een machtige positie ( macht over mensen, maar ook meestal de ondergeschikte van een hogere in de hierarchie…SM achtige relaties op de werkvloer ) plus al die persoonlijke onzekerheden, geïnitieerd door ouders en leraren en maatschappelijke scheve verhoudingen, en dan heb je het recept voor extremisme, anonieme seks, en SM om bevrediging te halen uit vernederen, of vernederd worden.
  Het bedrijven van SM voor de hierboven vermelde ambtenaren is een must, een verslaving, een uitlaatklep voor de benauwdheid van de sleur en de onzekerheid en eenzaamheid die dat met zich mee brengt en de te zware verantwoordelijkheden ( SM achtig van aard, domination and submission ) op het werk. Deze aantrekkingskracht van baantjes met macht en onmacht op potentiele psychisch/emotioneel zwakkeren en onzekere mensen mede veroorzaakt dat zij het halve circuit bevolken van hypocriete collaborateurs die ervoor betaald worden juist het onrecht in stand te houden, terwijl zij denken en zich hebben laten wijsmaken dat zij er zijn om het onrecht uit te bannen. Al die verwarring zoekt een uitlaatklep. Vaak totaal in de war zwaaien zij de scepter over leven en dood, of gehoorzamen zij blindelings degenen die hen domineren, zij zijn dus rijp voor een TBS kliniek ( Helaas zijn daar de artsen en psychiaters ook vaak gestoord )
  Ina Post haar advocaat was homoseksueel, niks mis mee ( en een broekie 20 jaar geleden ) maar kon op geen enkele manier overweg met Ina Post, een depressieve totaal van slag geraakte vrouw van boven de 40, de rechercheurs die haar verhoorden waren hetero’s maar ook echte sadisten, leugenaars, macho’s fascisten. Ina Post werd er in geluisd door bevooroordeelde en zieke mannen, lees haar boek maar. Een grote SM orgie, geen normale vrouw stond haar bij.

  Er zijn zo wie zo weinig normale vrouwen bij justitie en politie, gezien de perverse vrouw onvriendelijke ambities de je moet hebben voor dit werk. Mevrouw Brughuis en al die andere dames met een onstabiel en ingebeeld zelfbeeld die mensen erin luizen en hun werk niet doen en ovj mevrouw Duyts, die Ernest Louwes vernederde uit haar onderbuik gevoel en ga zo maar door..

  Welke kansen zou een vader hebben die een bezoekregeling wil voor zijn kinderen die zijn ex-vrouw ( een solide liegende borderliner ) hem niet gunt en de advocaat van de vrouw is lesbisch en de 2 van de drie rechters ook, terwijl aan hun seksuele identiteit een zware worsteling of misbruik met hun vader in hun jeugd ten grondslag ligt?

  Hoeveel kans heeft jan-lul-de-behanger met een ( amterdams ) accent die is opgelicht, iets voor elkaar krijgt in de rechtszaal als hij moet strijden tegen een klojo met veel geld of een hogere opleiding. Geen enkele, want hij wordt bij binnenkomst weggezet als onmondige burger ( een slaafje ) die het zo wie zo verdiend heeft gestraft te worden door de meester(es)

  Verkrachting is ook een vorm van seksueel extremisme en, behalve als er een ( betalings ) overeenkomst is, ( prostitutie, SM handelingen, anonieme seks etc. ) en die is er in de meeste gevallen van verkrachting, net als bij bondage en physiek en geestelijk straffen ( vernederen ) SM, een misdaad.

  De ovj destijds in een van mijn zaken, die het fijn vond zijn seksuele behoefte te doen door zijn anus ter beschikking te stellen in een “dark room” aan de mannen die eens verlost wilden worden van hun sperma, of vice versa later op de avond, was dus mijn aanklager. Maar bovendien bleek dat mijn eerste advocaat ook een homoseksueel was, terwijl ik duidelijk een extroverte hetero ben, maar dat was voor mij geen punt, toen. De ovj roddelde dat ik als ( hetero ) man met mijn dominante persoonlijkheid misbruik gemaakt zou hebben van de vrouw om wie het proces zich afspeelde. Mijn advocaat had me ook al enige onduidelijke vragen gesteld over mijn seksuele voorkeur en mijn relatie met de betreffende vrouw. ( Die was zakelijk en goed ) Deze advocaat heb ik er meteen uit gelazerd, vanwege zijn onvermogen om mij de normale vragen te stellen en in plaats daarvan van alles insinueerde.
  Ik heb informatie ingewonnen, over deze ovj, via mijn homoseksuele kontakten, die ik in overvloed had waardoor ik een goed beeld kreeg van zijn seksuele en relatie leven en dat deed ik omdat hij tenslotte het nodig gevonden had een illegaal interview met een van mijn patienten over mijn prive te voeren en achter mijn rug om te konkelen met mijn advocaat. ( misschien wel voor en na de SM anonieme “dark room” seks ). Voor mij is zijn seksuele gedrag een vorm van perversiteiten plegen, geensceneerde verkrachtingen, seksueel gedrag met een tintje misdaad, net als SM. Hij wilde mij met zijn zieke perverse geest domineren, het was echt om te kotsen die man.
  De justitie ambtenaren die Louis Hagemann ( Teeven en vele anderen ) en Ernest Louwes ( tientallen rechters, rechercheurs, ovj’ s ) en Lucia ( idem ) erin hebben geluisd zijn behoorlijk verknipt en het ergste is dat ze ( door hun psychische afwijking in het sado-masochistische ) niet in staat zijn te begrijpen dat ze niet helemaal lekker zijn in het bovenkamertje. Of het wel weten maar erg bang zijn ontmaskerd te worden. Dat dit duidelijk zo is en een stevig argument vormt voor mijn beweringen blijkt uit het persisteren in het hardnekkig ontkennen van bewezen gemaakte fouten, iedere keer als er een dwaling uit de duisternis ontstaan van hun psychische problemen naar boven wordt gehaald door kritische burgers. Zij blijven hun eigen rotte “vlees” goedkeuren. De paralellen mogen duidelijk zijn.
  SM-PS. Een voorbeeld van de problemen mbt winnen verliezen, vernederen of vernederd worden. AG Welschen:
  http://player.omroep.nl/?aflID=8925198&start=0:4:50&end=0:11:58
  Welschen begrijpt echt niet meer waar het om gaat in het leven, een verloren ziel.

 4. Klopt ik weet er te weinig van van die friese rechter. En inderdaad er zijn vrouwen die slaan. Heb in mijn werk ( crisisopvangcentrum) 2x een geval van een mishandelde man meegemaakt. En is er inmiddels een speciale opvang voor dit soort mannen in Nederland. Zoals je voor vrouwen Blijf van mijn Lijf hebt. En in sm achtige sfeertjes kunnen zaken escaleren.

 5. @Rob – Geeft niets hoor Rob je krijgt antwoord die tevens onderbouwd kan worden. Vind het trouwens wel grappig dat jij de tegenhanger van Blijf van mijn Lijf onder je hoede hebt. Zo zie je maar weer…

 6. Jacquline, neehoor ik werk niet op die tegenhanger van Blijf, maar op een gewone crisisopvang. Maar dus wel meegemaakt dat ze van ons uit naar zo’n speciaal (ook geheim) adres gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *