Zinvol of Zinloos Geweld?

Geplaatst door

 

Terrorist wilde Dutroux vermoorden

 

De reden waarom Marc Dutroux zaterdag ineens is overgeplaatst naar een andere gevangenis, is omdat de Tunesisch-Belgische terrorist Nizar Trabelsi plannen had om hem te vermoorden.

Dutroux verhuisde onaangekondigd van de gevangenis in Itter naar Nijvel.

Volgens cipiers in de zwaarbewaakte gevangenis van Itter circuleerden er geruchten dat Trabelsi plannen had om Dutroux om te brengen, meldt Het Laatste Nieuws. Trabelsi zou binnen de gevangenis handlangers hebben gezocht die hem wilden helpen bij zijn liquidatieplan.

Trabelsi werd in 2004 tot een gevangenisstraf van tien jaar veroordeeld voor de beraming van een aanslag op de legerbasis van Kleine Brogel. Waarschijnlijk wordt hij binnenkort uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Opvallend detail

Dutroux schijnt een hoge prioriteit te beztten,zeg maar een soort levensverzekering.Mocht hem iets over komen dan liggen de bewijsstukken klaar dat hij maar een klein pionnetje is in het Pedoschandaal die zijn weergave niet kent.

Bron: Dutchtv

 

Heel vaak probeer ik onwetende te vertellen dat er binnen de muren vaak meer gerechtigheid bestaat dan buiten. Je leest dan ook heel vaak dat hooggeplaatste pedofielen een taakstraf krijgen en/of een berisping. De werkelijke rede van dat soort idiote uitspraken is o.a. hetgeen je hierboven leest…wie werpt nou zijn collega in het hol van de leeuw?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *