Louis & de 2 van Putten

Geplaatst door

  

Citaat Michael van Olffen:

“Uit ervaring weet ik dat Peter wel meer onschuldigen aan wijst om maar een artikel of aflevering klaar te krijgen,een schrale troost is dat er wel meer mensen die ervaring met Peter hebben.

Peter schiet graag met hagel in de hoop dan eens wat te raken,en aangezien hij van de eerste leugen niet gebarsten is, doemt dan de vraag op hoe lang is hij nog wel geloofwaardig.

Stan de Jong van de Nieuwe revu schreef een erg goed artikel, echter de kop van zo een verhaal met een foto van destijds roept bij voorbaat al een anti sympatie op die niet in Louis voordeel werkt. Ernst Louwes heeft op dat gebied zijn uiterlijk mee alleen enkele feiten daar in tegen  niet.

In het OM plaatje van de hetze tegen de Hells angels die bij voorbaat gedoemd was te mislukken, moest er desnoods dan maar een ex Hells angel opgehangen worden maar bovenal moest de aandacht worden afgeleid.

Je hoeft geen helderziende te zijn, om te zien als je op de site van Louis terecht komt en je inleest dat hier sprake is van een op eenstapeling van blunders en vernietiging van al het bewijs in Louis voordeel. Alleen al dit gegeven zou voor Louis de voordeel van de twijfel gegeven moeten worden.

Zoals de Amerikanen zeggen met reden tot twijfel dus vrijspraak!, maar ja dat levert dan weer geen Emmy award op.

Lees meer Dutch TV

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *