Michel Kraay vs OM en de Vries

Geplaatst door

 

 

Michel Kraay vs OM en de Vries in de zaak Bolhaar.

 

Het verhaal van Michel Kraay

Voor wat de stukken uit het dossier van Louis Hagemann betreft blijkt wel dat Michel Kraay degene is geweest die de persoonsgegevens van Renetta van der Meer aan Peter R de Vries verstrekt heeft.

Het OM heeft Michel Kraay echter een streek geleverd om Peter R de Vries rugdekking te geven en niet te hoeven overgaan tot de uitbetaling van de beloofde beloning van 30.000 euro.

Belangrijker is het gegeven dat het OM niet-ontvankelijk verklaard had moeten worden daar de gegevens van Renetta en het justitiele verleden van Louis Hagemann op onrechtmatige wijze verkregen zijn. Peter R de Vries is toen op onderzoek uitgegaan.

Peter R de Vries ontkent in alle toonaarde de gegevens te hebben verkregen van Michel Kraay.

Het volgende:

In het dossier zit een handgeschreven brief van Renetta waarin zij bevestigd Peter R de Vries op 23 januari 2002 te hebben ontmoet. s’Ochtends 23 januari 2002 rond 12.04u kreeg Michel Kraay de opdracht per fax binnen om haar persoonsgegevens te achterhalen. s’Middags stond Peter R de Vries bij haar voor de deur.

Er wordt op 8 februari 2002 een procesverbaal opgemaakt door de recherche waarin Renetta haar verhaal verteld. Deze wordt echter afgetekend met als datum 11 januari 2002.

Daar klopt dus helemaal niets van en die fout is bewust gemaakt!

Met medeweten van de rechercheurs Bob Schagen, Henk Zwartjes, Peter R de Vries en Nicole Voorhuis is er valsheid in geschrifte gepleegd! De rechtbank is daar met open ogen ingetrapt! De Hoge Raad heeft niet verder gekeken dan haar neus lang is en het Europese Hof volstond met het feit dat Louis Hagemann op geen enkele wijze in zijn rechten is aangetast.

Hieronder nog even een greep uit de tijdslijn van Peter R de Vries die op 29-08-2001 begon met zijn zogenaamde daadwerkelijke start “journalistiek onderzoek”

Als eerste bezoekt hij de ex-buurvrouw V. Hartman
Dan bezoekt Peter de Dhr. R.H. ex-buurman vervolgens 2x Dhr. Fred M, Dhr en B. Bolhaar, 2x Mevr. R.Bolhaar in de periode van 4 september 2001 t/m 2 november 2001

  • 23-01-2002 1e bezoek Renetta van der Meer (met een dossiermap van Corina Bolhaar)
  • 24-01-2002 2e bezoek Renetta van der Meer
  • 01-02-2002 1e gesprek parket Amsterdam – Mr. Voorhuis + Recherche
  • 05-02-2002 3e gesprek Renetta van der Meer

Enzovoort, enzovoort……

Je kunt nog veel meer lezen over de werkwijze van  Peter R de Vries, het Ministerie en andere instellingen die gebruik (misbruik) maakten van de expertise van Michel Kraay

Ik wens Michel Kraay heel veel succes met zijn nieuwe site!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *