Steve Brown vs Peter R de Vries

Geplaatst door

 

Breaking News Peter R. de Vries liegt weer.

‘Coca Peter’ maakte minachtige gebaren naar mij vanuit zijn Pooiers M5 Bolide. Gebaren in de trend van dat hij mij filmde met een cameraatje. Hierop liep ik naar zijn auto. Hij wachtte tot ik vlak bij hem was en gooide toen kennelijk met opzet de deur van zijn auto in mijn gezicht. Ik heb daar een wond aan overgehouden boven mijn oog. De Vries had 100% geen gordel om. Dat is zijn eerste leugen in deze. Hierop wilde ik hem uit de auto sleuren, maar hij verzette zich door als eerste slaande bewegingen naar mij te maken. Hierop heb ik mij verweerd. Daarna verscheen er een grote blonde man uit een zwarte Range Rover met een grote ijzer staaf in zijn hand, die mij bedreigde mijn hersens in te slaan. Waarop ik antwoordde: “Je komt maar.” Ik neem aan dat dit een bodyguard was van De Vries. Zodra deze sportschool figuur met ijzere staaf verscheen begon de Vries moedig te doen en wederom slaande bewegingen naar mij te maken. Hij was toen uit zijn auto (zie mijn filmpje), een feit dat De Vries even vergeten is te melden.

Hierop was ik wederom gedwongen mij te verdedigen; Nood-weer, Nood-weer exces. Hij maakte mij uit voor Gek. Waarop ik antwoordde moet jij dat zeggen, jij die de weduwe van je beste vriend wekelijks ligt te krikken, smeerpoets” Inmiddels was het een drukte van jewelste.

In tegenstelling tot wat De vries beweert ben ik gewoon blijven staan tot de politie kwam. De Vries was inmiddels er vandoor gegaan. Zijn kennelijk, bodyguard nam met hem ook het hazenpad. Dat is zijn tweede leugen in deze.

Ik heb toen met een motor agent gesproken die vroeg mij wat er aan de hand was. Mijn gezicht was namelijk bebloed. Ik vertelde de motor agent dat ik was aangevallen door De Vries en bedreigt door een persoon met een ijzer staaf ( staat op foto) maar dat voor mij de zaak nu afgedaan was en ik geen aangifte wenste te doen. Nadien hoorde ik op de radio dat De Vries (valse) aangifte tegen mij aan het doen was. Ik ben toen ook naar het politie bureau gegaan om ook aangifte te doen tegen Maffia journalist De Vries zijnde een lid van de groep die de moord aanslag op mij heeft gepleegd. De politie heeft een mutatie gemaakt en mij laten weten eerst de zaak nader te bezien, maar voor als nog geen aanleiding te zien om mij nu te horen. Wel liet de politie mij weten dit zo op het oog als een ordinaire buren ruzie te beschouwen en niet de secondanten van De Vries zijn in deze. Ik zou nog van de politie horen.

Deze zaak is niet vandaag begonnen, maar die loopt als sinds 1997 toen De Vries mij in de val lokte voor bepaalde Maffia, hetgeen het Hof te Amsterdam een onrechtmatige gedraging van De Vries oordeelde.

Wat de mensen vergeten in deze affaire is dat De Vries gewoon lid is van een criminele organsiatie en zich al decenia lang voor doet als een journalist en met deze laaste opmerking sta ik niet alleen, maar dat is al bevestigd in 1992 n.b. door het Gerechtshof te Amsterdam.

Opmerking: in “Steve Brown’s Gangsta’s Paradise”, hoofdstuk “De Mediarip van Peter R. de Vries” wordt de strafbare en onrechtmatige handelswijze van P.R de Vries en zijn infotainment script beschreven. Tot heden niet betwist door De Vies en de zijne.

Bron: Steve Brown

 

De Telegraaf maakt er wederom een drama verhaal van en censureert vervolgens berichten in het voordeel van Steve Brown. Ik geloof Steve omdat het op zich al vreemd is dat Peter R de Vries plots naast Steve staat en dan ook nog eens voorzien is van een zogenaamde omstander met een ijzeren staaf.

 

14 reacties

 1. Van Steve Brown’s website:

  In 2004 werd Peter de Vries voor de inbreuk op de privacy van Steve Brown in een civiele rechtszaak veroordeeld tot 2500 euro te betalen aan schadevergoeding. De rechterlijke beslissing:

  http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/brown_de_vries.pdf

  Het is iets maar het is een klein succes, klein vergeleken met Petertjes op handen zijnde enkele reis naar de maan zoals verwoord en voorzien in mijn weblog bericht op de site van Wicher Wedzinga:

  Het volksgericht van het OM tegen Louis Hagemann.

  http://www.wedzinga-cs.com/weblog/?p=36#comments

 2. @Rob

  Ach, ik ken Sreve Brown niet goed, of persoonlijk, alleen van zijn website, hij lijkt me een bevlogen mens, je kunt hem best een blaaskaak noemen, ( zou ik zonder onderbouwing niet doen ), maar ik denk niet dat Steve het in zijn hoofd zou halen een onschuldig persoon en die hem persoonlijk geen kwaad had gedaan er bij justitie in zou luizen, ( LOUIS HAGEMANN bijvoorbeeld ) zoals die onbenul van de misdaadverslaggever van SBS 6, ( ook bekende oplichters ) de schaamteloosheid voorbij, overtuigd van zijn gelijk, immers aanbeden door de massa, maar een intrigant, in dienst van het OM, onofficieel maar geinformeerd en zich gedragend als een ingewijde. Dankbaar wordt er van zijn diensten gebruik gemaakt, heb je de Vries tegen je dan kun je het wel schudden in dit land, het is te gek voor woorden zoiets en zegt veel over de achterlijkheid van de inwoners.

  Nee Steve Brown zie ik daar niet voor aan, ook al is het een blaaskaak ( pocher, bluffer, een opsnijder )

 3. Nee dat denk ik ook niet gelijk hoor dat hij iemand zou verlinken. Alhoewel ik zijn getuigenis tegen Martin Hoogland wel dubieus vond.
  Maar goed het is meer zijn stijl wat jij ook noemt (pocher,bluffer, opsnijder) wat mij tegenstaat.

 4. Origineel gepost door Rob Alhoewel ik zijn getuigenis tegen Martin Hoogland wel dubieus vond.

  Dat pochen lijkt wel vast te zitten aan het beroep van misdaadverslaggever.

  Ik heb daarna gelezen:

  http://onore.wikispaces.com/hoogland

  In de tijd dat Hoogland in de Warmoestraat werkte woonde ik in het district vlak achter de Dam. Bureau Warmoestraat stond bekend als het meest racistische politiebureau van heel Nederland, bijna allemaal uitschot, weet ik uit ervaring ( geen details ) dat daar werkte, veel corruptie en discriminatie.
  Die Hoogland, die politieagent?, die waardeloze crimineel ( die dus werd aangenomen bij de politie; in het kader van soort zoekt soort? ) die iedere grens van sociaal fatsoen overschreden had, uitgebluste drugsgebruiker zonder inhoud, zonder compassie, doorgedraaid, als agent mensen belazerd, zijn macht misbruikt, overloper, hypocriet, Brown getuigde tegen hem.

  Wat vind jij dubieus? Heeft hij gelogen?

  Van de website van Sreve Brown: ( over Hoogland en de Vries en andere boefjes )

  http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2007/08/misdaad_loont.html

  Peter de Vries zit tot over zijn nek in dubieuze praktijken, een been in het legale en een been in de misdaad, al decennia lang. Gangster Hoogland werd door de Vries ingehuurd om zijn dubieuze zaakjes te beveiligen, griezelig gewoon, een collaborerende burger met zoveel macht, ik vergelijk hem maar met Demnink wat zijn macht betreft. Een viezerik, maar onaantastbaar door zijn status.

 5. Met dubieus bedoelde ik dat ik zo wie zo moeite heb met mensen die tegenover andere getuigen bij justitie. En ja ik geloof die Steve Brown niet. Ook al was die Martin Hoogland een foute cop.

 6. Ik ben in het verleden in de Tv Uitzending geweest bij Salto Tv Amsterdam met Tv Presentatoren Steve Brown en Joke Brand O.a over talloze bezigheden en onderwerpen uit mijn Carrière en Leven
  En een Sociale Media Interview gegeven bij Steve Brown Facebook in Amsterdam
  Het Tv Interview ging voornamelijk over voetbalclubs Literatuur De Bokssport en over Mijn Jeugd Idolen en Artiesten John de Bever En Anny Schilder ook met de Bekende Gedichten

  Bron Salto Tv Amsterdam Tv Uitzending gemist Salto Tv Ondemand En YouTube
  Steve Brown Fake Holy News

  Stem van de straat Power to the People

 7. Ik heb hem jaren geleden gesproken en ontmoet in Rotterdam Peter r de Vries

  Vriendelijke groeten Danny van Strien
  Blogger Ex Misdaad Journalist Ex Misdaad Dichter van de Benelux

 8. 1x Tv Programma Interview Bij Tv Presentator Steve Brown Salto Tv Amsterdam Stem van de straat met Joke Brand En 1x Sociale Media Interview Steve Brown Facebook als Ex Jeugd Crimineel Ex Crimineel Ex Geweldpleger Danny van Strien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *