Vrijspraak of levenslang

Geplaatst door

 

Tip, neem in een zware zaak nooit genoegen met een SEPO. Eis een uitspraak of het nou negatief of positief is. Als er geen gronden zijn voor een uitspraak waardoor er een seponering volgt zal de uitspraak zo goed als positief zijn.Louis heeft in 1984 geen uitspraak gehad maar een bericht met de mededeling dat hij niet verder vervolgd zou worden wegens onvoldoende bewijs.

In 2005 is hij veroordeeld tot levenslang voor die zaak uit 1984.

Destijds zou het hebben geleid tot VRIJSPRAAK en had Louis in 2002 niet veroordeeld kunnen worden.

De herinneringen van getuigen werden in 2002 – 2005 voor doorslaggevend aangenomen terwijl het dossier uit 1984 inclusief verklaringen een heel ander beeld laten zien.

M.i. liggen verklaringen iets verser in het geheugen nabij de datum van het delict dan 18 jaar later.

Nogmaals: LEVENSLANG OP GRONDEN DIE TE ZIEK ZIJN VOOR WOORDEN.

Voorbeeld:

Ene heer Oudhof verklaart op 21 maart 1984 telefonisch contact te hebben gehad met de heer Jo Baron en wel op 2 maart 1984 rond 20.00u.
Jo Baron verteld aan Oudhof dat hij van een vriend te horen heeft gekregen dat Corina vermoord is. Die vriend heet Rudolf.

Corina is op of omstreeks zondag 4 maart vermoord.

Was die vriend van Jo Baron helderziend of zo?

Zo ook had Jo Baron een notitie boekje gekregen ruime tijd na 4 maart.
Hij maakt vanaf 2 maart aantekeningen in dat boekje over waar hij dat bewuste weekend verbleef.

Graag jouw mening!

 

6 reacties

 1. schande ik ben een van de nomads en weet als geen ander dat de vieze spelletjes van de overheid niet alleen OM moeten gekontroleerd worden en met al deze bewijzen die aantonen dat louis onschuldig is,hoord hij direkt in vrijheid worden gesteld met een dikke schadeklaim ,sorry belastingbetaler maar U betaald toch ook het justitieapparaat

 2. @Antonius – Ja en terecht dat die jongens vrijspraak kregen en ook nog eens dat het cassatie beroep van de baan is. Lees zelf maar….
  http://www.nu.nl/algemeen/1902817/cassatieberoep-nomads-van-de-baan.html

  Het is zo makkelijk vandaag de dag om misbruik te maken van de media en de boel te criminaliseren. Iedere keer heeft het OM wel een nieuw onderwerp om uit te hollen.

  Jaren geleden waren “kampers” de hoofdrolspelers
  Dan weer de Hells Angels
  Dan weer de Nomads

  Dan weer zogenaamde kopstukken die jan en alleman opdracht hebben gegeven om elkaar af te slachten.

  Maar als het de ambtenarij zelf betreft dan lees je 3 zinnen en wordt alles naar de achtergrond gedreven.

 3. @Jacqueline
  Begrijp ik nu goed dat 22 mensen 3 jaar lang onschuldig hebben gezeten? Veroordeeld op een onderbuikgevoel? Dat er fraude is gepleegd door het OM, waarvan die 22 mensen allemaal de dupe van zijn geweest en dat dit allemaal weer in de doofpot blijft zonder consequenties? Zoveel mensen tegelijk, dat lijkt op: werken naar een endlosing, ik wist het wel, maar het is toch even schrikken als je dat leest.

  Nomads proficiat met de afloop en het toebrengen van een nieuwe klap aan het imago van het toch al erg rotte en aan lager wal geraakte OM.

 4. @Antonius – Het OM werkt al jaren naar een endlosing toe. Om doodziek van te worden. En nog wil Hirsch Ballin, de hoge heren van het OM en hun tafeldame niets weten van een onafhankelijke revisieraad.

  Het zal nog een tijdje gaan duren maar dan stort het rechtsysteem volledig in net als een historisch gebouw waar nooit naar omgekeken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *